Şimdi Ara

Clio Bakım Ücreti Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR GÜNAYDIN benim sizden bir konuda yardıma ihtiyacım var bana yardımcı olursanız çok ama çok sevineceğim
    bundan 1 yıl önce 88.000 km bir clio sembol 1,4 8 valf RNA aldım hemen gidip lpg taktırdım bütün muayene herşeyini yaptırdım sonra Ankarada ACL Servise gittim motor yağı,buji,bütün filitreler fren bakımları felan yapıldı benden 175 tl aldılar 1 yıldır araca çok rahat biniyorum ş.içi 0,150 krş ş.arası 0,100 krş yakıyor 100.000 km bakımında bir arkadasın tanıdığı renault ontaşlar servisine gittiğm yağ,filitreler fren bakımları yapıldı bu sırada ön sağ aks körüğü yırtılmış değişmesi gerektiği söylendi ama 2 körüğünde değiştirlecği söylendi bu sırada sanzuman yağınıda boşalttılar benim anlamadığım o değişen körüklerle şanzuman yağının ne alakası var körüğklerin illa ikisi birden değişmesimi gerekiyordu ve motor yağı, yağ ve hava filitresi, o iki körük ve şamzuman yağı için toğlam benden 450 tl aldılar faturaya baktığımda 150 tl sadec işçilik yazıyordu özellikle ben şanzuman yağına taktım 100 tl yazmışlar bu konudaki görüşlerinizi alabilirmiyim çünkü bilmiyorum konuları gerekirse renault türkiyeye şikayet edeceğim bu ufak tefek küçük işler için gidebileceğim ankarada bilindik iyi bir servis tabi ucuz varmı bana bilgi verirseniz çok sevinirim saygılar iyi günler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.