Şimdi Ara

§§§ CLIO 1 CILER BURADA TOPLANALIM §§§ (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.970
Cevap
30
Favori
197.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.yaklaşık 1 aydır araç bakıyorum ilk aracım olacak amacım şöförlüğümü geliştirip satmak corsa, clio 2 ve fiestalara baktım fıyat olarak en uygun clio 1 ler geldi satan arkadaş varsa irtibata geçebilirse benimle sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thyrfing

Ben de nasip olursa 97 sini alıyorum yakıtı korkutuyor beni benzinli araç lpg takılmamış ne kdr yakar acaba km de birde sol aks değişmesi gerekiyor ortalama fiyat nedir birde atattürk oto sanayide parçalarını sıkıntısız bulabilirmiyim

Kendi aracımdan örnek vereyim, benzinli manuel.
    Şehiriçinde 8 lt civarında yakiyor
    Çevreyollarında gezinirsen 6.5 lt gibi,
    Uzun yolda 80-100 hız aralığında 5.5 lt yakiyor.
    Bende de sol aksdan ses geliyor. Tahminen 150 tl ye yan sanayi parça fiyatı + işçilik vb şeyler. Gittiği yere kadar gidecek şimdilik, durumları düzeltebilirsem yaptıracağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ben yeni aracimi aldim ve aracin ısitma ssteminin anahtarini cevirince fan ufleme yapiyor kesiyor surekli boyle yapiyor yani surekli ufleme yapmiyor ne yapmaliyim cevaplayana simdiden tsk

• Bende aranıza katıldım arkadaşlar bugün 96 model clio 1.4 rt aldım tanıdıktan aldığım için çok fazla araca baktırmadım da araç 207 binde tüp 10 bin km önce takılmış ruhsata işli 2 yıl muayenesi var 8500 tl ye aldım nasıl sizce ?
  • Iyi aksamlar degerli arkadaslar araniza dun katildim aracim 97rtclio ve malsef isitici calismiyor yeni aldigim icinde aractan anlamiyorum mlsf sanayide de tanidigim olmadigindan sizlerden yardim istiyorum dugmeyi cevirince fan bi ufluyor bi duruyor surekli ufleme yapmiyor yardimci olursaniz sevinirim

• Aracımın 2 gün önce fren merkezi patladı, tamda o gün bakima götürecektim, tam anlamıyla vesile oldu.
    Aldığım malzemeler,
    Mobil 10/40 : 50 tl
    Yağ filtresi: 10 tl
    Benzin filtresi: 15 tl
    Fren hidroliği: 15 tl
    Roltil: 15 tl
    Viraj demir lastiği: 10 tl
    Arka fren balatası: 45 tl
    Fren merkezi: 25 tl
    3 lt antifiriz: 20 tl
    3 adet balata spreyi:15 tl
    Direksiyon körüğü 2 adet:20 tl
    Toplamda 240 tl parçalar tutdu. Işçilik ise100tl. Parçaları optimum avm nin alt tarafında Oto Ozandan aldım.
    Bakım yaptıracak arkadaşların işine yarayabilir diye yazdım

• Arkadaşlar bende yeni aracımı aldım lastiklerini değiştirdim aküsünü vs. elektrikçi ustadan dün aldım arabayı fren 0 hiç tutmuyor neden olabilir sizce ? zaten bakıma sokucam aracı ama ustam elinde çok iş olduğunu hafta sonu getirmemi söyledi çok fazla masraf çıkarır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pappillion

Arkadaşlar bende yeni aracımı aldım lastiklerini değiştirdim aküsünü vs. elektrikçi ustadan dün aldım arabayı fren 0 hiç tutmuyor neden olabilir sizce ? zaten bakıma sokucam aracı ama ustam elinde çok iş olduğunu hafta sonu getirmemi söyledi çok fazla masraf çıkarır mı ?

