Şimdi Ara

Clio Grand Tour (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
17
Favori
398.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, araç donanımları konusunda bayilerde clio hb ve grand tour için ortak hazırlanmış tanıtım kitapçıkları var. Bu kitapçıkların en arka sayfasında tüm versiyonların ( motor seçenekleri ile birlikte ) karşılaştırmalı donanım listesi bulunuyor. Araçlarının mevcut donanımı konusunda fikir almak isteyen arkadaşlar bu kitapçıklardan edinebilirler. Ayrıca renault'un internet sayfasında broşür indirip oradan da donanımlara bakabilirsiniz. Herkese yeni araçlarıyla keyifli bir pazar günü dileğiyle...
  • DONANIM KONUSUNDA BİLGİ EDİNMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR BU BELİRTTİĞİM LİNKTEN BROŞÜRÜ İNDİREBİLİRLER !!!
    http://www.renault.com.tr/brosur_download.aspx?brosur_id=7
  • '' kaganhak'' arkadaşım, aracınız hayırlı olsun, renault'un internet sitesinde özellikler kısmına tıklayın. teknik özellikler kutucuğunu tıklayıp versiyonları seçin ve ardından diğer kutucuktan aracınızın motor ve donanım özelliğini seçin ( 1.5 dizel 85 hp extreme) . Ekrandaki liste sizin aracınızın standart ve opsiyonel donanımlarını listeleyecektir. Buradan öğrenmek istediğiniz bilgilere kolayca ulaşabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BS_35
    Arkadaşlar, araç donanımları konusunda bayilerde clio hb ve grand tour için ortak hazırlanmış tanıtım kitapçıkları var. Bu kitapçıkların en arka sayfasında tüm versiyonların ( motor seçenekleri ile birlikte ) karşılaştırmalı donanım listesi bulunuyor. Araçlarının mevcut donanımı konusunda fikir almak isteyen arkadaşlar bu kitapçıklardan edinebilirler. Ayrıca renault'un internet sayfasında broşür indirip oradan da donanımlara bakabilirsiniz. Herkese yeni araçlarıyla keyifli bir pazar günü dileğiyle...

quote:

DONANIM KONUSUNDA BİLGİ EDİNMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR BU BELİRTTİĞİM LİNKTEN BROŞÜRÜ İNDİREBİLİRLER !!!
    http://www.renault.com.tr/brosur_download.aspx?brosur_id=7

quote:

''kaganhak'' arkadaşım, aracınız hayırlı olsun, renault'un internet sitesinde özellikler kısmına tıklayın. teknik özellikler kutucuğunu tıklayıp versiyonları seçin ve ardından diğer kutucuktan aracınızın motor ve donanım özelliğini seçin ( 1.5 dizel 85 hp extreme) . Ekrandaki liste sizin aracınızın standart ve opsiyonel donanımlarını listeleyecektir. Buradan öğrenmek istediğiniz bilgilere kolayca ulaşabilirsiniz.

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
    Bahsedilen broşürü daha ilk indirmiştim; ama oldukça eski bilgiler içeriyor gibi geldi bana ve o broşürde bizim Extreme donanım modeli yok.
    Kullanım kitabının sonuna bakmadım; fırsatım olmadı.
    İnternet sitesinde ise "Versiyonlar" seçildikten sonra araç modeli seçilince donanım özelliklerini buldum; çok teşekkür ederim.

• Selamlar,
    Executive için aşağıdaki sorular kafamı meşgul ediyor, yardımcı olursanız sevinirim.

Genellikle hava yastığı olan yerlerde "airbag" yazısı olur(sanırım bu zorunluluk), executive araçlarda torpido da ve yolcu koltuklarının yanlarında(Yan Hava Yastıkları) bu yazı var. Renault internet sitesinde "Perde Hava Yastıkları" standart olarak görünüyor ama bütün incelemelerime rağmen bu yazıyı göremedim. "Perde Hava Yastıkları" doğrulayabilecek bir arkadaş var mı?

