Şimdi Ara

Periyodik bakım hakkında renault

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

80 bin km de 0.9 tce clio'm var 2020 model daha önce hiç yetkili serviste bakıma girmemiş. Yetkili servisi aradığımda 15 bin 20 bin gibi uçuk tekliflerde bulundular. İstanbul'dayım bujiyi bosch serviste yağını da benzinlikte değiştireyim diyorum mantıklı olur mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Daha önce hiç girmediyse boşuna sokmanıza gerek yok, güvenilir başka lokal servislerde değiştirip devam edin. Eğer bunca zaman hep yetkili servis kayıtlı olsaydı o zaman değişirdi tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buji şurada yağ şurada yerine bir usta bulun hepsini ona yaptırın bence

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Eski aracımda sanayide çok tramvalar yaşadım :)) bu sebepten daha kurumsal yerlere bakmaya çalışıyorum

• İstanbul içi usta tavsiyesi olan varsa alabilirim

• GayrimeşruDanışmanıÖzgür kullanıcısına yanıt

Tavsiye üzerine olan yerlere git hocam

• Face gruplarında anlaşmalı yerler oluyor, Hakan Asıltürk özeller oto perfochip vardı megane grubundan bir araştır istersen konum uyuyorsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 19 Ekim 2024; 23:42:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kayseri Gülpar Renault servisi, 1.0 tce Duster için buji, yağ, filtre, soğutma sıvısı, fren sıvısı, rot ayarı ve klima bakımı için 13 bin aldı. Sanayideki ustalara güvenmediğim için yetkili serviste yaptırdım.

• Yetkili servis 15-20k fiyatı sadece yağ filtre için vermemiştir, muhtemelen bu km de değişmesi gereken extra şeyler var.

• elophidae kullanıcısına yanıt

Güzel fiyat vermişler, zaten bunları sanayide yapsan yine 10k tutardı.

• Yetkili servise ne zaman gitsem “Fren balata değişim zamanı gelmiş” der ve uçuk fiyat çekerdi.
    Balataları sanayideki parçacıdan ucuza kendim alıp yine sanayi ustasına değişim için gittim.
    Usta “Senin balatalar yrniymiş” dedi…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.