Şimdi Ara

§§§ CLIO 1 CILER BURADA TOPLANALIM §§§ (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.970
Cevap
30
Favori
197.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamam hocam bnde ayni seklde arastrmadaym bulursam bnde haber veririm tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilgilenen arkadaşlar teşekkür ederim
  • Arkadaslar bizim araclarin sag sol aynalari elektirikli guzel merak ediyorum bunlarin ısıtmasi varmi acaba yagmurlu havada gorus cok kısıtli oluyor bilgisi olan varmi simdiden tsk

• atesdagli A kullanıcısına yanıt
    O saga sola donen cubugu tam ortada birakin isitma calisicaktir.

• Mustyyy kardes tsk ederim yardimin icin ssenin msj okuduktan sonra ben kontrol ettim dugmeyi ortada duruyordu hava yagmurluydu ama gene de gorus sifirdi acaba bozukmu zaten benimki o konumunda duruyordu sizinkinde yagmurda etkili oluyormu gorus nasil benimkinde arkadaki aracin isigini zarzor belli ediyor yagmurdan yada ben kullanmayi bilemedim tsk ederim

Bnm bu aractaki arizali. O yuzden suan kullanamiyorm. Ama diger aracimda dedigim sekildeydi.

• Simdi 0 konumundayken isitici surekli calisiyormu yani dogrumu yoksa yagmurlu havada kendisimi calisacak valla anlamadim yoksa calistiracak bi dugmesimi var

0 konumuna getirdiginiz zaman ısıtıcı calisir vaziyette olur.

• musstyy kardes yardimlarin icin sagol sizin sayenizzde aracimi taniyorum bu arada silecek kolunun uc kismindaki dugme ne ise yariyor anlamadim siz biliyorsaniz anlatirmisiniz tsk

Rica ederim burada birbirimize yardimci olmak icin variz. Silecek kolunun uc kismindaki duğme derken anlayamadım ?

• Sol tarafta korna var ya sag taraftada onun yerinde bi dugme var ama calismiyor yada ben calistiramiyorum ne oldugunu merak ettim sgl

Hocam o sekilde bi dugme yok silecek kolunda. Goruntu var sadece işlev yok.

• mustyyy34 kullanıcısına yanıt
    mussty peugeut 106 kapı çıtaları uyuyor gibi geldi bana dene istersen
  • oktay3567 O kullanıcısına yanıt
    Benim citalarla ilgili bi sıkıntım yok hocam :) kapi citalarim var benim.

• Arkadaşlar iyi akşamlar diliyorum. 1-2 ay içinde araba alacağım. Fakat fazla bütçem yok. Clio 1.4 Rn OVites içime sindi fakat pek bilgi bulamadım bu forum dışında;
    Clio 1.4 RN Otomatik kullanan arkadaşlarımdan araba hakkında;
    1. Otomatik vitesi kaç ileridir.
    2. Sıkıntılı kronik rahatsızlığı var mı dır?
    3. Aracı alırken nelere dikkat etmeliyim?
    4. Yedek Parça sıkıntısı var mıdır?
    5. Kışın çalışmakta sıkıntısı olur mu? (Ankara Da ikamet ediyorum)
    6. Yazın hararet gibi problem yaşıyan var mı?
    7. Uzun yolda nasıldır? Otomatik vites isteme sebebim Anneminde kullanmasını istediğimden.

Çok Soru Sorarak Sizleri bunaltmak istemiyorum. Fakat Cevaplarsanız Çok sevinirim. İyi Akşamlar , İyi Forumlar diliyorum.
  • Hosgeldiniz. Dusunugunuz clio 1.4 rt bu fiyatlara alabiliceginiz en iyi aractir. Otomatik istemenizin sebebini anladim. Bn duz vites kullanicisiyim. Ama imkaniniz varsa duz vitese yonelin. Arac otomatik viteste sorunlu bi arac degildir yanlis anlasilmasin. Eski araba sonucta. Herhangi bi arizada yuklu masraf cikartabilir. Tekrar soyluyorm bunu clio icin demiyorm. Herhangi baska aracta olabilir. Simdi gelelim sordugunuz sorulara;
    1- otomatik vitesi bildigim kadari ile 3 ileri.
    2- aracin kronik rahatsizligi rolanti valfi ve direksiyon kutusu. Rolanti valfi cok dert edilicek birsey degil. Sadece araci sogukken calistirdiginizda rolanti dusuk kaliyor. İsininca duzeliyor.
    3- araci alirken tabiki motor sesine dikkat edin. Aractan anliyorsaniz ufleyip uflemedigine bakin. Bu araclarda on takima dikkat edin test surusu yapin. Yag kacaklarina bakin. Aracin altina egilin ufacik bi yag kacagi varsa alttan kesin akicaktir. Bilindik arac alinirken bakilan seyler bunlar extra biseye bakmaniza gerek yok bu aracta.
    4- yedek parca skntisi yok. Heryerde bulabilirsiniz.
    5- lpg ayariniza gore degisir o. Bnm 2. Aracim ikiside saat gibi tek seferde calisiyor kisin lpg'de
    6- hararet sorunu yok. Fakat yazin biraz yukseklerde dolasabiliyor. Trafige falan girince. Gostergesi biraz farkli insani korkutabiliyor. Fakat 92 dereceye vurunca hemen fan calistiriyor. Herhangi bi skntisini duymdm smdiye kadar
    7- uzun yola hic gitmedim. Ama eminimki cok rahat gidilebilir. Cunku aracta eski arac kullaniyormussun hissi vermiyor. Cok rahat bel destekli cokertmeli koltuk elektirikli aynalar konfor baya iyi :)

Umarim yardimci olmusumdur. Sizide aramizda gormek isteriz insallah :) iyi gunler

• Hocam teşekkür ediyorum. Dediğim gibi Sırf annemde kullansın diye otomatik düşünüyorum. Başka sebebi yok yani :) Teşekkür ediyorum cevabınız için. Son bir soru soracağım. Clio 1.4 RN otomatik alsam elden çıkarması zor olur mu şimdi kafama o takıldı 3 ileri vitesmiş çünkü. :)
  • YgtZfr kullanıcısına yanıt
    Bu arac elde kalabilecek bi arac degil. Cok zorlanmadan aracinizda iyise satilabilir. Tabiki duz vitese gore tercih orani daha dusuk olacaktir.

• Hocam teşekkür ediyorum tekrardan. bakalım daha araştırıyorum işte benim almam 2-3 ayı bulur zaten ama 3 vites olayı takıldı kafama 4 vites olaydı iyiydi. napalım araba işi nasip işi hayırlısıyla olur zaten. Cevaplarınız için tekrardan teşekkür ediyorum.
  • YgtZfr kullanıcısına yanıt
    Rica ederm :) yardimci olabildiysem ne mutlu

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.