Dijital klimayı nasıl kapatıp açabiliriz? 23 dereceye ayarladım otomatik mod da habire çalışıyor kafasına göre. Kitapçıkta da bulamadım açma kapamayı.

Aracın USB girişinden telefon şarj etmeyi deneyen oldumu? sanırım yeni nesil usb den şarjlı telefonlar buradan şarj edilebilir.

Telefonu bluetooth üzerinden tanıtıp ,aracın sesli arama özelliğini kullanan oldu mu? Araç telefon rehberini kullanan var mı? Ses karşıya biraz düşük gidiyor bağırarak konuşmak zorunda kalıyorum, ses seviyesini arttırılabiliyor mu?

Teşekkürler

• Sevgili yürk herşeyin bir cevabı kullanım kitapçığında var. Çok güzel bir araç almışsınız bence. Perde hava yastıkları en arka çıtadan çıkıyor. Yani arka kapıyı açtıktan sonra arka çıtadaki kaplamanın üstünde airbag yazısını göreceksiniz. Ben bluetooth bağlantısıyla telefon araması yaptım gayet başarılı. usb ile mp3 çalarımı çaldım gayet iyi fakat şarj etmedim. Belki dediğiniz oluyordur. Klimayı açmak için en önce fanı açmak gerekir. En sağda bulunan 4 lü yaprak şeklindeki butonlardan daha sonra istediğiniz sıcaklığı mavi veyahut kırmızı renkli butonlara basarak ayarlayın. Ardından sağdaki dörtlü yaprak üstündeki AC butonuna basın ve devamlı çalışır. Fakat eğer klimanın otomatik devreye girip çıkmasını isterseniz klima çalışırken dijital klima göstergesinin hemen üstündeki auto butonauna basmanız yeterli. Ayarladığınız sıcaklıkta klimanız devreden çıkacak içerisi tekrar ısınırsa tekrar devreye girecek hem böylece yakıt tasarrufu yapmış olacaksınız.

• '' yOrk '' arkadaşım, blouetooth bağlantısı ile telefon görüşmesi yapılırken ses ayarlarını direksiyondan müzik sistemi tuşlarıyla arttırıp kısabiliyorsun. Ayrıca direksiyonun sağında bulunan telefon işaretli tuşu tıklayıp araç içi ekranından ilgili menüyü takip ederek telefon görüşmesi için karşıya giden ve senin aldığın sesin ayarlarını yapabilirsin, kolay bir menü. Böylelikle ses ayarların menü üzerinde otomatik kayda alınmış olur.
    USB girişinden ipod bağlayıp müzik dinledim, ancak şarj ediyor mu , buna bakmadım.
    Elektronik klima soğutma ya da ısıtma fonksiyonu seçilmediği sürece motor ısısını içeri alarak ısıtıyor ya da dış havayı içeri vererek soğutuyor. Fanları çalıştırmak size kalmış, isterseniz fanı çalıştırmayabilirsiniz. Kışın klimayı çalıştırmamak yakıt tasarrufu sağlar, motor ısısı yeterli oluyor, kendi deneyimlerime göre böyle. Keyifli sürüşler diliyorum.

• Güzel araba bagji süper yakıt tüketimide dizel motorda ekonomi ve konforu bir arada sunar.Alınabilir bir otomobil ama Clio HB veya Symbol kadar yaygın değil yeni çıkmış olmasıda bir etken ama fiyatı daha fazla etkili gibi B segmenti bir otomibl C segmenti otomobillerin başlangıç fiyatına yakın.
  • Sevgili arkadalar en son güncel araç fiyatlarından bilgisi olan arkadaşlar yazarsa buraya sevinirim. Aramızda araç alacak olanlar vardır fiyat konusunda bilgilendirirseniz sevinirim. En son Grand Tour Executive 85 dci fiyatı nedir.
  • Sevgili Arexer hiç uğramıyorsun buralara aracı alabildinmi. 33.350 almıştın sanırım pekala bu fiyata zorunlu trafik sigortası dahilmi.
  • Merhaba arkadaşlar.
    Bugün çok enteresan bir olay yaşadım. Aracımı aldığım Oyak Renault Bayi aradı. Geçen hafta müşteri memnuniyeti için telefonla aramışlardı. Bayinin arama nedeni de bu konuymuş. Aracımı 28.500 TL'ye, trafik sigortası dahil almıştım. Aracım Izmir plaka olacaktı ve trafik sigortasının ücretinin 200 TL. olduğu , benim daha önce Izmir Bornova 'daki bayiden aldığım fiyata ( 28.300 TL) denk gelmiş olduğunu söylemişti satış elemanı. Ben 1.2 benzinli Executive araç için 28.300 herşey dahil kasko hariç fiyat almıştım. Ama servis yakınlığı v.s. nedeniyle Turgutlu Bayi'ni tercih ettim, 3-5 fazlası önemli gelmedi. Fakat faturalandırdıkları ücreti görünce şok oldum, fatura 27.900 olarak kesilmişti ve trafik sigortası plaka Izmir olmadığı için 120 TL ödenmişti. Açıkçası kendimi kandırılmış hissine kapıldım. Müşteri memnuniyeti için arayan arkadaşa önce memnun olduğumu söylemiştim ama telefondaki görevli bayan , test sürüşü önerildi mi , test sürüşü yaptınız mı, teknik servisle tanıştırıldınız mı gibi sorulardan sonra ( bunların hiç biri bayi tarafından yerine getirilmedi ) , çevreme tavsiye edermiyim diye sorduklarında ise dayanamayıp '' tavsiye ederim ama... '' diye cevap vermiştim. Beni bugün bayinin arama sebebi de bu '' AMA '' deyişim olmuş. Beni Istanbul'dan tekrar arayacaklarını ve bu defa herşeyden memnun olduğumu söylememi, bu '' AMA '' kısmına girmememi, geri kalan memnuniyetsizliklerimi ise aramızda , kendi içimizde çözebileceğimizi , söyledi.... PEŞİN PARA ÖDEYİP ENAYİ DURUMUNA DÜŞMEK , buna dense gerek.... ÜZERİNE BİR DE HESAP SORGUSUNA çekildim ve ne cevap vermem gerektiği ÖĞÜTLENDİ... Bu müşteri memnuniyeti anketi demek ki kurum içinde kalmıyormuş, buna sevindim açıkçası ama deşifre edilmiş olmam çok çok enteresan. Ben şimdi bu bayinin teknik servisine nasıl güvenip aracımın bakımı v.s. için gidip ellerine teslim edebilirim ????..... yapılacak işlerin garanti dışı gösterilip bana yüklü faturalar çıkarılmıyacağını kim garanti edebilir??????
    Allahtan banka hesabımdan havale yaparak aracımı ödedim yoksa bu bayi bana 27.900 TL ye sattığını iddia edebilirdi...ŞİMDİ ISTANBUL MERKEZ OYAK AŞ 'DEN ARAMALARINI BEKLİYORUM::::::TÜM BUNLARI ANLATMAK İÇİN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BS_35 -- 19 Ocak 2011; 21:07:20 >

• Merhaba Arkadaşlar,

Grandtour 1.5 DCI Executive aracımızı teslim aldık. Aldığımızdan bugüne kadar 130 km kadar yol yapma şansı buldum. Aracın artı ve eksilerini gözlemlediğim kadarıyla paylaşmak isterim.

