Şimdi Ara

Clio 4 Bagaj İçi Macun Normal mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Uraharas

Clioda normal. Pedalların altına eğilip bakarak ikinci şoku yaşayabilirsin.

Clio 4 sahibi olarak size katılıyorum. Bundan sonraki alacağım araç kesinlikle yerli olmayacak, ona karar verdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes normal, her arabada var demiş ama neden öyle olduğunu söylememiş?

• Arabalarda niye böyle bir hata var, bilerek mi yapılıyor öyle ise sebebi nedir.

• Uraharas kullanıcısına yanıt
    Hahahahahaha çok güldüm
    Clio 4 sahibi olarak ben de katılıyorum, ama ne olursa olsun seviyorum aracımı yalan yok :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu biraz renault kalite dusuklugu olmus

Renault body sealeri cekme isinde bile kalitede dipleri boylamis. Asagida kaliteli uretime dair ornek bir video paylasiyorum.

Yorum ve gosterim asagidaki videoda, 6.08'den basliyor. Body sealerin otomasyon ile nasil cekilmesi gerektigini video dakika 7.15te gorebilirsiniz

savagegeeseyoutube
    2021 Kia Seltos | Bad Name, Good Car
    https://www.youtube.com/watch?v=Jy7tMzX8ej0&feature=youtu.be

Clio 4 Bagaj İçi Macun Normal mi?

Ozeti su:

Bu marka tamamiyla uzmanlasmis oldugu kendi robotikleriyle gerceklestirdigi ornek uretime bakin (videoda gosteriyor)

Zamandan kazaniyor, kaliteyi yukseltiyor (guvenlik testleri, korozyon dayanimi, sasi burkulma dayanimi). Bu markada sealer ile muntazam sekilde ortulmemis bir kaynak noktasi bile yok. Yapisal dayanimi yukseltmek icin daha fazla celik kullanimina da ihtiyac duymuyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autindustry -- 5 Ağustos 2021; 12:2:33 >

• O ne abi pastaya krema mı çekiyosun ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok da dert edilecek bir şey değil. Bazı birleşim yerlerinde fabrikada yapılan bir işlem. Mercedes E serisinde bile parmakla sıvanmış gibi :)

Clio 4 Bagaj İçi Macun Normal mi?

Farkı bu gözle görünür bir yerde değil, stepne bölmesinde ufak bir yer. Gerçi sizin arabada da macun normalde bagaja doğrudan bakıldığında pek görünen bir yerde değil, biraz bolca sürmüşler :) Segment olarak değerlendirince üzerini bir şeyle kapatmamış olmaları da normal (oradaki siyah plastiği aşağı kadar uzatsalar üstü kapanırdı mesela), maliyet meselesi. Orada işlem olsa macundan zaten alttaki paneller görünmez, ya da ezik yamuk olur, jilet gibi dümdüzler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 6 Ağustos 2021; 8:57:40 >

• 2017 Megane sirket araci var, ben ikinci kullanıcısıyım. Onda da aynı durum var. Herhalde normal.

• Görüşünü ve deneyimini yazan herkese çok teşekkür ediyorum. Evet, ilk bakışta özensiz bir işçilik ama fabrika çıkışı böyle olması içimi rahatlattı. Gönül ister daha güzel arabalara binelim ama mevcut sartlar malum. Umarım en kaliteyi talep edebilecek refaha ulaşırız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerli renaultlara ozel bir durum olabilir çünkü meraktan baktım captur de boyle bir şey yok ilk sahibiyiz , araç güney kore üretimi

• quote:

Orijinalden alıntı: Uraharas

Clioda normal. Pedalların altına eğilip bakarak ikinci şoku yaşayabilirsin.

Yaklaşık 1 ay önce clio 4 aldım ve harbiden eğilip bakınca / görünce (paspası yerleştirmeye çalışıyordum) şok olmuştum.

-la bu ne diye sormaya servise bile gitmiştim. Normaaalll demişler e 2. Şok u yaşamıştım..

• 2016 model aracımda var clio 4 macun :) 2020 sıfır benzinli clio 4 aracımda yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achteruit -- 5 Ağustos 2021; 23:8:49 >
  • ilk defa görüyorum böyle bir şeyi siz satarken alıcı olsam almam :D

• Moueson kullanıcısına yanıt

Gel benim 2001 Golf 4'ümde bir tane bul, sana anahtarını vereyim. Clio 4 Bagaj İçi Macun Normal mi? 

• Aslinda o tereson (macun degil o) boya katindan once cekilmelidir. Ama buyuk ihtimalle uretim hatti tasarimindan sonra o kisimda yalitim eksikligi gorulmustur ve boya katindan sonra manuel olarak cekilmistir.
    Yeni modellerde uzerinin boyali olmasinin nedeni hattin guncellenmesi olabilir. Yerli yada yurtdisi uretim olmasi birsey ifade etmez. Zaten teresonun alt kismi boyali vaziyette.
    Uretim hattinda calisan yada uzman arkadaslar daha net bilgi verirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 7 Ağustos 2021; 2:45:0 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.