Şimdi Ara

§§§ CLIO 1 CILER BURADA TOPLANALIM §§§ (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.970
Cevap
30
Favori
197.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam sizin fan sorunu saniyorum fan dugmelerinin arkasindaki elektronik karttan kaynaklaniyor yani yanlis hatirlamiyorsam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi elektronik kart felan dedin tamiri varmi bu meretin pahali biseymiiii

• atesdagli A kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Bu forumda yardimci birbirine yardimci olmak icin toplandik. Sorunuza cvp gelmiyorsa arkadaslarin bilgisi olmadigindandir. Yoksa yardimci olunur ustad :) sorununuza gelince faniniz kesik kesikmi ufluyor ?

• Yeni canavarim :) clio hastaliktir ..
     §§§ CLIO 1 CILER BURADA TOPLANALIM §§§ §§§ CLIO 1 CILER BURADA TOPLANALIM §§§

• mustyyy34 kullanıcısına yanıt
    Aracınız hayırlı olsun. Sislerle farlar aynı renk olmuyor mu? Aynı olsa daha güzel duracak.

• Kasto_37 kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederm. Oluyo beyaz park ampulu taktirdim fakat cok cansiz durdu olede. Boylede cok iyi olmadi gbi birseyler dusunucem ona :)

Ben ust farlara xenon taktirmadm ustad. Yolda polisler rahat birakmiyor bilerek normal biraktim e 5 e cikinca sisleri kapatiyorm hersey normal oluyo arabanin ustunde zaten illagel islemler cok valla saglam bi polis bizi yalan edebilir :)

• Buda benim ilk göz ağrım.Tavanı biraz güneş yanığı ama orjinalliği bozulmasın diye yaptirmadım
     §§§ CLIO 1 CILER BURADA TOPLANALIM §§§ §§§ CLIO 1 CILER BURADA TOPLANALIM §§§

Massallah Allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin hep. Benimde tavanda gunes yanigi vardi boyatmk yerine folyo kaplama yaptrdim cokta guzel bir goruntu olustu dikkatli bakarsaniz resimde gozukuyor

• Senin arabaya benziyo mustafa abi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mustyyy34

Massallah Allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin hep. Benimde tavanda gunes yanigi vardi boyatmk yerine folyo kaplama yaptrdim cokta guzel bir goruntu olustu dikkatli bakarsaniz resimde gozukuyor

Çok sağolun teşekkür ederim. Karbon kaplama gibi duruyor sizinki, bi de bir üyenin aracında parlak siyah kaplama yaptırmıştı, oda çok güzel oluyor, panoramik tavan gibi bir hava katıyordu araca.

Ewt oda parlak olanda guzel oluyor ama siyah oldugu icin cok kirli duruyo tozu cabuk gosteriyo. Bu sekildede kiri tutuyor ama o kadar belli etmiyor. Ve boyle daha bi spor gorunum katiyor arabaya. Bu benim fikrim tabiki zewkler tartisilmaz :)

• Merhaba arkadaşlar bende de 98 model clio 1 Rt var klimasız manuel yakıt ları okudumda galiba ya sizin arabalarda anormallik var yada benim arabada :) şöyle söyliyim depom fuldu 100 km yol yaptım tekrar fulledim 33 tl de attı hesaplamaa göre şehir içinde yaptım 0.33 krş yakıyo lpg takma zahmetindede bulunmadım daha önce şahinim vardı 30 tl gazla 100 tl yapamıyodum :) bundada benzinli arac sürme keyfi yaşıyorum bu sol tarafdan ses hemen hemen herkes de var galiba ama belli bi zaman sonra kesiyo kendi kendine bi sıkıntısı olurmu acaba ?

saygı sevgilerimle ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: asiwelett

Merhaba arkadaşlar bende de 98 model clio 1 Rt var klimasız manuel yakıt ları okudumda galiba ya sizin arabalarda anormallik var yada benim arabada :) şöyle söyliyim depom fuldu 100 km yol yaptım tekrar fulledim 33 tl de attı hesaplamaa göre şehir içinde yaptım 0.33 krş yakıyo lpg takma zahmetindede bulunmadım daha önce şahinim vardı 30 tl gazla 100 tl yapamıyodum :) bundada benzinli arac sürme keyfi yaşıyorum bu sol tarafdan ses hemen hemen herkes de var galiba ama belli bi zaman sonra kesiyo kendi kendine bi sıkıntısı olurmu acaba ?

saygı sevgilerimle ...

Yazın bende ortalama 35-40 tl yakıyorum benzinde. Gittiğim mesafe 15-25 km arası. Yeni bakim yaptırdım, bakalım ne kadar etkileyecek.

• asiwelett A kullanıcısına yanıt
    33 krs yakmasi cok cok normal hocam. Benzinde bu degeri yakaliyosaniz sewinin derim :) zaten bu araclar enerjy motor tasarruf araci olarak uretilmis. Cok km yapmiyosaniz bnce lpgye bulasmayin.

• Aynen bu kurban bayramındada 2600 km yol yaptı 747 tl yaktı hesaplamam göre ortalama 0.28 krş düz 0.29 diyelim
  • asiwelett A kullanıcısına yanıt
    Daha ne olsun :)

• mustyyy34 kullanıcısına yanıt
    Mussty kardes iyiaksamlar evet benim sorunum fanin kesik kesik uflemesi bazen hic uflemiyor dakikalarca bazende sirunsuz bir ikigun calusiyor baxen ikiuc gun calismiyor napman gerekiyor masrafi nekadardir simdiden tsk tsk

• Benim fanda arkadaşın dediği gibi yalnız benimki son kademede yapıyor. Birde o kartı kendimiz söküp temizleyebilirmiyiz?

• atesdagli A kullanıcısına yanıt
    Arkadasim ben hic bu sekilde bi sorun yasamadm bu ikinci clio arabam. Bu tarzda bi sorunda hic duymadm. Ama muhtemelen kalorifer hortumlarinda bi problem var gbi duruyor yani bi cok nedeni olabilir

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.