Şimdi Ara

§§§ CLIO 1 CILER BURADA TOPLANALIM §§§ (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.970
Cevap
30
Favori
197.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bizim clio1 leri twingolarla kıyaslasak artıları eksileri ne olur.?
  • Arkadaslar bu 106 nin spoyleri bizim araca uyarmi acaba bilgiisi olan varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadadlar arka cam buz cozucu anahtarim arizali nerden bula bilirim bilen varmi tsk

• Merhaba yeni bir araç alacakken clio 1 gözüme ilişti. Sizler piyasasını iyi bilirsiniz 1998 model klimalı otomatik vites clio rn temizse ne kadar eder ? Teşekkür ederim.

• glrahmet G kullanıcısına yanıt
    Temmuz'da 97 model otomatik vitesli clio 1'i 12.300 liraya almıştım. Simdi sahibinden.com a baktım. Benzer birkaç ilan vardı, onlarda aynı fiyat aralığında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meraba arakadaşlar şimdi burda bi çok arkadaşın muzdarip oldugu olay var bu kansız bu şerefsizler ne die çaliyolar bilmiyorum ama sağ arka kapının çıtasını sökmüşler tırnakları kapıda kalmış bu insanlıksa ben insanlıktan cıkıcam blader kolay bulunan parça olsa eyvallah cıkmacılarda dolandım yok sıfınıda 100 tl dio bu aracların bu parçaları neden bukadar pahalı daha önce başına böyle bi olay gelip uygun şekilde halledebn varmı yada uygun bi yer varmıdır
  • istanbul avrupa yakası 11.700 e mavi renk 155 binde lpg hiç takılmamış mavi renk komple boyalı sadece ön kaput degişik ufak bi kazası mevcutmuş pazarlık çok az olmak şartıyla satılıga cıkarıcam
  • asiwelett A kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadasim. Benim basima hic gelmedi cita calma olayi fakat burdada bi kac yerdede duydum bunu. Yenisini bulmaniz cok zor daha once bi arkadasada oneride bulunmustm. Butun citalari cikartin citanin yerine siyah folyo bantlar oluyor ondan cektirin. Citanin aynisi gibi duruyor ve daha estetik oluyo bence. Bu fikir belki isinize yarayabilir. Pahali olmasinin nedeni bulunmadigindan.

• iyi günler arabam marş basıyor ama çalışmıyor bundan 1 hafta öncede aynı sorun oldu elektirikçi geldi aküden motorun bir yerine kablo çekip çalıştırdı marş bastığım için anlamamıştım sizce ne yapmış olabilir
  • benim clionun klima rölesi de aynı hatayı verdiğinde forumun bu sayfasındaki yorumları okumuştum ve bana faydalı olduydu.
    o zaman sadece 896 tlye bulabildiydim ve almadıydım.
    sonra şans eseri tamamen aynı ebatlarda fakat sadece aynı parçanın farklı bir modelini buldum ve satın alıp taktırdım.
    en güzel tarafı da gayet de çalışıyor.
    normalde çok pahalı olan clio 1 klima rölesi yerine şu parçayı daha ucuza alabilirsiniz.
    daha yeni bir model ve fiyatı daha uygun
    http://renaultyedekparca.cc/urun/renault-clio-fransiz-kasa-klima-beyni-behr-7428947000-7700820234_41779.aspx
    internette 420 tlye satan bi yer de var ve kargo ücretini de karşılıyor ancak ben kargoyu kendim ödeyip buradan 370 tlye almayı tercih ettim.
    umarım birilerinin işine yarar ;)

• Merhaba arkadaslar herkese keyifli forumlar dilerim. 1996 1.4i rt aracimi yeni aldim aracin kapi far acik ikaz rolesi malesef yok. Temin ettigimde sigorta panosunda nereye takacagim konusunda yardim edermisiniz... Tesekkurler...

• yucelmert kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Hosgeldiniz. Torpitonun altinda sigorta kutusunu acinca her sigortanin uzerinde resim vardir. Ordan kontrol ederek takabilirsiniz.

• Mustyy cardes bizim araclarin karifer motorunun yeri nerede calismiyor bende sokup bakacam sanirim slkismis iniltivar

• tesadufen forumda gezinirken gordum eski anilarim canlandi ne cekmistim su clio-1 den aracin piyasasi var sirf isminden dolayi eyvallah ama rover 200-400 serisi gibi parca bulunmuyor ve donanim anlaminda rover daha dolu,clio asagida...araci kotuledigimden degil elektrik-elektronik anlaminda gercekten kronik sorunubolan bir arac.Klima beyni,immobilizer ve benzin pompasi vs.

gelelim bu meleti almis arkadaslara benzin pompasi sorunu yasayanlar pompanin tamiri yapiliyor isin ehli bir ustaniz varsa,klima beynininde bursada bir usta tamirini yapiyor grupta yaptiran vardi immobilizer sorununa gelirsek mars basip araba calismassa akuyu cikartip 1-2 dk bekleyin,gene calismadi 2-3 saat bekleyip tekrar deneyin kafasina gore immobilizer devreye giriyor,cikiyor tek cozum iptali...Turkiye de ilk defa bu aracin incelemesini yapan biri olarak(google dan clio mk1 inceleme diye aratin) sabir,para ve bos zamaniniz varsa clio-1 sizin icin bicilmis kaftan.

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    incelemeni okudum.
    çıkma klima beyni 350 tl demişsin de ben şu anda 4 model sonrası olup araçtan çıkanın tamamen aynısı bir klima beyni kullanıyorum.
    fiyatı 370 tl :)
    senin iki üstünde linki de var.
  • way arkadaş kış geldi araba kafasına göre istedigi zaman marş basıyo ateşlemiyo bazende ateşleme yapıyo neden yapar bunu
  • asiwelett A kullanıcısına yanıt
    Herseyden yapabilir. Genelde akuden kaynaklidir.

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Clio mk1' in anlatimi cok guzel olmus. Yazan kisinin ellerine saglik. Ama anlattigindan cok daha fazla kronik sorunu var ama ufak tefek mesela benzin gostergesi isigi :)) bu forumda 100 kisiden 90'ninki yanmiyodur mesela :))

• Kronik sorunları arasında rolanti dalgalanması var, çözümü rolanti motoru tamiri yada değişimi. Klarofer radyatörü sorun çıkarıyor genelde antifiriz ilave edildiğinde sorun başlıyor radyatördeki Kaçakların büyümesine ve su kaçağına yol açıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcakmak75 -- 6 Ocak 2015; 18:27:34 >
  • mcakmak75 M kullanıcısına yanıt
    Ama clio yinede candir dimi Mustafa abi :)

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.