Şimdi Ara

§§§ CLIO 1 CILER BURADA TOPLANALIM §§§ (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.970
Cevap
30
Favori
197.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mustyyy34

Walla benim fitilden geliyor sanirim tam oturmuyor elimi degdirince cikiyo hemen tam kilit kisminin orasi. Silikon falan bastim icine ama degisicegini zannetmiyorm. Deli etti beni kac gundur bulmaya calisiyorm

Fitilden de olabilir dediğiniz gibi, tavan tarafında ki fitil de yırtık veya çıkıklık varsa oradan yol gibi izleyip girebilir belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slm arkadşlar vütün yazılanları tek tek okudum , 3 aydır 96 model clio 1 ile aranıza katıldım , aracıma cam kaldırma modülü bağlamak istedim fakat sağ taraf camda sürekli artı (pozitif) volt olduğundan sağ camı çalıştıramadım , sol cam sorunsuz çalışıyor acaba sağ cam baağlantılarını nasıl yaparsak çalıştırabiliriz , bilen arkadaşların yorumlarını bekliyorum , teşekkürler şimdiden . .
  • Benim icin bir clio seriveni noktalanmistir. 😊

• Bu arada araniza biri daha katildi adı Tuvnera

• mustyyy34 kullanıcısına yanıt
    sattınmı kaça sattın ve araba yerine aldınmı hayırlı olsun selamlar...
  • Selam arkadaşlar.Eşim için clio 1 otomatik bakıyorum.Adana'da yaşıyoruz klima olsa iyi olur.Sanırım heisenberg satlığa çıkarmış fakat satamamış aranızda satmak isteyen varsa pm atarsa sevinirim.Bu aracı alırken nelere dikkat etmeliyim.Tavsiye edeceğiniz bir ilan olursa onu da paylaşırsanız sevinirim.Araçta kozmetik kaygılarım yok bakımlı ve masrafsız olması yeterli güneş yanığı boya vs. sorun değil.Son olarak binilir düzgün bir arabaya ne kadar vermeliyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10un vedası

Selam arkadaşlar.Eşim için clio 1 otomatik bakıyorum.Adana'da yaşıyoruz klima olsa iyi olur.Sanırım heisenberg satlığa çıkarmış fakat satamamış aranızda satmak isteyen varsa pm atarsa sevinirim.Bu aracı alırken nelere dikkat etmeliyim.Tavsiye edeceğiniz bir ilan olursa onu da paylaşırsanız sevinirim.Araçta kozmetik kaygılarım yok bakımlı ve masrafsız olması yeterli güneş yanığı boya vs. sorun değil.Son olarak binilir düzgün bir arabaya ne kadar vermeliyim.

Merhaba evet biara satiliga cikardim istedigim fiyati alamadim o ara dugun telasimda vardi lazim oluyor diye o zaman vazgecmistim simdi yine satiliga cikardim ama benimki manuel ilan no 182957581

• quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberq

quote:

Selam arkadaşlar.Eşim için clio 1 otomatik bakıyorum.Adana'da yaşıyoruz klima olsa iyi olur.Sanırım heisenberg satlığa çıkarmış fakat satamamış aranızda satmak isteyen varsa pm atarsa sevinirim.Bu aracı alırken nelere dikkat etmeliyim.Tavsiye edeceğiniz bir ilan olursa onu da paylaşırsanız sevinirim.Araçta kozmetik kaygılarım yok bakımlı ve masrafsız olması yeterli güneş yanığı boya vs. sorun değil.Son olarak binilir düzgün bir arabaya ne kadar vermeliyim.

Merhaba evet biara satiliga cikardim istedigim fiyati alamadim o ara dugun telasimda vardi lazim oluyor diye o zaman vazgecmistim simdi yine satiliga cikardim ama benimki manuel ilan no 182957581

Umarım istediğiniz fiyata satılır. Anadolu yakasında bildiğin iyi usta var mı? Sol ön aksta, sola dönerken tıkırtılar varda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasto_37

quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberq

quote:

Umarım istediğiniz fiyata satılır. Anadolu yakasında bildiğin iyi usta var mı? Sol ön aksta, sola dönerken tıkırtılar varda.

Tesekkur ederim benim surekli gittigim kadosan sanayi sitesinde pehlivan oto var tavsiye ederim

• Maalesef otomatik bakiyoruz.Ilgin icin tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10un vedası -- 17 Ekim 2014; 20:54:56 >
  • Yeni bir clio ile araniza geri donuyorm arkadaslar :)

• oktay3567 O kullanıcısına yanıt
    Ewt ustad sattim aracimi 10.500 e. Simdi yenisini aldim lacivert renk 78 bin km de

• quote:

Orijinalden alıntı: mustyyy34

Ewt ustad sattim aracimi 10.500 e. Simdi yenisini aldim lacivert renk 78 bin km de

Aracınız hayırlı olsun, km orjinal ise samanlikta iğne bulmuşsunuz.

• Kasto_37 kullanıcısına yanıt
    İlk bnada orj gelmedi fakat araci gosterdim. Motor durumuna gore normal dediler

T.C. ULASTIRMA VE DENIZCILIK BAKANLIGI muayene verilerine gore ***1237 aracin Muayene Tarihi-Km:
    04/07/2013 65224KM,
    24/07/2012 55135KM,
    17/07/2010 51490KM,

Sorgulatincada bu sekilde cikiyor

• Arkadaşlar, yardımcı olursanız sevinirim.
    Bu günlerde lpg taktırmak istiyorum ama hep ikilemde kalıyorum. Aylık 100-150 tl arası benzin harcıyorum.
    Bi yerden aldesa için 600 tl dediler, sübap yağlayıcı içinde. Fiyat iyi gibi geldi.
    Lpg takılınca buji, buji kablosu vs gibi parçalarında değişmesi gerekiyor mu?
    Performans konusunda fazla değişlik oluyor mu?

150 tl benzin gideriniz varsa hic bulasmayin derim. Lpg az yakiyor ewt ama skntilarida bitmiyor.

• Ben de nasip olursa 97 sini alıyorum yakıtı korkutuyor beni benzinli araç lpg takılmamış ne kdr yakar acaba km de birde sol aks değişmesi gerekiyor ortalama fiyat nedir birde atattürk oto sanayide parçalarını sıkıntısız bulabilirmiyim

• mustyyy34 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız kullan:))
  • mcakmak75 M kullanıcısına yanıt
    Allah razi olsun abim eksik olma :)

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.