Şimdi Ara

§§§ CLIO 1 CILER BURADA TOPLANALIM §§§ (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.970
Cevap
30
Favori
197.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar klima beyni sorununu hallettim. Pendikte çıkmacı akten otoda soket girişleri aynı olan farklı bir çıkma beyin takıldı.400 liraya.Parçanın sıfırını isteyen olursa Bostancıda ozgen oto elektronik diye bir firma var numarası 0538 824 22 55 fransadan sipariş vermişler ama malları gümrükte takılmış. Ben sorunumu hallettiğim için tekrar aramadım adamları ihtiyacı olan arayıp takibini yapabilir. Mallar ellerine ulaşmadan fiyat vermediler bana bilginiz olsun. Ama tahminen 700-750den aşağı vermezler. Belki daha bile yüksek fiyat çekebilirler arayıp sormakta fayda var.Bu arada benim aracın rolanti problemi var.Klimayı açınca rolanti inip çıkıyor 500-1500 devir arası. Klima kapalıyken rolanti 1200 devirde duruyor.Radyatör fanı devreye girdiğinde araç vitese takılıyken 900-1000 devir arasında duruyor.Aracın direksiyonunu tam kırınca stop etti direksiyon ve frenler şişti ve eşim ufak bir kaza yaptı bu yüzden rolantiyi çok yükselttim stop etmesin diye.Şuan araç LPG'de şehiriçi klima açıkken 40 kuruş yakıyor.Klima kapalı 33-34 kuruş.Uzun yolda klima açıkken 33 kuruş kapalıyken 23 kuruş yakıyor. Aracı aldığımız günden beri ısınamadım 2000 lirada masraf ettim en kısa sürede satmayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: yuzcan

Arkadaşlar klima beyni sorununu hallettim. Pendikte çıkmacı akten otoda soket girişleri aynı olan farklı bir çıkma beyin takıldı.400 liraya.Parçanın sıfırını isteyen olursa Bostancıda ozgen oto elektronik diye bir firma var numarası 0538 824 22 55 fransadan sipariş vermişler ama malları gümrükte takılmış. Ben sorunumu hallettiğim için tekrar aramadım adamları ihtiyacı olan arayıp takibini yapabilir. Mallar ellerine ulaşmadan fiyat vermediler bana bilginiz olsun. Ama tahminen 700-750den aşağı vermezler. Belki daha bile yüksek fiyat çekebilirler arayıp sormakta fayda var.Bu arada benim aracın rolanti problemi var.Klimayı açınca rolanti inip çıkıyor 500-1500 devir arası. Klima kapalıyken rolanti 1200 devirde duruyor.Radyatör fanı devreye girdiğinde araç vitese takılıyken 900-1000 devir arasında duruyor.Aracın direksiyonunu tam kırınca stop etti direksiyon ve frenler şişti ve eşim ufak bir kaza yaptı bu yüzden rolantiyi çok yükselttim stop etmesin diye.Şuan araç LPG'de şehiriçi klima açıkken 40 kuruş yakıyor.Klima kapalı 33-34 kuruş.Uzun yolda klima açıkken 33 kuruş kapalıyken 23 kuruş yakıyor. Aracı aldığımız günden beri ısınamadım 2000 lirada masraf ettim en kısa sürede satmayı düşünüyorum.

Aracınız zamanında hor kullanılmış galiba. Klima da çok şükür problem yok olmasında
    Normalde rölantide 800-900 devir arasında aracım, tam tur döndürdügüm de biraz devir artıyor o kadar.
    Tek sorunum yağmurda antenin oradan biraz su alıyor, onuda halledeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kasto_37 kullanıcısına yanıt
    Uygulaması kolay enjektör besleme kablolarını + - olarak direnç ile led bağlayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nexsuslord

Uygulaması kolay enjektör besleme kablolarını + - olarak direnç ile led bağlayın.

Teşekkürler. Çarşamba günü oto elektrikciye gidiceğim zaten, yapabilir mi soracağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasto_37

quote:

Orijinalden alıntı: ersin86

Merhabalar,
    97 Model Clio 1 satın aldım. Bu aracim için yol bilgisayari almak istiyorum. Pek bilgi sahibi olmadigim için buradan sormak istedim.

OBD girişi var mi? Varsa nerede?
    Hangi ürünü tavsiye edersiniz?
    Tesekkur ederim.

Aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın. Bir kaç gündür benimde aklımda, maalesef hiç bilgim yok. Konu hakkında birşeyler bulursak paylaşım yapalım lütfen.