Artılar
    -Araca bindiğiniz anda kalite hissini alıyorsunuz
    -Amortisör sistemi oldukça başarılı,
    -İzolasyon kesinlikle çok başarılı, motor sesi içeriye çok az geliyor,
    -Aracın içinde kullanılan malzeme kalitesi iyi,
    -Aracın dizel motoru 85 BG olduğu için çekiş iyi (65 BG zorlanırdı diye düşünüyorum) ,
    -Konsoldaki kontroller basit ve anlaşılır,
    -Müzik sistemi çok aşırı ses vermese de, kaliteli ve güzel ses veriyor,
    -Bluetooth eller serbest çok başarılı, aracı kullanırken rahatlıkla cep telefonunuzla görüşebiliyorsunuz, (Sesiniz net gidiyor),
    -Far sensörü çok kullanışlı ve pratik,
    -Aynaların elektrikli olarak kapanabiliyor olması çok büyük bir artı, ( Arabanızı park ettikten sonra aynaları kapatmak için zaman kaybetmiyorsunuz)
    -USB bağlantısı ile flash diskinizdeki müzikleri rahatlıkla oynatabiliyorsunuz, (Pratik ve kullanışlı)
    -Bagaj havuzunu ilaveten satın aldık ve kesinlikle çok kullanışlı, tavsiye ederim.
    -Yol tutuşu başarılı,
    -Dış görünüm harika, ( Bugün iki adam yanıma geldi ve aracın Jip gibi göründüğünü söylediler :) ve bu arada walkswagen mi dediler ? ) :)

Eksiler
    -Aracın içinde arka bölümde aydınlatma yetersiz,
    -Torpido gözünde aydınlatma lambası yok,
    -Cam açma - kapama düğmelerinde aydınlatma lambası olabilirdi,
    -Park sensörü yok,

Arkadaşlar şimdilik aklıma gelenler bunlar. Aracı kullandıkça edindiğim izlenimlerimi sizlerle bu platformda paylaşmaya devam edeceğim. Ancak özetle belitmek gerekir ki eksilerinin çok fazla olduğu söylenemez. Benim kişisel düşüncem piyasada alınabilecek en fiyat ve performansta araba diyebilirim. Almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim. Pişman olmayacaklardır. Sabrınız için teşekkür ederim. Herkesin yeni aracını iyi günlerde kullanmaları dileğiyle...

• quote:

Orijinalden alıntı: argentosoma
    Merhaba Arkadaşlar,

Grandtour 1.5 DCI Executive aracımızı teslim aldık. Aldığımızdan bugüne kadar 130 km kadar yol yapma şansı buldum. Aracın artı ve eksilerini gözlemlediğim kadarıyla paylaşmak isterim.

Artılar
    -Aracın dizel motoru 85 BG olduğu için çekiş iyi (65 BG zorlanırdı diye düşünüyorum) ,
    -Bluetooth eller serbest çok başarılı, aracı kullanırken rahatlıkla cep telefonunuzla görüşebiliyorsunuz, (Sesiniz net gidiyor),
    -Aynaların elektrikli olarak kapanabiliyor olması çok büyük bir artı, ( Arabanızı park ettikten sonra aynaları kapatmak için zaman kaybetmiyorsunuz)
    -USB bağlantısı ile flash diskinizdeki müzikleri rahatlıkla oynatabiliyorsunuz, (Pratik ve kullanışlı)
    -Bagaj havuzunu ilaveten satın aldık ve kesinlikle çok kullanışlı, tavsiye ederim.
    -Yol tutuşu başarılı,
    -Dış görünüm harika, ( Bugün iki adam yanıma geldi ve aracın Jip gibi göründüğünü söylediler :) ve bu arada walkswagen mi dediler ? ) :)

Eksiler
    -Park sensörü yok,

Arkadaşlar şimdilik aklıma gelenler bunlar. Aracı kullandıkça edindiğim izlenimlerimi sizlerle bu platformda paylaşmaya devam edeceğim. Ancak özetle belitmek gerekir ki eksilerinin çok fazla olduğu söylenemez. Benim kişisel düşüncem piyasada alınabilecek en fiyat ve performansta araba diyebilirim. Almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim. Pişman olmayacaklardır. Sabrınız için teşekkür ederim. Herkesin yeni aracını iyi günlerde kullanmaları dileğiyle...

arkadasim renault servislerinde indirimli 80 tl. ye park sensoru wardi. hala var midir bilmiyorum. ilk sayfalarda cekmis oldugum bir fotografi var. sesli+goruntulu.

