rica ederim. sorun şu, kullanmadan orjinal olup olmadığını anlayamıyorsun :) herifler şebeke olmuşlar kullanılmış yağ kutularını alıp doldurup yeniymiş gibi satıyorlar. |
Clio 4 Bakım Hk. (2. sayfa)
-
-
Mann premium sınıf
Filtron OEM kalitesinde diyebiliriz.
Filtron mann firmasının alt markası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 9 Kasım 2021; 22:40:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tercih etmeli miyim yarın iade edeceğim aldıklarımı orjinaller çok pahalı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim aldığım gibi almanızı tavsiye ederim. 245 TL günümüz şartlarında büyük bir rakam değil. 250 de yağ desek. 100 TL de işçilik verseniz 600 TL ye bakım yapmış olursunuz ki bu çok iyi bir rakam. Aynı işlem serviste 1200-1500TL arasında.
Hocam karbonsuz filtre 4'ünü seçince dediğiniz sitede 400tl ediyor
250 TL üstü sepette %7 indirim var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 9 Kasım 2021; 23:11:49 > -
Hocam yağ geldi orjinal olduğunu nasıl anlayabilirim. Arkadaşınızdan görmüşsünüz biliyor musunuz acaba üstte yazmışsınız ama?
Yağı gördüm ama orijinalliğini nasıl kontrol edersiniz bilmiyorum.
-
hocam paylaştığınız filtre seti %100 çakma sadece yap filtresi orjinal çıkabilir onun da orjinali zaten uygun.
Ilk kez böyle bir işe girişirken lütfen n11 hepsiburada gibi yerler yerine clio megane gibi modellerin facebook gruplarında adı geçen orjinale orjinal sattığı çakma parçaya çakma diyen satıcılardan alın. Oto erdem'den parçaları almanızı tavsiye ederim. Sattığı çakma veya ikinci kalite mala ne olduğunu söyler ona göre satar.
Yağ konusunda da lütfen internetten ilk olarak yağ almayın çoğu sahte yağlardır( uygun fiyatlı olanlar)
dürüstlüğünü ispatlamış yedek parçacılardan almanızı tavsiye ederim.
Orjnial filtreler şuan çok pahalı. Özellikle reno grubunda sadece hava filtresi 150tl civarında.
( daha önce n11den orjinal diye çakma fren balatası alıp aylarca sorunu çözmeye çalışan biri olarak yazıyorum. O zaman serviste 3 katı fiyatı verip değiştirseydim daha kardaydım. )
-
Benim filtrelerim geldi.
-
Merhaba batkent,
Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.
n11.com
-
Merhaba hocam değerli bilgiler için teşekkür ederim. İade ettim filtre setini. Bugün Castrol müşteri hizmetlerini aradım bir kaç şey sordu bidona baktım cevap verdim sorun yok dedi yüzde 90 orjinal dedi umarım öyledir. Seri kodu barkod kodu sormadı anlayamadım. Filtre setini orjinal almayı düşünüyorum. Ama iadede sorun çıkarırlar mı bilemedim geldiği gibi yolladım geri. Antifriz ve yağ var elimde filtreleri alayım taktırınca görücez artık yağı sık sık kontrol ederim baktım eksiltme, çekişte sorun yok kullanıcam artık pek de ucuza almadım yağı 270 küsürlere aldım. Umarım orjinaldir.
Hocam sizin araçta mı Clio 4? Bu filtreleri alacağım sanırım fikrimi değiştirdiniz çok sağolun.
Yeterince açık olmamış demek ki yazdıklarım evet bende de Clio4 var. Direkt alıp kullandığım ürünlerden bahsettim hep.
Yağ olarak 2 yıldır Liqui moly top tec 4400 5w30
Filtre olarak mais veya mann kullanıyorum.
Bir sonraki bakımda yağı Shell AR-L veya Motul specific de kullanabilirim.
Bu arada teee temmuz ayında yapacağım bakım için aldım bu filtreleri. Hazırda dursun elimin altında kafam rahat olur. Yarın öbür gün ithal ürünler fena fırlayacak ve stok sorunları yaşanacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 10 Kasım 2021; 21:50:45 >
Sağolun hocam teşekkürler aynı siparişi vermeyi düşünüyorum.
Hocam filtrelerin açık halini cekebilirmisin
Merhaba N11,
Bu olayi yaklasik 2 yil once yasadim.3 tane yetkili servis gezdikten sonra sanayiden orjinal parcayi alip karsilastirdigimizda sizin sitenizden aldigim hem ilanda hemde gelen urunde orjinal mais yazmasi ve kutusu seri numarasi oldugu halde sahte cikti. Orjinal parca direkt malzeme kalitesinden kendini Belli etti zaten. Daha sonra size fotograflar ve belgeler Ile ulastigimda sadece iade aldiniz. Onca ay yaptigin, masraf defalarca frenci gezmem vs benim yanima kar kaldi.. frenlerde surekli bir ses vardi. Sahte urun konusu umurunuzda degil. Siz sadece aldiginiz komisyonun derdindesiniz. Forumlarda insanlar sizden yedigi kaziklari anlattikca insallah yedek parca ve sarf malzeme aliminin sizden yapilmayacagini cogu kullanici anlayacaktir.
-
Hocam geçen sene de limonotodan almıştım ama piyasa nispeten daha alınabilir olduğundan fiyatın düşük olması hiç şüphelendirmedi , fatura da olunca usta da bişey demeyince orjinal aldığıma ikna oldum . bu sene de gene limonotodan aldım gene faturalı kapağın altı folyolu şekilde geldi ama nedendir bilmiyorum çok daha fazla şüphelendim . 250 liraya geldi indirimlerle vs black friday ayağına 20-30 lira kırmışlardı fiyatı . Sanayide orjinal castrole 450 , motulun benzer yağlarına da 450-500 civarı fiyat alınca dedim acaba ürün sahte mi . Daha folyoyu kaldırıp içine bakmadım , baksam da anlar mıyım onu da bilmiyorum . Buradaki distribütöre gidip kesin teyit etmeyi düşünüyorum . Ama geçen seneki bakımdan sonra bi sorun yaşamamıştım . 10 bin km olmak üzere bakalım ama gitgide alım gücümüz düştükçe bu sıkıntıları yaşayacaz gibi
-
Bu tarz sıkıntıları yaşayacağımız konusunda hemfikirim. Ucuzuna gitmeye çalıştıkça sahtekarlarla karşılaşacağız.
Filtrelerimi alıp koydum kenara ama yağ konusunda kararsızım. 2022 temmuzda yapacağım bakımı. İlk tercihim Liqui moly olur ama güvenilir satıcı kısmı insanı düşündürüyor. Benim usta Motul'un toptancısından ürün çekmeye başlıyor özellikle şanzıman yağı için. Belki oradan Motul Specific 0720 alırım önümüzdeki bakımda. Ya da Shell bayisinden AR-L 0720 alırım. En kolay ve sorunsuz temin edebileceğim Shell olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X