Arkadaşlar 0 km araç alırken en çok indirimi ve pazarlığı yapacak olan reno bayi hangisidir bilgisi, tecrübesi olan arkadaşlarımdan cevap bekliyorum.
Siz nerdesiniz gerekirse farklı şehirden mi alcaksınız.
yok isanbul daikamet ediyorum avrupa yakasında istanbul dışına çıkmayız heralde
quote:
Orjinalden alıntı: sametdd
yok isanbul daikamet ediyorum avrupa yakasında istanbul dışına çıkmayız heralde
Ben en uygun fiyatı adana cevresini araştırdım gaziantep i buldum.Bir arkadaşım yeni civic i antepden aldı.
Dostum İzmit ERNAZ RENAULT BAYİİ nden fiyat alın
ben aracımı 54 den 48e aldım .bursa mais
vay be o kadar farkediyor mu yani bir de adamların yaptığı karı düşünsenize biz yılların emeğiyle alıyoruz adam emeğimizi 10 dakkada kar olarak cebine atıyor :) ilginç ve ironik
quote:
Orjinalden alıntı: serdar1646
quote:
Orjinalden alıntı: sametdd
vay be o kadar farkediyor mu yani bir de adamların yaptığı karı düşünsenize biz yılların emeğiyle alıyoruz adam emeğimizi 10 dakkada kar olarak cebine atıyor :) ilginç ve ironik
quote:
ben renault fabrikasında çalışıyorum
maisten alin en ucuzu en az karı onlar yapıyor meganı ordan almıştım dacia' yıda ist çeteştan aldım
en ucuzu bizim burda kırsehir caglayanlar diye duydum adamlar tek seferde100-200 araba geitirp 3 ayda satıyolar toplu aldıgından dolayı renault onlara indrimli veriyor ve zamlardan cok etkilenimyolar
en ucuz bayii izmir ermat ayrıca türkiyenin en çok dacia satan bayisidir.
bi dakka ya şimci arabayı bursadan alsak daha mı ucuza gelcekti yani
quote:
Orjinalden alıntı: damonbounce
ne alakası var? ben renault fabrikasında çalışıyorum. o yüzden bu kadar indirim aldım
Peki fabrika çalışan indirimi mi yoksa oyak mais üye indirimi mi daha avantajlı merak ettim şimdi ? hiç yokken ??????????
quote:
quote:
ne alakası var? ben renault fabrikasında çalışıyorum. o yüzden bu kadar indirim aldım
@serdar1646 sen benide aldırsana abicim o fabrikaya
quote:
@serdar1646 sen benide aldırsana abicim o fabrikaya
maalesef mümkün değil
ohayyam arkadaşım fabrika çalışanı indirim konusunda daha avantajlı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme