Bildirim
CLİO HB SİS FARI 350 YTL
MESSCOLLECTION Hakiki Deri Kartlık, El Yapımı Minimal Kartlık, Erkek & Kadın Minimalist Kartlık, Küçük Kartvizitlik, Şık Para ve Kartlık, Hediyelik Ürün, Tek Çıtçıtlı Kartlık (camel) : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBZF17TT
3 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
offf çok pahalıymş bu bilgin iyi oldu ben ucuz bişe sanıyordum sis farlarını -
yarın sanayiye gidip ordan fiyat alıcam. Garanti problem olabilir ama 350 ytl de veremem kusura bakmasınlarquote:
Orijinalden alıntı: FreezeTheLife
offf çok pahalıymş bu bilgin iyi oldu ben ucuz bişe sanıyordum sis farlarını -
arkadaşımın 2004 model 1.2 clio hb ine daha 1 hafta önce sanayi den orjinal valeo sis aldık kapağıydıbacağıydı farıydı takmasıydı bize 140 ytl ye mal olduquote:
Orijinalden alıntı: ahmetozgen
yarın sanayiye gidip ordan fiyat alıcam. Garanti problem olabilir ama 350 ytl de veremem kusura bakmasınlar
Alıntıları Göster -
valla kayseri sanayide 30 ytl ye takmışlardı kablo ve her şer vardı vede çok güzel olmuştu orjinalinden farkı yoktu 6 ay kulandım sonra taş kırdı birisini bi ara yenisini taktıracağım , arkadaşım sana çok felaket fiyat çekmişler o kadar para verilirmi ? bi sis farına ne satıyorlar motor filanmı rektefiye ettiriyorsunquote:
Orijinalden alıntı: scenixel
arkadaşımın 2004 model 1.2 clio hb ine daha 1 hafta önce sanayi den orjinal valeo sis aldık kapağıydıbacağıydı farıydı takmasıydı bize 140 ytl ye mal oldu
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tufan50 -- 16 Aralık 2006; 18:15:09 > -
evet bende kangoo için sis farı sormuştum 300 ytl fiyat cekmişlerdi.quote:
Orijinalden alıntı: tufan50
valla kayseri sanayide 30 ytl ye takmışlardı kablo ve her şer vardı vede çok güzel olmuştu orjinalinden farkı yoktu 6 ay kulandım sonra taş kırdı birisini bi ara yenisini taktıracağım , arkadaşım sana çok felaket fiyat çekmişler o kadar para verilirmi ? bi sis farına ne satıyorlar motor filanmı rektefiye ettiriyorsun
Alıntıları Göster -
350 mi.quote:
Orijinalden alıntı: MacLeon
evet bende kangoo için sis farı sormuştum 300 ytl fiyat cekmişlerdi.
Alıntıları Göster
oha derim ben buna.yahu iki tane lamba sonuçta -
sis farı alırken 6 ay sonra kırılacağını hesap edin sakın orjinal taktırmayın taş çarpıp kırıyor yan sanayi mutlaka vardır araştırın ben geçen sene 30 ytlye rölesi kablosu işçiliği herşeyi içinde kayderi sanayiiinde yaptırmıştım çokda şahane olmuştuquote:
Orijinalden alıntı: codexhoo
350 mi.
oha derim ben buna.yahu iki tane lamba sonuçta
Alıntıları Göster -
valla bende 2007 symbole 400 ü bulur dedi gittim sanyide renault parçacıya 65 e tanesini buldum taktrıcam 1-2 ay sobnra çokta güzel... işçilikte veirrim biraz işte 150yi geçmez.quote:
sis farı alırken 6 ay sonra kırılacağını hesap edin sakın orjinal taktırmayın taş çarpıp kırıyor yan sanayi mutlaka vardır araştırın ben geçen sene 30 ytlye rölesi kablosu işçiliği herşeyi içinde kayderi sanayiiinde yaptırmıştım çokda şahane olmuştu
Alıntıları Göster -
Arkadaşlar biliyorsunuz renolarda bazı donanım seviyeleri var bunlara göre fiyat farkediyor örn.Autanque bir araçla expression bir aracın sis farı maliyeti farklı saygılarquote:
Orijinalden alıntı: GT_500
valla bende 2007 symbole 400 ü bulur dedi gittim sanyide renault parçacıya 65 e tanesini buldum taktrıcam 1-2 ay sobnra çokta güzel... işçilikte veirrim biraz işte 150yi geçmez.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: expert09
Arkadaşlar biliyorsunuz renolarda bazı donanım seviyeleri var bunlara göre fiyat farkediyor örn.Autanque bir araçla expression bir aracın sis farı maliyeti farklı saygılar
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: expert09
Arkadaşlar biliyorsunuz renolarda bazı donanım seviyeleri var bunlara göre fiyat farkediyor örn.Autanque bir araçla expression bir aracın sis farı maliyeti farklı saygılar
nasıl yani authentique donanımlı bir araçla dynamique donanımlı bir aracın sis farı değişikmi?
alakası yok megane RS ile scenic de kullanılan sis aynı
mesela bu araç dynamique bunda kulanılan sis farı vede aparatları authentique donanım bir araca aynen oturuyor yani bir fark yok sonuç olarak fabrika her donanım seviyesine ayrı ayrı sis farı üreteceğini sanmıyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scenixel -- 22 Aralık 2006; 16:07:42 >
-
aracın garanti kapsamındaysa o kabloyuda garanti vermeyen birisi çekerse şansına çok güvenmen gerekli.quote:
Orijinalden alıntı: scenixelquote:
nasıl yani authentique donanımlı bir araçla dynamique donanımlı bir aracın sis farı değişikmi?
mesela bu araç dynamique bunda kulanılan sis farı vede aparatları authentique donanım bir araca aynen oturuyor yani bir fark yok sonuç olarak fabrika her donanım seviyesine ayrı ayrı sis farı üreteceğini sanmıyorum...
