Şimdi Ara

Clio Grand Tour (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
17
Favori
398.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sezgin bey sizin bilgisayarda sorun var sanırım. Aynı mesajları atıyor sürekli.
  • Merhaba !
    Herkesin Yeni Yılı Kutlu Olsun.
    Yaklaşık 1 aydır forumunuzu takip ediyorum, yeni aracıma karar vermemde çok büyük faydası oldu bu nedenle herkese çok teşekkür ederim. 1 aydır yeni aracımın araştırması içindeydim. Seat , Ford , Opel ilk incelediklerimdi , hatta bunların test sürüşlerini yaptım. Clio Grand Tour ise aklımı ve gönlümü çelen bir model olmasına rağmen çevremde kime sorsam '' Renault alınmaz '' gibi önyargılı tepkileriydi. Seat Sport Tourer için neredeyse kesin karar vermişken son anda kararımı değiştirdim ve Clio Grand Tour 1.2 benzinli Dynamic plus 21.th versiyon (beyaz renk satın) aldım. 28.500 + Kasko . Vergi avantajı nedeniyle Ocak ilk haftalarını bekliyorum teslimat için.
    Bu forumu oluşturan ve katkıda bulunan herkese tekrar teşekkür ederim.
  • Yeni yılını kutlu ve mutlu olsun
  • Sevgili arkadaşlar clio-3 grand tour 1.5 85 bg dci executive aracımın var. Araç mıcırlı yollarda giderken ön orta göğüsten çok az bir tıkırtı sesi geliyor. Sanki çok ince bir kablo titreşimden tıkırtı yapıyor gibi, birde sol kapıdan çok ufak bir cam sesi geliyor gibi birde tavanda yakın biryerlerden sizlerdede bu benzeri sesler varmıdır. Aslında her araçta mutlaka bu tip sesler oluyor ama sanki bizler biraz titizmiyiz neyiz? Nede olsa clio sahipleriyiz.
  • Merhaba.
    Dynamic Plus 20y versiyonlarında klima ve müzik sisteminin bulunduğu orta konsol parlak siyah renkte mi yoksa normal karbon rengi mi ? Bu konuda ikilemde kaldım .
  • parlak siyah renkte sevgili arkadaşım.
  • teşekkur ederim Sezgin bey. Aracımı executive olarak beğenmiştim ancak Bursa depoda son bir tane bulabildiklerini ve dynamique plus 20.y olduğunu söylemişlerdi, nette yaptığım aramalarda da kesin bir şey öğrenememiştim. Tekrar teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için, yeni yılınız kutlu olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: argentosoma

Merhaba arkadaşlar; Herkes içinde faydalı olacağına inandığım bir çek list yaptım. Sıfır aracınızı teslim alırken kontrol edilmesi gerekenler diye. Eksik gördüğünüz varsa, eklerseniz sevinirim. Umarım faydalı olur.

Arabayı Teslim Alırken Kontrol Edilmesi Gereken Etkenler;
    1-Yangın tüpü
    2-İlk yardım Seti
    3-Aracın Faturası
    4-Aracın belgeleri
    5-Aracın Kullanım Kılavuzu
    6-Araç Teyp Kullanma Kılavuzu ( Teyp Kodu)
    7-Aracın Lastiklerinin Tarihi 2510 ( Önce Hafta Sonra da Yıl Olarak Yazıyor)
    8-Aracın Paspasları
    9-İstepne ve yedek lastik (Bijon, Kaldıraç, Çeki Demiri)
    10-Bagaj havuzu
    11-Camlar hepsi aynı mı kontrol edilecek
    12-Taşıt puluna bakılacak
    13- Motor ve Şasi Numarası
    14-Aracın Anahtarları (1 Adet Sustalı Kumandalı, 1 Adet Normal Kumandalı)
    15-Ruhsatta yazan bilgiler kontrol edilecek.

Peki deposunu full isteme gibi bir şansımız var mı?

• benzin dizelde hangi araba ne kadar yakar hesabına son noktayı koymak istiyorum

[simage]http://img267.imageshack.us/i/dcij.jpg/][IMG=http://img267.imageshack.us/img267/6149/dcij.th.jpg[/simage]

Uploaded with ImageShack.us

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adrentos -- 2 Ocak 2011; 23:06:32 >

• Yılın son günü, geçen Cuma , eski aracımın tüm sigorta ,vergi, vs işlerini yapan ve 5 yıldır tanıdığım arkadaş beni arayarak kasko ve ZTS işlemlerimi yaptı. Bir de müjde verdi,,, yeni aracım için yeni vergi zamlarından etkilenmiyeceğimi belirtti. Yanımdaki meslektaşlarımda bu görüşmeye şahit oldular ve isyan ettiler. Onlar günü gününe vergilerini yatırıyorlar ama erken yatırıp zamlardan kurtulmak gibi bir imkanları yok, bizim içinde öyle olacak ilerleyen zamanda. Çok acıklı bir tablo ülkemin dürüst insanları adına. Avrupa'da dizel araçlar daha çok rağbet görüyor ,,, gibi bir izlenim hakim halk arasında. Evet , çok doğru, Avrupa ülkelerinde çevreci motora sahip araçlar tercih ediliyor ama bizdeki gibi vergi ve fiyat farkı yok , tam tersine dizel motorlu araçlar daha ucuz, devlet politikaları bu yönde, üstelik toplam ödedikleri vergi oranı %21 tüm araçlar için. Halkları benzinli araç tercih etmesinler diye Avrupa'lı ülkeler benzinli araçları 3000 euro fazla fiyatla satıyorlar, biz de 5000 TL fiyat farkı fazla geldiği için benzinli ve vergisi daha az diye de düşük güçte motorlar tercih ediyoruz. 21.000 TL maliyetli Opel Astra'yı 200 TL karla 35.000 TL civarına ( tam hatırlamıyorum ) satan bayinin ağladığını gördüm. Açıkçası bu noktada hangisi daha ekonomik tartışmaları ve hesapları benim için can sıkıcılıktan öte değil. Herkese kazasız belasız hayırlı sürüşler dileğiyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BS_35 -- 2 Ocak 2011; 23:41:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: adrentos

