Şimdi Ara

CLIO II HB 1.2 16V Authentique mi 1.4 16V Dynamique mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
37.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gordini gerçekten teşekkürler. bu denli bir makyaj oldugunu bilbiyordum. neredeyse baştan yapmışlar bu kasayı desenize..

hımmm... biraz rxt den soğudum şimdi.

clio forever, 1.4 16V (2002 ve sonrası kasa) forever...

CLIO II HB 1.2 16V Authentique mi 1.4 16V Dynamique mi?

• piyasa fiyatlarını bilen var mı?
  • yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: koksalsoy

yok mu?

• quote:

Orjinalden alıntı: altrea

Kardeş biz 1,2 16v Clio HB kullanıyoruz.Performans mükemmel.Arabayı çok iyi kaldırıyor bu motor.
    Hiç bir dez avantajını görmedim.2005 model sıfır aldım.
    Km de 160/180 şehir içi yakıyor.
    Şehir dışı 140kuruş yakıyor.
    Sadece arka koltuk kısmının tavan yüksekliği düşük.
    Sen kendin kullanacaksan ön tarafı çok geniş.
    Yol tutuşu mükemmel.Yalıtım yeterli.170km hızdan sonra ses biraz artıyor.
    LPG taktıranlar şehir içi 90 kuruş yaktığını söylüyor.
    Ortak bir garaj kullanmasaydım LPG kullanırdım.
    1,4motor 98 beygir en az 2lt daha fazla yakar.bizden bu kadar ihtiyaçlarını belirle ona göre seçim sana ait......

clio 1.2 16v bu kadar az yakabiliyomu eğer öyleyse mükemmel ama eşit hacimli motorlu palio 1.2 16v nin hiç te öyle olmadıgını okumustum forumlardan.... bu nasıl oluyor arkadaşlar??????

• o senin sürüş tarzına bağlı. o arabayla zırt-pırt sollama yapıcam diyorsan ve de dikkatsiz biriysen zorda kalabilirsin. aynı şey 1.4 le de olur. benim şahin 1.4 arabam vardı. serilik diye bişi yoktu. ama yine de sakat bir durumla karşılaşmadım.
    clio uzun yolda kullandım. uzun yolda hiç çekilmiyor o koltuklar.

quote:

Orjinalden alıntı: koksalsoy
    alttaki verilere göre (hızlanma ve esneklik verilerine) 1.2 nin uzun yoldaki yani ara hızlanmaları çok ta mı kötü (uzun yolda 1.2 kullanan arkadaşlara sorumdur) de yolun çok açık olması illaki şart mı. yani kötü bir anda allah kimseye göstermesin kullanıcıyı kurtaramaz mı! ya da bunun çözümü vites küçültmek sureti ile bulunmuş mu oluyor? ...
  • şimdi madem yakıt kullanımla az ya da çok oluyo fabrika verileri hiç birşey ifade etmiyor mu? peki bu araçlar test ediliyor ve testteki kullanım şartları normal hayattan da stabil olabiliyor ama bu resimdeki sarı yerleri nasıl açıklayabiliriz.

aynı durum yeşil renkli alandaki gibi hızlanma değerlerinde nasıl farkedebiliyo. fabrika verisine göre daha iyi bir derece yapabilen test kullanıcısı nasıl becerebiliyor bu işi.

bu verilerin çoğu yanlış o zaman bizin birtek inanıp güvenebileceğimiz duyarlı kullanıcılar kalıyo geriyo bu durumda..

araba almak ne zor işmiş arakadaşlar yav...

bu verilere göre mavi renkli yerde oldugu gibi clio 1.4 16v rakiplerinden çok yakıyor..

• clio 1.4 16v e paramın yetebileceği bir rakip daha katıldı. bir anda geliyorlar diğer seçenekler..
    soldan soldan

sun gelen işte bu;

• 1 yıldır 1.2 16v kullanıyorum. Çok uzun yola çıktım sollamalarda problem yaşamadım. Ayrıca rodaj hemen bittikten sonra yaptığım ölcümde 100 km de 4,15 lt benzin tüketti. 90 km hızda gitmeye çalıştım ama ekonomi yapacağım diye de kastırmadım. Fakat 4-5 kişi klima açık olursa performanstan düşüyor ama bence yakıt ekonomisi telafi ediyor.
  • 1.4 16V privilge.... mükemmel tek sorun üst devirlerde 150 km/h üzeri biraz gürültülü
  • Yorumlarını Esirgemeyen tüm arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim...
  • 1.2 clio Hb iyi bir araçtır performansı gayet yeterlidir .. yeterli demek yetmiyor hatta haddinden fazla ...
  • arkadaşta 1.2si var.Rezil gerçekten.Gitmiyor bu araba.Alacaksan 1.4 fln al.1.4 de o kasayı uçurmuyor ayrıca
  • bende 2004 1,4 16v 100hp clio II HB dynamic [(abs-4 airbag-elektrikli direksiyon-klima-renkli camlar(açık yeşil) bir de farklı olarak terletmeyen direksiyon simidimevcut] 2. el aldım 49.700km deydi... şu an 55.400 km deyim Allah nazardan saklasın şimdiye dek bir arıza çıkartmadı...gerekli bakımını eksik etmedim. Klima etkilese de performansından çok memnunum. spor tipi de gücüyle örtüşüyor. yeni nesil motoru clio 3 tede kullanılıyor bildiğim kadarıyla... eksiği çelik jantın olmaması o da en uygun zamanda 15' jantlarla değişmek istiyorum. bi de virajlara çok hızlı girmemek gerek arkası kayma eğilimi gösteriyor... herkese kazasız ve de hayırlı yolculuklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfaonair -- 21 Haziran 2007; 20:15:32 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.