Şimdi Ara

Clio Grand Tour (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
17
Favori
398.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sezgin bey

Benimde aynalarım siyah piano black Executive de ne varsa bendede aynı. Demekki bir fark yok. Sizin araçlarda plaka hizasında dci yazısı varmı.

Evet var.
  • Arkadaşlar iş hayatımla ilgili bazı şeyler ters gitti. yeni aldığım 1.5 dcı excutıve plus 85 bg ve 1500 km deki aracımı satmak zorundayım. ilgilenen arkadaşlar olursa özelden görüşebiliriz teşekkür ederim.
  • arkadaşlar 1.6 110 beygir bva otomatik vites grand tour ile ilgili fikriniz nedir.
    bide ful depoyla şehir içi kaç km yapıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bio56

arkadaşlar 1.6 110 beygir bva otomatik vites grand tour ile ilgili fikriniz nedir.
    bide ful depoyla şehir içi kaç km yapıyorsunuz.

Vallahi kardeş hiç bilgim yok ama. Ekonımiklik arıyorsan bırak 1.6 yı 1.4 bile olsa olmaz. Fiyatlarda malum. Bence benzinli almayın. Belki takip etmişsinizdir. Ben 1.5 dci exe. aldım İlk aldığımda fulledim depoyu. Ve tabanca attıgı gibi kestim. Su anda ısık yandı. 930 km de
    . Bunun yuzde 60 ı ıstanbul trafıgı. Mukemmel. Ayrıca daha dusecek bu oran. Hiç benzonlı dusunmeyın bence. Binemezsiniz. İçiniz cız eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxiplus

Arkadaşlar iş hayatımla ilgili bazı şeyler ters gitti. yeni aldığım 1.5 dcı excutıve plus 85 bg ve 1500 km deki aracımı satmak zorundayım. ilgilenen arkadaşlar olursa özelden görüşebiliriz teşekkür ederim.

İçinde bulunduğunuz duruma çok üzüldüm. Umarım ileride daha iyisine sahip olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vlknsert

quote:

Orijinalden alıntı: tolga_aykurt

quote:

Sevgili vlknsert ve tolga_aykurt arkadaşım aracınız hayırlı ve uğrulu olsun. Size birkaç sorum olacak. Aracınızın cam açma butonları gece karanlıkken yanıyormu, motorun kaputunu açınca üstünde plastikten imal edilmiş Renaul 1.5 dci yazan plasik koruma kapağı mevcutmu ve torpidoda lamba varmı. 2010 da aldığım aracımda 2011 teslimi araçlar arasında ne fark var. Benimkide executive. 2010 da aralıkta aldım ama 2011 model. Yani sizin aracınızla benim aracımda 3 ay var bir fark varmı donanım v.s. En arka bagaj kapağının yani plkanın hizasında dci yazıyormu.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Cam butonlarında sanırım aydınlatma yok şayet olsaydı dikkatimi çekerdi ancak bu akşam kontrol eder sonucu yazarım. Bahsettiğiniz motor kapağı bende yok.Sizin aracınızın donanımlarını bilemediğim için ne yazık ki bir karşılaştırma yapamam ancak buna zaten gerekte yok, benim satın aldığım aracın donanımlarına renault'un internet sitesinden ulaşabilirsiniz. Plaka hizasında dci yazısı bende mevcut.

Cam butonlarında ve torpidoda aydınlatma yok. Diğer her tarafta var(Far yukseklık ayarından tut hız sabıtleyici ve sınırlayıcıya kadar) Çokt aönemli bir şey olduğunu düşünmüyorum.
    Bence klima mukemmel. Arkadaş neden o sekılde demıiş anlamadım. Climayı autoya almıyorum. Yani clima acılmadan fanlarla ıcerıyı ıstedıgım ısıda sabıt tutuyor. YBence mukemmel. İçeride bır gram bugu yok. Isıyı on cam ve ayaklara verıyorum. Yazın bu arabayı test etmıstım. Sogutmada kliması mukemmel.şu anda 580 km yol yaptım. 230 u sehırler arası. diğeri ist rafiği. su anda ortalama 5.2 de. Sehırler arası yolda 4.2 ile geldım. Arac daha sıfır olmasına ragmen mukemmel degerler. Azalmasa bıle bana bu yeter. Su anda yarım depo var. menzıl olarak 580 gosteriyor. Yakıt shell v pover. Ayrıca araç virajlarda cok basarılı. Arac yatmıyor. Icerdekıler sarsılmıyor. Yalıtım basarılı. İyiki bu arabayı almısım.