Bayramdan önce renault Mais´e mesaj göndermiştim. Bugun aradilar. OBD2 soketinin torpidonun icindeki arka kapagin altinda, sigorta panelinin orda ya da kaputun icinde olabilecegini soylediler. Ancak OBD2 soketiyle ilgili bilgi sahibi olmadiklarini ve yol bilgisayari yapilabildigini ilk kez duyduklarini soylediler. Torpidonun icinde arkadaki kapaga ve kaputun icine baktim ama birsey goremedim. Henuz sigorta panelinin yerini de bilmiyorum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar yeni sorunumuz otomatik şanzıman.98 clio 1.4RN geçen hafta yağmur birikintisinden geçtim ilk gün sorun olmadı ertesi günde ilk başta biraz kavraması yavaş oldu sonra düzeldi.2 gün sonra sabah işe giderken iyice çekişten düştü D-2-1 gaza yükleniyorum devir yükseliyor araba çok yavaş hareket ediyor hızlanmıyor. Geride sorun yok gayet süratli bir şekilde geri vitesi kullanabiliyorum.Çapadan bayrampaşaya geri geri geldim önde çekme bağlantısı da yoktu. Şimdi bi ustaya verdim aracı. şanzımanı indirdi otomatik şanzıman ustasına götürdü o da balataların yandığını bi kaç bağlantının da yanlış yapıldığını söyledi.Araca R9 şanzımanı takılmış bu arada ve bilgisayara bağlanmıyor bağlantı soketi yok. 2-2500 tl masraf çıkar diyor. Bi yerinde çatlakmı ne varmış ordan yağ eksiltmiş aracı aldığımız kişi ankarada toplatmış şanzımanı ama istanbuldaki ustanın dediğine göre toplayan kişi bazı yerleri yanlış bağlamış oralardan yağ kaçağı yapmış.

• Son zamanlarda aracimda bise farkettim. Yagmurlu havalarda arac rolantideyken gaza basinca motordan bi şıkırtı sesi gbi bise geliyo gıcırdama gbi tuaf bisey ama sadece yagmurlu havalarda arac islaninca yapiyor bu neden olabilir bir turlu cozemedim basina gelen arkadas varmi bu tur bi olay

• Arkadaslar dun klimayi actigimda sogutmadi biraz arastirdim gaz bitmis olabilir yada kompresorle ilgili bi sıkıntı var,bugune kadar gayet iyiydi bu sorunla karsilasan oldumu acaba ?

Bide bizim araclarda polen filtresi varmidir ve nerdedir yeri bilgisi olan varmi

• Polen filtresi kaputu açtığımızda aracın sağ tarafında. Sigorta panellerinin tam tersi tarafında.
     §§§ CLIO 1 CILER BURADA TOPLANALIM §§§
  • Arkadaslar aracima ruzgarlik ariyorm ama bulamiyorum. Nerden bulabilirm veya baska hangi araclarnki uyabilir bizm araclara. Bile arkadas varsa solermi.

• Google'da bir çok sonuç var. Örneğin hepsiburada.com da "Renault Clio 98-06 1 Kasa Ön Cam Rüzgarlığı Seti (Yağmur Koruyucu)" 39,60 TL
    http://www.hepsiburada.com/liste/renault-clio-98-06-1-kasa-on-cam-ruzgarligi-seti-yagmur-koruyucu/productDetails.aspx?productId=otm841365&categoryId=20036590
  • ersin86 kullanıcısına yanıt
    Bunlari biliyorm fakat sadece onler icin bunlar. Ben tam set ariyorum. Aksesuarcilardada yok. Yinede ilginize tesekkur ederim

• Arkadaslar arka bagaj ustu spoiler yaptiricam aracindan cikma veya yapan bir yere yonlendirebilicek olan arkadas varsa memnun olurum

• Hangi şehirde yaşadığınızı bilmiyorum ama Ankara'da Karlıkçı Halil var. Clio 1 için uygulanmış örnekler burada mevcut. Online satışları da var sanırım.

Ben marşpiyel takımı için fiyat istemiştim. Boya dahil 300 TL demişlerdi.
  • ersin86 kullanıcısına yanıt
    Ewt siparis ettm geldi ama hic hosuma gitmedi geri gonderdim. Ewt bende cok duymustm ismini ama memnun kalmadim. Kotulemek gbi olmasin bu benim sahsi dusuncem. Boyle kendim gidip gozumun onunde yapicak biyer ariyorum

• Bugün 97 model otomatik clio mu sattım. 11250 ye bitirdik. Böylece 1 yıllık clio maceramız son erdi.

• jenq_jenq J kullanıcısına yanıt
    Hayirli ugurlu olsun. Clio yu cok ariycaginizi dusunuyorum. 😊

• Aracim arka bagajin bi yerinden su aliyor ama cozemiyorm arkadaslar daha once basina boyle bir durum gelen varmi yardimlarinizi ve fikirlerinizi bekliyormm

• quote:

Orijinalden alıntı: mustyyy34

Aracim arka bagajin bi yerinden su aliyor ama cozemiyorm arkadaslar daha once basina boyle bir durum gelen varmi yardimlarinizi ve fikirlerinizi bekliyormm

Bende de bi ara böyle sorun vardı, baktım ki stopların contası zayıfladığı için bagaj içinde ki vida benzeri bişey var, onun kenarından alıyordu. Bazen sinyalleri bile çalıştıramıyordum. Contanın geldiği yere slikon sıkıp sorunu gidermiştim.

• Kasto_37 kullanıcısına yanıt
    Walla benim fitilden geliyor sanirim tam oturmuyor elimi degdirince cikiyo hemen tam kilit kisminin orasi. Silikon falan bastim icine ama degisicegini zannetmiyorm. Deli etti beni kac gundur bulmaya calisiyorm

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.