Merhaba Arkadaşlar, Dişimizden tırnağımızdan arttırdık ve 2.el 2020 model clio 4 satın aldık. Eksper raporuna göre araçta boya değişen vb yok ama bugün bagaja bakarken aşağıdaki manzarayla karşılaştım. Bu durum ile alakalı açılmış eski bir konu da var forumda; Bu macunun sebebi nedir? Standart bir şey midir? Benzer bir durum yaşayan var mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gordon Freedos -- 4 Ağustos 2021; 22:59:51 > |
Clio 4 Bagaj İçi Macun Normal mi?
-
-
Renault Türkiye'nin muhteşem üretim prosesi.
-
Clio 4 sahipleri bakarak daha net bilgi verebilirler ama fotoğrafta görünen macun çokta normal gelmedi bana. -
Sebebini bilmiyorum ama normal hocam, daha önceden kullandığım 2016 Clio 4'de vardı bu macun
-
Her araçta olan bir seydir abartmaya gerek yok . Mercedesler de bile var . Sizde markayı karalayacak yer arıyorsunuz. -
Clioda normal. Pedalların altına eğilip bakarak ikinci şoku yaşayabilirsin. -
-
Fabrika çıkış bi uygulamaysa eğer rezalet ötesi. -
Eğer fabrikasyon ise gerçekten kötü bir uygulama olmuş, bildiğin sanayi işçiliği gibi duruyor. -
2 taraf karşılıklı ortası boş
-
Normal hocam, hondalarda o şekilde .
-
Clio 3 aracım vardı ondada macun vardı ,yani normal.
-
Pedalların oraya baktığınızda hele ikinci el almışsanız kesin pert araba aldım diyorsunuz ilk anda
-
quote:
Orijinalden alıntı: azizerkan07Pedalların oraya baktığınızda hele ikinci el almışsanız kesin pert araba aldım diyorsunuz ilk anda
Bundan mı bahsediyorsunuz , dikkate değer birşey yok. Yalıtım süngeri o
https://i.imgur.com/Gmg30hD.jpg
-
Anca fransizlardan beklenir boyle bisi :) talisman bile alsam guvenmem bunlara -
bende şüphelenip gittiğimde showroom daki clio ların hepsınde görmüştüm aynısını...
-
Normal değil.
-
bende de var ama üstü boyalı, araç sıfır alındı
-
Bende de 2014 clio 4 var ama bagajda öyle bişey yok. Benim arabada mı bi anormallik var acaba?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Her araçta olan bir seydir abartmaya gerek yok . Mercedesler de bile var . Sizde markayı karalayacak yer arıyorsunuz.
|
Clioda normal. Pedalların altına eğilip bakarak ikinci şoku yaşayabilirsin.
|
Benzer içerikler
- chevrolet cruze çelik subap nedir
- ford focus 1.5 dizel otomatik yorumlar
- volkswagen yağ sıcaklığı uyarısı
- akülü araba tavsiye
- opel astra 1.6 edition yorum
- fiat 500e fiyat listesi
- peugeot e 308 fiyat
- yeni ev6
- fiat scudo fiyat listesi
- togg ortakları ayrıldı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X