Bildirim
CLIO II HB 1.4 16V Dynamique FİYAT SORMA???
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
16 -18 arası -
makyajlı kasa mı? -
quote:
Orjinalden alıntı: emregulec_1905
16 -18 arası
Katılıyorum.
-
1-servise göster. sorun yoksa
2-Digital klima
3- 15, Celik jant varsa
4- açılır tavan varsa
5-Lastikleri idare ederse (iyi bir lastik giriş seviyesi olmayan 150 ytl)
6-30 bin altında ise
7-Orjinal Mp3 var ise
ben 17 bin ytl veririm -
Servis problem yok dedi ama digital klima ve açılır tavan yokorjinal mp3 de yok malesef dinamic lerde zaten yok biliyorum orjinal mp3 ki radyo-teyp var araba.trafiğe çıkışı 2005 zaten ama agustos tan sonra olduğu için 2006 model diye geçmiş.Bence de 17000 falan eder ama tüm 2.el araba sitelerinde benzer bir araba min 18 max 19500-20000 deniyor anlamadım gitti.Pazarlık ile çok fazla zorlasam mı?Ayrıca araba uzak ve farklı bir şehirde :(
quote:
Orjinalden alıntı: biz
1-servise göster. sorun yoksa
2-Digital klima
3- 15, Celik jant varsa
4- açılır tavan varsa
5-Lastikleri idare ederse (iyi bir lastik giriş seviyesi olmayan 150 ytl)
6-30 bin altında ise
7-Orjinal Mp3 var ise
ben 17 bin ytl veririm
-
xenon far ve yıkama sistemi
hız sabitleme -
herkesin arabası farklı tabi ama ben aracımı 19.000 ytl den aşağı vermem.(25.000 km de,hatasız,boyasız,2 ay önce brc sıralı lpg takıldı,1 ay önce 4 lastik michelin energy saver ile değişti,full bakımlı ) -
quote:
Orjinalden alıntı: emregulec_1905
xenon far ve yıkama sistemi
hız sabitleme
1,4 motorda hız sabitleme var mı -
hız sabitleme yok sis farları var -
arkadaşım clioların bazı dinamik modellerinin bazılarında orjinal xenon far ve hız sabitleme var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X