Şimdi Ara

§§§ CLIO 1 CILER BURADA TOPLANALIM §§§ (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.970
Cevap
30
Favori
198.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Degismenize gerek yok muhtemelen arkadaslar. Tamiri buyuk ihtimalle mumkundur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustyyy34

O sorun benim diger aracimda vardi sert fren yapinca sikma yapiyordu arac gitmiyordu hatta sol on lastikten dumann ciktigini bile gordum. Freni arka arkaya sert pompalayinca saliyordu. Fren hortumlari balatalari hidroligini degistm duzelmedi. Sonradan fren merkezlerinden oldugunu anladik. Bi sure kullandim degismeye firsatm olmadi sattim o sekilde. Siz ole bir durumda hemen saga cekip inin. Ve jantlara dokunun sag ve sola bakin hangisi isinmis. Ona gore sorunun ne taraftan oldugunu anlayabilirsiniz.

Aynen dediğiniz gibi oluyor. Bende sag tarafta sorun var. Sola oranla daha cok ısınıyor. Usta buyuk ihtimalle ana merkezinde sorun dedi. 100-150 tl ye hallolur umarım.

• Kasto_37 kullanıcısına yanıt
    Fiyat konusunda hic bilgim yok ustad. Ama biran once halledin derim Allah korusun yangin bile cikartabilir cok isinirsa.

• 1997 1.4i
    Hararet normalde iken farları açınca aniden 1 kademe fırlıyor. Farları kapatır kapatmaz anında düşüyor. Ama motor ilk çalıştığında soğuk olan motor hararetine farların hiçbir etkisi yok.
    Arabanın ağır bakımlarını geçen ay yaptırdım, hiç yolda bırakmadı. Ama bu durum ileride daha büyük probleme neden olabilir mi?
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Hic bir problem yok ustad. Kronik sorunu. Sorunda degil aslinda butun cliolarda bnu yapar gonul rahatligiyla kullanin aracinizi.

• mustyyy34 kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun
    Bu arada arabanın performansı ve yakıt tüketiminden memnunum
    Kusur değil ama kapı üzerindeki delikler rahatsız ettiğinden sol yan kapı çıtası o kadar aramama rağmen bulamadım.
    Orjinal çıta yerine Peugeot 106 çıtası olur dediler ama denemedim.

Citayi zor bulursunuz. Size daha pratik bi yontem soylim. Citalarin hepsini sokturun ve yerine siyah folyo bantlar oluyor onlardan cektirin. Hic bir fark olmuyo orjinalii ile. Cita varmis gibi duruyor. Cita pesinde yormayin kendinizi :)

Link verebilir misiniz?
    Bu arada vitese takıp gaz verildiği anda vites topuzunun ileri geri titremesi normal mi?

Verebilicegim bir link yok suanda. Dedigim gbi tarif edin hemen yaparlar. Ewt oda normal. 98 model arac bu bunlarin olmasi gayet normal. Fazla bise beklememek lazim :)

Ben de normal olabileceğini tahmin ettiğimden takmamıştım ama minibüscü arkadaş test sürüşü yapıp baskı balata olabilir deyince huylandım.

Baski balata biterse arac cekisten duser kalkislarda titreme yapar debriyaj yukarda kavrar. Onunla bir alakasi yok. Herkesin dedigine inanmayin.

• Merhabalar kardeşimin clio rs i var 172 lik Doğum günü için bi anahtarlık arıyorum rs yazılı nerde bulurum elinde olan veya bulabilceğim bi yer bilen varsa ulaşırsa sevinirim

• onur-35 O kullanıcısına yanıt
    "Clio Rs keyring" aramasında ebayde bir çok anahtarlık mevcut.

mussty kaç model bu kaça aldın hayırlı olsun güzel araç..
  • oktay3567 O kullanıcısına yanıt
    Arac 98 model. 10.500'e aldim. Tesekkur ederim bu arada.

• Arkadaslar arka koltuk kafalarini nerden bulabilirim onerebiliceginiz bi yer varmi ist ici

• Arkadaşlar 98 model clio 1 Avrupa kasa kapı çıtalarını nereden bulabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmter -- 22 Kasım 2014; 20:13:46 >
  • 98 MODEL CLİO1 , AVRUPA KASA
    KAPI ÇITALARI HAKKINDA BİLGİSİ OLAN YOK MU?
    SIFIR,ÇIKMA YADA YERİNE UYABİLECEK BAŞKA ÇITA NE OLABİLİR?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmter -- 23 Kasım 2014; 10:32:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustyyy34

Arkadaslar arka koltuk kafalarini nerden bulabilirim onerebiliceginiz bi yer varmi ist ici

Bulursan haber vermeni isterim. Belki bende alabilirim.
    Haftaiçi oto ozana uğrayacağım, oroya soracağım, haber veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasto_37 -- 23 Kasım 2014; 11:12:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmter

98 MODEL CLİO1 , AVRUPA KASA
    KAPI ÇITALARI HAKKINDA BİLGİSİ OLAN YOK MU?
    SIFIR,ÇIKMA YADA YERİNE UYABİLECEK BAŞKA ÇITA NE OLABİLİR?

Haftaiçi oto ozana uğrayacağım, orada sorarım. Umarım vardır.

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.