benzin dizelde hangi araba ne kadar yakar hesabına son noktayı koymak istiyorum

[simage]http://img267.imageshack.us/i/dcij.jpg/][IMG=http://img267.imageshack.us/img267/6149/dcij.th.jpg[/simage]

Uploaded with ImageShack.us

adam haklı beyler dizel candır

• Selam Arkadaşlar, Clio GrandTour'larda 6 vites varmıydı ?

• Buda diğer resim ;

• quote:

Orijinalden alıntı: BS_35

Yılın son günü, geçen Cuma , eski aracımın tüm sigorta ,vergi, vs işlerini yapan ve 5 yıldır tanıdığım arkadaş beni arayarak kasko ve ZTS işlemlerimi yaptı. Bir de müjde verdi,,, yeni aracım için yeni vergi zamlarından etkilenmiyeceğimi belirtti. Yanımdaki meslektaşlarımda bu görüşmeye şahit oldular ve isyan ettiler. Onlar günü gününe vergilerini yatırıyorlar ama erken yatırıp zamlardan kurtulmak gibi bir imkanları yok, bizim içinde öyle olacak ilerleyen zamanda. Çok acıklı bir tablo ülkemin dürüst insanları adına. Avrupa'da dizel araçlar daha çok rağbet görüyor ,,, gibi bir izlenim hakim halk arasında. Evet , çok doğru, Avrupa ülkelerinde çevreci motora sahip araçlar tercih ediliyor ama bizdeki gibi vergi ve fiyat farkı yok , tam tersine dizel motorlu araçlar daha ucuz, devlet politikaları bu yönde, üstelik toplam ödedikleri vergi oranı %21 tüm araçlar için. Halkları benzinli araç tercih etmesinler diye Avrupa'lı ülkeler benzinli araçları 3000 euro fazla fiyatla satıyorlar, biz de 5000 TL fiyat farkı fazla geldiği için benzinli ve vergisi daha az diye de düşük güçte motorlar tercih ediyoruz. 21.000 TL maliyetli Opel Astra'yı 200 TL karla 35.000 TL civarına ( tam hatırlamıyorum ) satan bayinin ağladığını gördüm. Açıkçası bu noktada hangisi daha ekonomik tartışmaları ve hesapları benim için can sıkıcılıktan öte değil. Herkese kazasız belasız hayırlı sürüşler dileğiyle...

Aracınızı yeni alıp zamlardan etkilenmemeknasıl oluyor. Bende aracımı aralık ayı içinde teslim aldım. Bu konu ile ilgili aydınlatırsanız sevinirim. Yani bizimde böyle bir indirimden faydalanmamaız söz konusumu.

• Sevgili arkadaşlar clio-3 grand tour 1.5 85 bg dci executive aracımın var. Araç mıcırlı yollarda giderken ön orta göğüsten çok az bir tıkırtı sesi geliyor. Sanki çok ince bir kablo titreşimden tıkırtı yapıyor gibi, birde sol kapıdan çok ufak bir cam sesi geliyor gibi birde tavanda yakın biryerlerden sizlerdede bu benzeri sesler varmıdır. Aslında her araçta mutlaka bu tip sesler oluyor ama sanki bizler biraz titizmiyiz neyiz? Nede olsa clio sahipleriyiz.
  • Sevgili arkadaşlar orjinal clio-3 keçepaspaların ve kauçuk paspasların fiyatını bilen varmı. Yada bu paspaların orjinallerini bulabileceğimizi internet siteleri varmı. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • Sezgin Bey aracınız hayırlı uğurlu olsun , Aralık ayında aracınızın vergileri ve zorunlu trafik sigortası 2010 yılı fiyatları üzerinden ödeniyor, 1 Ocak 2011 tarihinden itibaren tüm alım satım vergi vs. ücretleri %10-15 civarında zamlandı, eğer aracınızı şu an alsaydınız zamlı fiyatlardan ödeyecektiniz. Renault sayfasında ayrıca araçlarda 100 liralık bir fiyat artışı da ayrıca var şu an için.
  • Oyak kampanyasında executive dizel 32.800 tlcivarı peki bu araç 2011senesi vergilerinden etkilenirmi etkilenirse fiyatı ne kadara mal olur. Oyak kampanyasından araçalan sevgili arkadaşlarımız varsa bu konuda bir açıklık getirebilirlermi.?
  • Aracınızı almadan neden satıyorsunuz acaba?
  • Sevgili arkadaşlar orjinal clio-3 keçepaspaların ve kauçuk paspasların fiyatını bilen varmı. Yada bu paspaların orjinallerini bulabileceğimizi internet siteleri varmı. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.