Klimayı beğenmememin en büyük nedenlerinden birisi tek bir düğme ile tüm fonksiyonları durduramamamız. Kliamayı tamamen devre dışı bırakmak için 50 tane düğmeye basmak gerekiyor, buda dikkat dağıtıyor. Ayrıca klima çok geç ısıtıyor. Soğuk kısmı da sanırım aynı şekildedir. - havalardan dolayı test edemedim :) - Araç virajlarda yatmıyor demişsiniz ancak arka taraf kaymaya meğilli. Netice de station wagon. Siz bence virajlara sert girmeyin :) Bir de koltukların alt kısımları biraz kısa kalıyor, bu da bacaklarınız yorulmasına sebep oluyor. Yani koltukların altları bacaklarınızı tam olarak uzunlamasına kaplamıyor. Bunlar dışında araba gayet keyifli. Süspansiyonlar çok başarılı. Allah nazardan saklasın. Allah hepimize kazasız, belasız yolculuklar nasip etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga_aykurt -- 7 Mart 2011; 16:01:02 >

• arkadaşlar aracı satığımı bildirmek istedim. Tolga kardeşime çok teşekkür ederim. durumu düzeltirsem ve Allah kısmet ederse yine full alacağım. Her şey için teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vlknsert

quote:

quote:

Sevgili vlknsert ve tolga_aykurt arkadaşım aracınız hayırlı ve uğrulu olsun. Size birkaç sorum olacak. Aracınızın cam açma butonları gece karanlıkken yanıyormu, motorun kaputunu açınca üstünde plastikten imal edilmiş Renaul 1.5 dci yazan plasik koruma kapağı mevcutmu ve torpidoda lamba varmı. 2010 da aldığım aracımda 2011 teslimi araçlar arasında ne fark var. Benimkide executive. 2010 da aralıkta aldım ama 2011 model. Yani sizin aracınızla benim aracımda 3 ay var bir fark varmı donanım v.s. En arka bagaj kapağının yani plkanın hizasında dci yazıyormu.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Cam butonlarında sanırım aydınlatma yok şayet olsaydı dikkatimi çekerdi ancak bu akşam kontrol eder sonucu yazarım. Bahsettiğiniz motor kapağı bende yok.Sizin aracınızın donanımlarını bilemediğim için ne yazık ki bir karşılaştırma yapamam ancak buna zaten gerekte yok, benim satın aldığım aracın donanımlarına renault'un internet sitesinden ulaşabilirsiniz. Plaka hizasında dci yazısı bende mevcut.

Cam butonlarında ve torpidoda aydınlatma yok. Diğer her tarafta var(Far yukseklık ayarından tut hız sabıtleyici ve sınırlayıcıya kadar) Çokt aönemli bir şey olduğunu düşünmüyorum.
    Bence klima mukemmel. Arkadaş neden o sekılde demıiş anlamadım. Climayı autoya almıyorum. Yani clima acılmadan fanlarla ıcerıyı ıstedıgım ısıda sabıt tutuyor. YBence mukemmel. İçeride bır gram bugu yok. Isıyı on cam ve ayaklara verıyorum. Yazın bu arabayı test etmıstım. Sogutmada kliması mukemmel.şu anda 580 km yol yaptım. 230 u sehırler arası. diğeri ist rafiği. su anda ortalama 5.2 de. Sehırler arası yolda 4.2 ile geldım. Arac daha sıfır olmasına ragmen mukemmel degerler. Azalmasa bıle bana bu yeter. Su anda yarım depo var. menzıl olarak 580 gosteriyor. Yakıt shell v pover. Ayrıca araç virajlarda cok basarılı. Arac yatmıyor. Icerdekıler sarsılmıyor. Yalıtım basarılı. İyiki bu arabayı almısım.

