Şimdi Ara

Clio 3 Ön Kapı Hoparlörü Hakkında (Acil Yardım Gerekiyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, clio 3 aracımda 2 adet tiz bulunmakta ön camın altında. Ön kapı hoparlörleri bu araçta mid, mid-tiz, mid-tiz-bass bu üçünden hangisi?
    Diğer sorum ise ben tiz ve ön kapı hoparlörlerini değiştirmeyi düşünüyorum. Bunları nasıl bir amfiyle beslemem lazım tizin kablo uzunluğu sıkıntı çıkarır mı? Amfiyi bagaja monte etmek istiyorum. Kısacası neredeyse hiç bir bilgim yok bu konuda, internette araştırdım fakat pek bilgi bulamadım bu konuyla alakalı. Yardımlarınızı bekliyorum

• bass mid tiz olarak kullanmak ıstıyorsan onde tiz suruculer kapı hoparloru mıd arkada bass bulundurman gerekıyor ayrıca anfi' yi arkaya alırsan kablo masrafın artar. ayrıca bass cıkıslı anfı yeterlı olucaktır. LFE cıkısı ayrı olucak 5+1 gibi sızın ıcın 4+1 desteklı anfılere bakabılırsınız watt olayına gelınce sıstemın toplam watt' ına gore gucte anfı seçin. 3 yollu sıstem kurucaksanız her surucu ıcın filtre ataman lazım. direk olarak surmenız 3 yollu sıstem yapmaz. kolay gelsın. anfi' yi en güzel sağ ön koltugun altına alabılırsın. kolay gelsin.
  • teşekkür ediyorum cevabın için. Benim arabamda orjinal hoparlörlerden yeteri kadar bass alıyorum, yüksek bass yerine sesteki berraklığı tercih ederim, bu yüzden yüksek kalite tiz alacağım. Bagaja veya arka koltukların arkasına hoparlör almayı düşünmüyorum. Amacım ise, önkapı + tweeter hoparlörlerden aldığım sesi artırınca sesteki kalite bozulmaması ve düşük, orta ses düzeyinde bile şuanki orjinal hoparlörlerden daha kaliteli ses almak. Araştırmamı engelleyen şey ise, arabamdaki ön kapı hoparlörünün mid mi yoksa iki yollu mu olduğunu bilmemem. Amfiyi tavsiyenize uyarak sağ ön koltuğa koymayı düşünüyorum. Eğer araçların orjinal ön kapı hoparlörlerinin hangi tür olduğunu biliyorsanız yardımcı olmanızı istiyorum teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: togidevil

teşekkür ediyorum cevabın için. Benim arabamda orjinal hoparlörlerden yeteri kadar bass alıyorum, yüksek bass yerine sesteki berraklığı tercih ederim, bu yüzden yüksek kalite tiz alacağım. Bagaja veya arka koltukların arkasına hoparlör almayı düşünmüyorum. Amacım ise, önkapı + tweeter hoparlörlerden aldığım sesi artırınca sesteki kalite bozulmaması ve düşük, orta ses düzeyinde bile şuanki orjinal hoparlörlerden daha kaliteli ses almak. Araştırmamı engelleyen şey ise, arabamdaki ön kapı hoparlörünün mid mi yoksa iki yollu mu olduğunu bilmemem. Amfiyi tavsiyenize uyarak sağ ön koltuğa koymayı düşünüyorum. Eğer araçların orjinal ön kapı hoparlörlerinin hangi tür olduğunu biliyorsanız yardımcı olmanızı istiyorum teşekkürler

aracın orıgınal kolonları;İki yollu:normal hoparlör+tweater'den oluşan sistem' lerdir.
    mid değildir. normaldir. sesi dengelemek ıcın midbass surucu kullanabılırsınız. kolay gelsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.