Alıntıları Göster
renault servisine bir derdim var şu oldu dersen adamlar suçlu bile olsalar siz arabayı garanti kapsamından çıkarmışsınız diyeceklerdir.
-
galiba yanlış anlaşıldı yada galiba ben yanlış anlattım örneğin clio nun aut. modelinde sis farı taktırmak için ayrıca sinyal kolu vs dğişmesi gerekiyor yani sadece sis farı takmakla iş bitmiyor devreye sinyal kolu vs masrafıda giriyor buda mliyeti etkiliyor.quote:
Orijinalden alıntı: scenixelquote:
Alıntıları Göster
-
geçen sene fiestaya 750milyon fiyat çekmişlerdi ne diyosunuz bide alt tampon değişicekmiş kit halinde geliyomuş galibaquote:
galiba yanlış anlaşıldı yada galiba ben yanlış anlattım örneğin clio nun aut. modelinde sis farı taktırmak için ayrıca sinyal kolu vs dğişmesi gerekiyor yani sadece sis farı takmakla iş bitmiyor devreye sinyal kolu vs masrafıda giriyor buda mliyeti etkiliyor.
Alıntıları Göster -
tufan50 kardeş kayseri de nereye ve hangisinden taktırdın.quote:
Orijinalden alıntı: fiesta1903
geçen sene fiestaya 750milyon fiyat çekmişlerdi ne diyosunuz bide alt tampon değişicekmiş kit halinde geliyomuş galiba
Alıntıları Göster
Orjnal i 65ytl ye bulursun.Çıkmacılara git yarı fiyatına hemde orjnal 60 a rahat voleo marka çıkma bulursun.
Servis kol dahil 200 ytl ye takıyodu.Ayrıca auth. ile expres. arasında hiç fark yok renault un bütün sis farları kangoo dışında aynı standart.Kol değişmesinede gerek yok röleyle önlerle arkaları beraber çalışır yapıyolar.
Yani orjnal max 100 ytl ye bitirirsin.
-
donanim seviyesine göre fiyat farkı serviste vardır sanayide yoktur.quote:
Orijinalden alıntı: alfa-x
tufan50 kardeş kayseri de nereye ve hangisinden taktırdın.
Orjnal i 65ytl ye bulursun.Çıkmacılara git yarı fiyatına hemde orjnal 60 a rahat voleo marka çıkma bulursun.
Servis kol dahil 200 ytl ye takıyodu.Ayrıca auth. ile expres. arasında hiç fark yok renault un bütün sis farları kangoo dışında aynı standart.Kol değişmesinede gerek yok röleyle önlerle arkaları beraber çalışır yapıyolar.
Yani orjnal max 100 ytl ye bitirirsin.
Alıntıları Göster
servis sinyal kolunu degiştiriyor.
-
sinyal kolu filan değişmemişti kardeş nerden çıkarıyorsunuz bunları ?quote:
Orijinalden alıntı: ORH
donanim seviyesine göre fiyat farkı serviste vardır sanayide yoktur.
servis sinyal kolunu degiştiriyor.
Alıntıları Göster -
Birde sorum olacak bende 2003 1.2 var.Sol sis farı yuvasının arkasında lambaya girecek şekilde boşta duran 4lü kablo ve soketi var.Acaba bu kablo sis farını takmak için mi orada boşta duruyor.quote:
sinyal kolu filan değişmemişti kardeş nerden çıkarıyorsunuz bunları ?
Alıntıları Göster
Tufan50 arkadaşım kayseride nereye taktırdın ve hangi çapta olandan ve biliyosan markası????
Yoksa izmirde voleo marka çıkma çiftini 50 veya 60 a alıcam. -
quote:
galiba yanlış anlaşıldı yada galiba ben yanlış anlattım örneğin clio nun aut. modelinde sis farı taktırmak için ayrıca sinyal kolu vs dğişmesi gerekiyor yani sadece sis farı takmakla iş bitmiyor devreye sinyal kolu vs masrafıda giriyor buda mliyeti etkiliyor.
Alıntıları Gösterquote:
evt bnde symbol 2007 aut modelıne taktırmak ıstdım kol falna pahalıya patlar dedıler ama şöle bi alternatıf sundu servıs bna
arka sıs dugmesıne baglayalım dedıler ıkı sı bırden yansın (: dediler
-
arka sisle birlikte sis yokken sis farı yakarsanız millet arkadan uzunları dayar söyleyeyim, ayrıca ön sis dikkat çekmese de arka sis çok fazla dikkat çeker polislerle başınız belaya girerquote:
Orijinalden alıntı: faiksevgiquote:
evt bnde symbol 2007 aut modelıne taktırmak ıstdım kol falna pahalıya patlar dedıler ama şöle bi alternatıf sundu servıs bna
arka sıs dugmesıne baglayalım dedıler ıkı sı bırden yansın (: dediler
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- clio paket sıralaması
- clio 5 tesla ekran şifresi
- clio 1.4 tutulan modeli
- broadway spring farkı
- clio 2 lastik ebatları
- sıfır araba fiyatları
- 2020 model clio
- renault megane e-tech türkiye fiyatı
- renault 2024
- renault clio fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X