Şimdi Ara

Clio 4 Bakım Hk. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
3.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

limonoto sizce kesin güvenilir midir peki ?

• CavaLieR-G kullanıcısına yanıt

N11 üzerinde 1605 satış ve %100 olumlu yorum güvenli görünüyor ama alınan ürünü kontrol etmek şart. Firmaya kefil olacak halim yok.

FZRulman'dan ürün aldım faturalı ve yeni üretim tarihli olarak geldi Shell AR-L yağlar. Yine FZRulman'dan Linea 1.3mj için filtre seti ve Motul Xclean EFE yağ aldım. Onlar da sorunsuz ve faturalı olarak geldi. T10 dipsiz ampül aldım onlar da sorun yok.

FZRulman mı Limonoto mu derseniz FZRulman derim. Tecrübem var en azından.

Bu arada FZRulman satıcısının 32819 satış ve %100 olumlu yorumu var N11 üzerinde. Bu tartışmasız bir başarı ve güvendir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 30 Kasım 2021; 18:0:19 >
  • fractal design kullanıcısına yanıt

Eyvallah hocam haklısınız , çok teşekkür ediyorum .

• Bende rulmancım sitesi üzerinden aldım filtreleri, yağı limonotodan aldım. Filtreler takıldı, yağ eklendi. 300 500 km yaptım henüz. Bir sorun olmaz inşallah ama olursa buraya yazarım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Fz rulman gercekten istatistik olarak super bir magaza. Bozmazlar umarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tekrardan merhaba,
    Bakım zamanına 500-600 km kaldı. Yağ olarak aşağıdaki linktekini düşünüyorum nasıldır? Ayrıca filtre bulamadım filtron alacağım yine sanırım. Yardımcı olur musunuz.https://www.hepsiburada.com/shell-helix-ultra-professional-5w-30-ar-l-5-litre-motor-yai--retim-yili-2022--p-HBV000003BTPN?magaza=Limonoto&url_src=and-product-detail

• excellentwarrior kullanıcısına yanıt

Shell 5w30 AR-L RN0720 onay kodu olan güzel yağdır. İkinci tercihim o olur. İlk tercihim Liqui Moly Toptec 4400. Benim de bakım zamanım geldi aslında yıldan dolayı ama biraz erteliyorum. Daha 12bin km oldu yağ değişiminden bu yana. Benim yağ 2 yıl 30bin km'lik yağ zaten ama yine 12-13 ayda değiştiriyorum.

Geçen sene döviz patlamaya başlayınca kasım ayında filtrelerimi filtremarketim'den almıştım duruyor kenarda. Yağımı da Liqui Moly distribütörü Egemot'tan aldım geçen ay. Sadece işçilik verip bakımı yaptıracağım.

Hava filtresi mann

Yağ filtresi mann

Polen filtresi mann kalmamıştı ellerinde karbonlu filtron almıştım. 240TL civarı tutmuştu o zaman. Şimdi 480TL civarında tutuyor.

Limonoto'dan Shell yağ aldım Master ticari araçlarımız için ama biraz kuşkulandım. Henüz kullanmadık yağı, eksilirse diye tamamlama yağı olarak aldık. Yağ bidon tarihi ile dolum tarihi arasında fark var. Şimdi tekrar baktım bidon tarihi 2019 kasım, yağ dolum tarihi 2021 ağustos.

Liqui Moly bidon tarihi 2022 14 Nisan.

Hocam merhaba, hatırlıyorum benim konuda sanırım yedek yada fiyat artar diye almıştınız. 😁 Bende Shell aldım ve filtron set aldım. Filtron n11'den aldım inşallah orijinaldir. Yağıda limonoto Hepsiburada'dan aldım. Liqui moly alacaktım aslında ama fiyatı çok fazla geldi. Aşağıya link bırakıyorum. Umarım orjinal çıkar iade ile uğraşmam.

Yağ:https://www.hepsiburada.com/shell-helix-ultra-professional-5w-30-ar-l-5-litre-motor-yai--retim-yili-2022--p-HBV000003BTPN?magaza=Limonoto&url_src=and-product-detail

Filtre seti:
    urun.n11.com
    Renault Clio 4 1.5 Dci Filtron Filtre Bakım Seti 2012-2016 Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/filtre-setleri/renault-clio-4-15-dci-filtron-filtre-bakim-seti-2012-2016-P495585146

Güzel tercih fazla fantaziye gerek yok al kullan:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

merhaba,

yağı aldın mı bilmiyorum ama 1.5 dci motorlar alıştığı yağı seviyor sanki :) bu konudaki ilk mesajıma yazmışım zaten, farklı bir yağ denememde performans düşüklüğü, gürültü sarsıntılı çalışma problemi oldu bende. arabadan nefret ettim satmayı bile düşündüm bir ara, o kadarını söyleyeyim. sonra sinirlenip gidip yetkili serviste tekrar bakım yaptırdım düzeldi. internette satılan yağların hiçbirine güvenmiyorum bu arada, hepsiburada'dan alacaksan satıcı hepsiburada olsun bence, ve aldıktan sonra yorumunu yazarsan sevinirim (performans gürültü sarsıntı vb.).

• r0x kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,
    Daha yağ filtre değiştirmedim. Değiştirdiğimde önümüzdeki günlerde yazarım buraya.

• r0x kullanıcısına yanıt
    Ne gürültülü çalışma ne sarsıntı oldu. 50-100 km civarı kullandım ama sesi titreşimi azalmış gibi geldi. Mazot filtresi değişmedi. Yağ, hava, polen filtreleri değişti ve yağ değişti.

• güzel. benim aldığım yağda bir enayilik vardı o zaman.

• Clio 4 aracım için bakım yaptıracağım. Filtreler için Mann markadan memnun musunuz?

• gfb_tayfa G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben filtron kullandım 2-3 kez bir sorun oluşmadı.

Yağ değişimini nasıl yapıyorsunuz peki? Geçen yıl araç 110 binde iken bakıma gitmiştim 130 binde bir dahaki değişim yazmışlar. Km beklemeli miyim aracım şu an 115 binde

Ben sürekli aktif kullandığım için ortalama 7-8 ayda 10 bin km.'de bir giriyor araç bakıma. Zaten ben 10 bin km.'den de önce yaptırıyorum. Sorun yaşamadım.

• internetten satın alınan yağa asla güvenmem. tamamen şans işi

Alınabilecek en iyi filtrelerden hocam. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. ben fiyatlarından dolayı artık filtron markaya geçtim. sadece yağ filtresini mann kullanıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tatangaburak T kullanıcısına yanıt
    Markalar kendileri net üzerinden satıyor artık. Buralardan alınırsa sıfır risk.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.