Klimayı beğenmememin en büyük nedenlerinden birisi tek bir düğme ile tüm fonksiyonları durduramamamız. Kliamayı tamamen devre dışı bırakmak için 50 tane düğmeye basmak gerekiyor, buda dikkat dağıtıyor. Ayrıca klima çok geç ısıtıyor. Soğuk kısmı da sanırım aynı şekildedir. - havalardan dolayı test edemedim :) - Araç virajlarda yatmıyor demişsiniz ancak arka taraf kaymaya meğilli. Netice de station wagon. Siz bence virajlara sert girmeyin :) Bir de koltukların alt kısımları biraz kısa kalıyor, bu da bacaklarınız yorulmasına sebep oluyor. Yani koltukların altları bacaklarınızı tam olarak uzunlamasına kaplamıyor. Bunlar dışında araba gayet keyifli. Süspansiyonlar çok başarılı. Allah nazardan saklasın. Allah hepimize kazasız, belasız yolculuklar nasip etsin.

Çok geç ısıtmasının klima ile alakası yok. Tamamen motırun ısınması ile ilgili. Ama hemen soğutuyor. Yazın denedım test ettim. Klimayı durdurmak demişsiniz. Sanırım tüm fanları kapatmaktan bahsetmışsınız. Eğer ondna bahsetmemişseniz ac ye bastıgınızda duruyor. Yada fan tusşlarına basılı tutacaksınız okadar. bence bi gariplik yok.

• Sevgili arkadaşlar clio-3 faz-2 dci motor kapağı ref:8200383342 parça no. Liste fiyatı 266 TL. 200 TL olur.
  • Arkadaşlar bu motor kapağı ne işe yarıyor, neden motor kapağı yok diye bu kadar üzülüyorsunuz? Bilmediğim için soruyorum.
  • ARKADAŞLAR DİKKAT LÜTFEN... 1.5 EXTREM YADA EXECUTİVE MODEL VE KESİNLİKLE BEYAZ ;KAZASIZ 2.EL CLİO GRANDTOUR ARAMAKTAYIM SATACAK OLAN VARSA LÜTFEN BENİMLE İLETİŞİME GEÇSİN 05435552335 KÜRŞAT.YADA ÇEVRESİNDE SATACAK OLAN VARSA YADIMCI OLUNURSA SEVİNİRİM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fb_kursat -- 27 Mart 2011; 20:24:13 >
  • ben satmayı düşünüyorum fakat rengi beyaz değil. (düşünürsen mesaj at) Şehir=ANKARA

ayrıca beyazdan çok gök grisi daha çok yakışıyor. inanmayan varsa yan yana getirip baksın
  • istediğim özellikler beyaz renk,otomatik klima,kesinlikle kazasız 1.5 Expression, Dynamique YADA EXECUTİVE modeli 2008-2011 olabilir çok fazla zorlayarak 30.000 civarı ayarlarım.en son çıkarabileceğim miktar da bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fb_kursat -- 3 Nisan 2011; 12:40:56 >
  • Bugüne kadar yaşadığım tek sorun, radyo cep telefonu ile eşleşirken arada bir takılıyor. Cepten bir telefon arama işlemi yapmadan radyo takılı kalıyor.

Araçtan gayet memnunuz ve verdiğimiz karardan dolayı mutluyuz.

5.000 km'deyiz. İstanbul'da ve daha önemlisi oldukça kısa mesafelerde, 6,5 lt / 100 km ile kullanıyoruz. Performans, ben kullandıkça iyileşiyor, eşim kullandıkça bozuluyor:)
  • Sürücü kapısı tarafından gelen gıcırtı sesinden şikayetçi olan varmı????????
  • Sürücü kapısı tarafından gelen gıcırtı sesinden şikayetçi olan varmı????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: akg58

Sürücü kapısı tarafından gelen gıcırtı sesinden şikayetçi olan varmı????????

Evet hocam özelliklede cam açıkken çok ses yapıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CENKKK

quote:

Orijinalden alıntı: akg58

Sürücü kapısı tarafından gelen gıcırtı sesinden şikayetçi olan varmı????????

Evet hocam özelliklede cam açıkken çok ses yapıyor...

İyi, sorunun sadece bende olmadığını öğrendik ama bu konu ile ilgili bişey yaptınızmı? Çözümü varmı? Servise gideceğim ama bir türlü vakit bulamadım...Büyük ihtimal bu haftasonu giderim inşallah ciddi bişey değildir.
  • Bugün kapı kilidinin içine kıyısına köşesine şu grafit toz yağlayıcılardan döktüm sesi kesildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akg58 -- 15 Nisan 2011; 13:53:28 >
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.