• quote:

Orijinalden alıntı: theextasyofcold

quote:

Orijinalden alıntı: argentosoma
    Merhaba Arkadaşlar,

Artılar
    -Yol tutuşu başarılı,

Eksiler
    -Park sensörü yok,

arkadasim renault servislerinde indirimli 80 tl. ye park sensoru wardi. hala var midir bilmiyorum. ilk sayfalarda cekmis oldugum bir fotografi var. sesli+goruntulu.

Harici olarak takılabildiğini bende biliyorum ama hiçbirşey orjinali gibi olamaz. Taktıkları park sensörünü gördüm. Öncelikle arka tamponun delineceğini ve içeriden onun eletrik tesisatının döşeneceğini söylediler. Haliyle içeriden bir takım kabloların ek yapılması yada kesilmesi söz konusu. Tamponun delinmesi de cabası. Orjinalinde park sensörü olan araçları inceledim ve büyük farklar gördüm. Bu yüzden sonradan takma park sensörünü taktırmak istemedim doğrusu. Tabi herkesin kendi düşüncesi, saygı duyarım.

• Sevgili argentsoma aracınızı kaça almıştınız. Ve bu araç şu anda indirim dahil kaça satılıyor ve üretiliyormu.
  • Sayın, '' Sezgin Bey'' ; şu an Renault resmi sayfasında satışı devam eden araçların model-versiyon ve fiyat bilgileri bulunuyor. '' şu an Üretiliyor mu ? '' diye sormanızdaki amacınız nedir , merak ettim ? 2011 model olarak satın aldığımız araçlarımızın artık üretilmeyen demode bir model olduğu gibi bir düşünceye kapılmama neden oldunuz doğrusu . Açıklama yaparsanız memnun olurum. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BS_35 -- 21 Ocak 2011; 20:59:07 >
  • Sevgili Bs_35 sormamdaki amaç bayiler 2010 fiyatından yukarı bir fiyat söylüyorlarmı diye merak ettim. Bugün aradığım bir reno bayisi bana 2011 senesinde daha fabrika executive üretimi yapıp yapmadığını dair bir bilgi veremeyeceklerini söylediler. Sanırım özel seri stoklarla sınırlı gibime geliyor. Depodaki hazır bekleyen otomobillerden veriyorlar. Acaba executive bitecekmi. güncel fiyatlardan bilgi verirmisiniz.
  • arkadaslar "Clio Grand Tour Executive 1.5 85 bg" seneye üretilmezmi? özel üretim dedikoduları felan duydum.
    seneye insallah durumları toparlıcagız ve bende fiyat,yakıt,konfor ve performans olarak bu aracı begendim. henüz erken bir karar ama seneye üretilirse bu aracı düsünüyoruz. tabiki en dolu paketi olan executiveyi. diğerlerini almam zaten. seneye üretilmicekse alamıcaz buda kötü olcak.
    acıklamalı bir bilgi alabilirmiyiz? birde kendi sitesinde fiyatı 36.600 tl. bayiler ne kadar fiyat veriyor?
    tesekkürler simdiden..
  • tLqA bey neden sahip olamıyorsunuz ki? ikinci elde tertemiz arabalar oluyor. sıfır arabaya 5 milyar fazla vermek bana çok mantıksız geliyor ayrıca. merak etmeyin seneye 10 binde-20 binde bir sürü satılık clio gt 1.5 dci olur piyasada.
  • sorunda o ya.. babam 10 binden fazla araba almak istemiyor. bende 10 binde satılan araçlarda bir problem vs.. oldugunu düşünebiliyorum. yani alan kişi 10binde neden satarki herneyse umarım üretilir çünkü gerçekten tam anlamıyla bizim istediğimiz bir araç şuanda
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.