Fren hidroliğini kontrol et, kaputu açtığında direksiyon tarafında, küçük bi kutuda. Eksilmiş ise borularda veya merkezde kaçak olabilir. Merkezde ise fazla tutmaz. Istanbul Optimum avm ye yakın oturuyorsan Oto Ozandan fiyat al, uygundur fiyatları. Üstte yaptırdığım bakım listesi var, az çok fikir verebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasto_37

quote:

Orijinalden alıntı: Pappillion

Arkadaşlar bende yeni aracımı aldım lastiklerini değiştirdim aküsünü vs. elektrikçi ustadan dün aldım arabayı fren 0 hiç tutmuyor neden olabilir sizce ? zaten bakıma sokucam aracı ama ustam elinde çok iş olduğunu hafta sonu getirmemi söyledi çok fazla masraf çıkarır mı ?

Fren hidroliğini kontrol et, kaputu açtığında direksiyon tarafında, küçük bi kutuda. Eksilmiş ise borularda veya merkezde kaçak olabilir. Merkezde ise fazla tutmaz. Istanbul Optimum avm ye yakın oturuyorsan Oto Ozandan fiyat al, uygundur fiyatları. Üstte yaptırdığım bakım listesi var, az çok fikir verebilir.

Hidroliğe baktık yağ ekledik ama sorun çözülmedi pedal en dipte zor tutuyor.

• Benimde fren merkezi bozuldugunda aynısı oldu, çok çok az tutuyordu. Tekerleklerin iç kısımlarına bakın, dışarıya kadar akıtma varsa görebilirsiniz.

• quote:

Aracımın 2 gün önce fren merkezi patladı, tamda o gün bakima götürecektim, tam anlamıyla vesile oldu.
    Aldığım malzemeler,
    Toplamda 240 tl parçalar tutdu. Işçilik ise100tl. Parçaları optimum avm nin alt tarafında Oto Ozandan aldım.

Hocam nerde yaptirdin usta ariyodun fiyat cok iyi bence iscilikte guzelse daimi usta olur.buarada bende clioma veda ettim ama ozlicem onu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberq

quote:

Aracımın 2 gün önce fren merkezi patladı, tamda o gün bakima götürecektim, tam anlamıyla vesile oldu.
    Aldığım malzemeler,

Hocam nerde yaptirdin usta ariyodun fiyat cok iyi bence iscilikte guzelse daimi usta olur.buarada bende clioma veda ettim ama ozlicem onu.

Bacanağımın akrabası usta, beykozda. Biraz güzellik yaptı sağolsun. Asıl yaptirmam gereken sol aksı biraz erteledim, baya bi zorladı bu bakım. Artık dönüşlerde daha dikkatli kullanıyorum, zorlamamaya çalışıyorum.

• hocam yaptırdım sorun fren merkezindeymiş.şimdide usta bakarken şanzımanın yağ kaçırdığını söyledi eğer istersem indirip bakabileceğini yada 15 gunde 20 gunde bir yağ eklersin dedi şimdilik yağ ekleyerek devam edicem bu daha büyük sorunlar çıkarmaz umarım.
  • 98 160.000 de beyaz clio aldım bi öntalım masrafı var 10000 tl ye bitirdim işi ve araçda hiç hasar kaydı yok sizce iyimi fiyat ayrıca biraz basmak istiyorum aracı spor yay falan ve far karartma falan yapıcam sizce nasıl olur tavsiyede bulunursanıZ sevinirim

• Arkadaslar hafta basinda bi soru sordum ama malesef kimse orali olmadi neyse genede herkese tsk anlasilan yanlis yerde sormusum

• Bende de ayni problem var.Fan son kademede bir calisiyor bir duruyor.Sogukken daha fazla yapiyor.Birde arka cam yikama su fiskiyesi calismiyor.Pompa calisiyor galiba tikali bu hatti nasil acabilirim?

• Fan sorununu herhangi bi ustaya gosterdiniz mi bi fiyat verdilermi

• Daha göstermedim.Siteden başka arkadaşların başınada gelmiş olabilir. Onlardan gelen cevaba göre hareket etmeyi düşünüyorum.Tabi bir cevap gelirse.

• Bana bir haftadir yazan olmadi ama ins sana yaxarlar bende faydalanirimmmm biirde ustaya gosterirsrn arza ve fiyat hakkinda bilgilendirirsen sevinirimm ben golcuk
    te yasiyorum pek anlayan yok

• Tamam kardes.Bende Aksaray dayım. Anlayacağın senden farklı bir durumum yok.

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.