Şimdi Ara

Clio HB de 2 ci anahtar sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
14.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    21 aralık 2006 da 1,4 rxt 16 valf clio hb aldım.aracı aldığım kişi yedek anahtarını kaybettiğini söyledi.
    aracın noterden satışını yapmadan kaskosu devam ettiğnden çorlu buhari renault servisini gittik.durumu anlattık.anahtarı kaybettiğimize dair polis karakolunda bir yazı (ifade) almamızı istediler. aldık.
    daha sonra aracın kaskosu devam ettiğinden ve aracı henüz noter satışı olmadığınndan.
    belge ile beraber servise gittik.ve kaskodan anahtarın temin edilmesi içinistekte bulunduk.anahtar fransadan geleceği için ancak ocak 2007 nin 15 ile 254 arası geleceğini söylediler.
    anahtarı ben yaptırmak istesem 250-300 ytl arası fiyat olur dediler.ayrıca servislerde böle bi durum olunca ımbobilesier kodlama cihazları olduğundan direkt olarak kodunu geğiştiriyorlar.
    yani ben böylece allah izin verirse aldığım aracınb iki anaharınıda yeni kodu ile kullanabilecem.
  • benim 306 nında tek anahtarı var. aldığımız adam çok çok güvenilir kesinlikle.

ama ondan önceki ilk sahibini bilmiyom ama oda kötü değildir hep servise sokmuş arabyı fln da neyse şu en sonki kasko olayı iyiymiş öyle yaptırsak yıl sonuna doğru akskoyuda bozmadan nasıl olur diye düşünmeye başladım.

acaba 99 model pug 306 ların anahtarları hep mi tek geliyor ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Muhendis06

... en azindan. Metal kisim bu ise yarar iste. Veya adamda uzaktan kumanda kodu yoksa bile, immobilizer devresini sigortayi cikartmak suretiyle etki disi birakabilir. Boylece metal anahtarla kapiyi actiktan sonra arabayi da bir guzel calistirir gider...

O kadar güvenilir olduğu söylenen immobilizer sistemi bu kadar kolay bir şekilde devre dışı bırakılabilir mi hakkaten?? Bilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: shener

arkadaslar bende 2 ci anahtar var ama demir kismi yok simdi bu demir kismini sadece yaptirabilcegim yerler olmaz mi ki acaba?
    yani bunu yapan yerler sanirim muhakkak vardir degilmi

hocam anahtarı herhangi bi anahtarcıda yaptıramazsın yaptırsanda immobilizerden dolayı ya kapıları açmaz açsada arabayı çalıştırmaz. bizdeki clio da da ıkı anahtar var ama birisinde merkezi sistem yok düz anahtar. diğerinde ise merkezi sistem var. sen ikinci anahtarı yaptıracağın zaman renault servisine gidiyosun. orda form dolduruyosun anahtarıın şifrelerini alıyolar. sonra da fransa aya gönderip anahtarını yapıyolar. sonra da geri gönderiyolar. ama dediğin gibi 1 2 haftayı bulabilir bu olay. hava yastığı için 3 hafta falan beklemiştik biz. anahtar 2 haftadan once pek gelmez. eger anahtrarıo yenı yaptırdıgında sana verılmeyen anahtarın işlevi kalkıyorsa yaptır. ama elişndekininde şifresi değişme ihtimali olabilir. bütün sistemdeki şifrelerde değişebilir. aldığın yere uğramanda tabi ki fayda var

• fiesta vardı bizde iki anahtarlıydı fakat birinde uzaktan kumanda özelliği yokdu sade tekinde uzaktan kumanda wardı diğeriyle manuel olarak kapıları açıp arabayı çalıştırabiliyoduk sen bu anahtar işini bpşverme sonra çok yanarsınn bu devirde kimseye güven olmazz
  • eğer araçta imobilizer varsa yedeğindeki metal ucu aracı çalıştıramaz ama içinin rahat olması için kodları değiştirip yeni anahtar edinmende fayda var
  • arkadaşım için rahat değilse sana yardımcı olabiliriz eski anahtarlarını iptal edip yenilerini kodluyoruz bilgine
  • slm arkadaşlar bende megane 2000 medel aracımın anahtarını kaybettim ve bunu tekrar çıkartmak istiyorum nasıl yaptırabilirim bilgisi olan varsa söyleyebilir mi? arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
  • merhaba,
    aylardan eylul 2009 iki anahtarım da bozuldu, bu sabah kalakaldım oylece.
    zaten daha onceden yedek anahtar sadece arabayı açıyordu, asıl da 1 haftadır arabayı açmayıp sadece çalıştırıyordu, bugun o da gitti.

şimdi mecburen fransadan anahtar istedik o da 2 haftada ancak gelecek, araba evin onunde duruyor, şimdi bu yeni anahtar gelince servise cektircez heralde arabayi nasil bozulma ise bu...
  • 3 yılda yedek anahtar işini halletmeliydiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserthawk -- 14 Eylül 2009; 15:43:04 >
  • Halledilmişti fakat ikisi birden gitti,
    neyseki bir anahtırcıda yeni bir anahtar yaptırdım, fransadan da anahtar geldi toplamda 300 lira masraf oldu.
    Cliolarda çok sık oluşan bir problem olduğunu söylediler.
  • Arkadaslar Orjinal Kumandalı veya immobilizeri Kodlanmış Anahtar Yaptırmanız Mümkün. Yeni Araç Aldıysanız Aklınızda Soru işareti varsa oto anahtari iletişime gecin eski anahtarınızı devre dışı bırakıp size yeniden anahtar yapabilirler.
  • renault clio 2anahtar çok uygun fiyatlarla kısa bir zamanda yapıyoruz maltepede belediye karşısındayız eger tek bir anahtarınız varsa her zaman risktir eski kaybolan anahtarlarınız başkasının yada satın aldıgınız kişinin elinde bulunmasına ve kötüye kullanımasına mahal vermemek için yeni bir kart yaparken diger hafızadaki kaybolan anahtarlarıda siliyoruz buda artı bir güvenlik önlemi olarak size sunuyoruz aşagıdaki linkten internet sitemize girip ürünlerimizi inceleyebilir online satın alabilirsiniz önemli hatırlatma ;anahtar yaptırmak için ofisimize geldiğinizde rusat ve kimliginizle gelmeniz gerek keza sadece ruhsat sahibine yapabiliyoruz yada mutlaka vekaletiniz olması gerek
    http://www.asanlaranahtar.com/renault_anahtarlari_urunleri_69.aspx

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.