Şimdi Ara

§§§ CLIO 1 CILER BURADA TOPLANALIM §§§ (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.970
Cevap
30
Favori
197.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayirli olsun hocam kaca gitti merak ettim bende satistayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7250

• nexsuslord N kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun ...

• vilas123 V kullanıcısına yanıt
    arabanız 3 ileri 1 geri vitesdir.
  • Arkadaş lar 2 sene önce yakıt şamandıram kaçırmaya başlamıştı ve hala o şekilde ben araca biniyorum geçmiş sayfalarda 15-16 - 17 inci sayfalarda resimli paylaştım bakabilirsiniz. o dur budur ben arabaya bu şekkilde biniyorum nedeni ise parça bulamayışım biri bana bu parçayı bulsun artık yaa :(( parça seri numarası son üç rakamı 316 c ile bitiyor birisi bana yardımcı olsun 97 model otomatik clio yakıt şamandırası. teşekkürler
  • Arkadaşlar otomatik aracım LPG de şehir içinde 26 kuruş yakıyor normal midir ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuzcan

Arkadaşlar benim aracın klima beyni arızalı sigorta attırıyor 7700272740 bu beynin tamirini yapan bildiğiniz bir yer var mı?
    araç 98 model clio 1.4 RN otomatik vites
    istanbulda oturuyorum ikitelli oto sanayiine baktım çıkmacılara bu parçayı bulamadım. Ankarayada gidebilirim yaptırmak için. Klimanın çalışmaması bu yaz sıcaklarında beni arabadan soğuttu. Sağlam bir klima beyninin direnç değerlerini ölçüp kendim tamir edicem parçayı ama önce çalışan bir klima beyni bulmam gerekiyor.
    parçanın resmi
     §§§ CLIO 1 CILER BURADA TOPLANALIM §§§

Arkadaşım tamamiyle aynı sorun var aynı model herşey aynı. Mecburen klima açamıyorum ben de. Unuttum artık napiyim :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar,
    97 Model Clio 1 satın aldım. Bu aracim için yol bilgisayari almak istiyorum. Pek bilgi sahibi olmadigim için buradan sormak istedim.

OBD girişi var mi? Varsa nerede?
    Hangi ürünü tavsiye edersiniz?
    Tesekkur ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ersin86

Merhabalar,
    97 Model Clio 1 satın aldım. Bu aracim için yol bilgisayari almak istiyorum. Pek bilgi sahibi olmadigim için buradan sormak istedim.

Tesekkur ederim.

Aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın. Bir kaç gündür benimde aklımda, maalesef hiç bilgim yok. Konu hakkında birşeyler bulursak paylaşım yapalım lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasto_37

quote:

Orijinalden alıntı: ersin86

Merhabalar,

Tesekkur ederim.

Aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın. Bir kaç gündür benimde aklımda, maalesef hiç bilgim yok. Konu hakkında birşeyler bulursak paylaşım yapalım lütfen.

Sabah bir sitede gördüm. Android ve IOS tablet ve telefonlarla birlikte calisan bir cihaz vardi. Ariza kodu da gideriyormuş. Şimdi bulamıyorum. Başka bir cihaz buldum. 175 TL'ye küçük bir led ekrana sahip. Hız göstergesi, anlık tüketim, hararet vs. gosteriyormuş. Forumdan arkadaşların tavsiyelerine gore birşey alacagiz artik.

• Odb girisi mevcut ancak donusturucu almaniz gerekmektedir. Ayrica elm327 cihazlari ile baglanti kuramiyorsunuz sadece renault can clip cihazi ile baglanti kurulabiliyor. Kendim denedigim icin biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: nexsuslord

Odb girisi mevcut ancak donusturucu almaniz gerekmektedir. Ayrica elm327 cihazlari ile baglanti kuramiyorsunuz sadece renault can clip cihazi ile baglanti kurulabiliyor. Kendim denedigim icin biliyorum.

Peki, yol bilgisayari yapmanin baska bir yolu var mi? Tesekkur ederim.

• Pic programlama ile yapılabilir ancak oda zahmetli iş uğraşmak gerekir. Anlık yakıt tüketimini enjektör beslemesine led bağlayın ledin yanma şiddetine göre ne kadar yakıt püskürttüğünü anlayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nexsuslord

Pic programlama ile yapılabilir ancak oda zahmetli iş uğraşmak gerekir. Anlık yakıt tüketimini enjektör beslemesine led bağlayın ledin yanma şiddetine göre ne kadar yakıt püskürttüğünü anlayabilirsiniz.

Led olayını biraz açıklayabilir misin hocam. Kolay mı uygulaması?

• quote:

Orijinalden alıntı: ChevroleTeKapı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-acil-sahibinden-sifir-gibi-clio-hb-1.4-2002-trafige-cikisli-173256682/detay/ satılık ilgilenen varsa araayabilir.

Hayırlısı ile satarsınız insaallah. Fiyatı makul gibi bence. Tavan folyosunu kaça yaptırdınız acaba, benim arabanında yanık durumda da.

• Yorumunuz uğurlu geldi :) sabah aradılar 500tl kapora aldık 9500 e sattık.Perşembe veya cuma günü satışı verilecek.Üstünü 120tlye yaptırdım.100ede yaptıracaktım ama 20tl bahşiş verdim çırağa :)
  • ChevroleTeKapı kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, umarım daha iyi araç alırsınız. Tavan folyosunu çok beğendim. Buralarda bulabilirsem yaptırmayı düşünüyorum

• Cam filmi takan yerlerde oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.