Clio 4 sahibi olarak size katılıyorum. Bundan sonraki alacağım araç kesinlikle yerli olmayacak, ona karar verdim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Clio 4 sahibi olarak size katılıyorum. Bundan sonraki alacağım araç kesinlikle yerli olmayacak, ona karar verdim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Herkes normal, her arabada var demiş ama neden öyle olduğunu söylememiş? |
Arabalarda niye böyle bir hata var, bilerek mi yapılıyor öyle ise sebebi nedir. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autindustry -- 5 Ağustos 2021; 12:2:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yaklaşık 1 ay önce clio 4 aldım ve harbiden eğilip bakınca / görünce (paspası yerleştirmeye çalışıyordum) şok olmuştum. -la bu ne diye sormaya servise bile gitmiştim. Normaaalll demişler e 2. Şok u yaşamıştım.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2016 model aracımda var clio 4 macun :) 2020 sıfır benzinli clio 4 aracımda yok < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achteruit -- 5 Ağustos 2021; 23:8:49 > |
ilk defa görüyorum böyle bir şeyi siz satarken alıcı olsam almam :D |
Gel benim 2001 Golf 4'ümde bir tane bul, sana anahtarını vereyim. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 7 Ağustos 2021; 2:45:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |