Şimdi Ara

Toyota Bayi Düşük Fiyat Veriyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün Yaris Hybrid Cool modeli için Toyota Kar bayiine gittim,
    Heryerde 58.000 denilen fiyata bana 56.200 TL dediler, araç 7 km de, hasar boya hiçbirşey yok ölçüm aletiylede ölçtürdüm.
    Sonra diğer bayileri tekrar aradım mümkün değil o fiyat eski model araç olabilir veya faturada usulsüzlük yapılyor olabilir dediler.

Tekrar 56.200 TL fiyat veren bayiyi aradım trafik tescil işlemlerine başlamamız için en az 54000 tl bize göndermeniz lazım diyorlar. Bu durum beni işkillendirdi, neticede aracı anahtar teslim alacağım niye anahtar teslim edilmeden parayı vereyim.
    Yakın zamanda sıfır araç alan bir arkadaşımı aradım Hyundai i30 almıştı dedi ki aracın plakası takıldı yıkandı anahtarı verdiler parayı verdim öyle aldım.

Sizin görüşlerinizi öğrenmek istiyorum, hiçbir bayinin vermediği kadar düşük fiyat verdiler, araç boyasız sorunsuz, faturadamı bir usülsüzlük olabilir veya düşük model olabilirmi çünkü benden aracın bedelinin tamamını istediler tescil ve diğer işlemleri yapmak için, tecrübeleriniz varmı nedir olay?

• Yokmu arkadaşlar bu tip bir durum başına gelen?
  • Plaka işlemlerinin başlaması ve takılmasıiiçin tescil işleminin yapılması lazim tescil işleminin islemnin yapılması ile için ise vergilerin maliyeye atırılması lazim. Dolayısıyla plaka takılmadan bayiye para odemeniz lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • depakin241824 D kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim,
    Peki faturayı ne zaman alacağım neticede bayiye ödemeyi yaptığımda bayinin fatura kesmesi lazım ama arabanın daha tescili yapılmamış olacak, tescil vs işlemlerinin masrafları faturaya yansımayacak.
    Bu sorun olurmu?
  • Arkadaşım ben 2004 te 0 Km Corolla sol ve 2014 te 0 km Avensis satın aldım... PARANIN TAMAMI ALINMADAN veya hesaba havale girmeden hiç bir işlem yapılmıyor....Her işlem bitince otomobili 3 günde teslim ediyorlar....Trafik sigortası ve kasko için en son teslim alırken Kredi kartına taksit yapıyorlar...Hepsi bu kadar....Plakayı takın ruhsatı çıkarın parayı getiriyorum olmuyor..... Ek.. Ucuz fiyat konusu.... Her bayinin yıllık satmak zorunda olduğu bir kota var onu tutturmak için 1000 lira kazançla bile mal satıyorlar...Ben Avensis için 4 bayiden fiyat aldım...İşime gelen yeri tercih ettim...Corolla alırkende epeyce gezdim...En uygun fiyatı o zaman Beykozdan aldım....Hayırlı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 4 Ekim 2015; 23:25:46 >

• Aracın bedelini ödediğimiz zaman size faturayı keser. Ondan sonra tescil işlemleri baslar. Tescil işlemlerinde o faturayida beyan ediyor zaten trafiğe firma.

• taşkafa T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam içimi rahatlattın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Arkadaşım ben 2004 te 0 Km Corolla sol ve 2014 te 0 km Avensis satın aldım... PARANIN TAMAMI ALINMADAN veya hesaba havale girmeden hiç bir işlem yapılmıyor....Her işlem bitince otomobili 3 günde teslim ediyorlar....Trafik sigortası ve kasko için en son teslim alırken Kredi kartına taksit yapıyorlar...Hepsi bu kadar....Plakayı takın ruhsatı çıkarın parayı getiriyorum olmuyor..... Ek.. Ucuz fiyat konusu.... Her bayinin yıllık satmak zorunda olduğu bir kota var onu tutturmak için 1000 lira kazançla bile mal satıyorlar...Ben Avensis için 4 bayiden fiyat aldım...İşime gelen yeri tercih ettim...Corolla alırkende epeyce gezdim...En uygun fiyatı o zaman Beykozdan aldım....Hayırlı olsun...

2014te sıfır Avensis'e ne kadar vermiştiniz acaba, mahsuru yoksa paylaşır mısınız?

• Krom paket hediye elegant extra 73 500 den aldım.. 2014 geçen yıl 30 kasımda . Arabamı değiştirmek aklımda yoktu...Hanımla yeni corolla bakmaya gittik... Premium otomatik beğendim....Yanında Avensise bir bakalım dedik.Elegant extra ...Çok beğendim....Bana özel fiyat verdiler...2004 sol corollama 28 verdiler....Niyeti bozdum...Corollamı Malum sitede satışa koydum..3 günde 29,500 den satıp hesaplarına parayı yatırdım... 3 günde teslim aldım..Karar verip arabayı satıp yenisini almak bir hafta sürdü....Tam tesadüf oldu....O zaman bizim burada topikte bazı arkadaşlarımız ennn çok 23 - 24 ederrrr ...Yukaarısı yokkkk.... Diyorlardı... Kaza yok, boya yok, vuruk yok, değişen yok..10 yaşında .İstanbul arabası...93.000 km de KİM SATIYOR ??? SATAN YOK..Tek tük çıkıyor..... Bizimkide havada gitti... 3 günde ..En az 20 kişi aradı.....Sattım ilanı sildim....Sonraki bir hafta devamlı arayanlar oldu....Satıldı dedim.. TOYOTA İŞTE BU.......Alan hayırını görsün...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 7 Ekim 2015; 20:05:31 >

• oguzforum O kullanıcısına yanıt
    Para almadan işlem yapılmaz hocam, sizin vazgeçme veya parayı vermeme durumunuz olabilir. Kredili aldığınızda bile, evraklar imzalanıp kredi çıkana kadar işlem yapılmaz. Ama fiyata takılmayın bazen indirimli satıyorlar. Ben Kasım 2013'de Toyota Yaris Fun 1,33 Multidrive S için baya bir bayi gezmiştim o zaman, en ucuz fiyat veren 38200 TL Çekmeköy toyotaydı. Adamlarda çok ilgisizdi, zorla çalışıyorlarmış gibi. Bende bir Kozyatağı toyotaya uğrayayım dedim. İyi bir satış danışmanı arkadaş 36500 TL fiyat verdi ve aldım. Yani satmak için kar oranlarını düşürüp, fiyatlarla oynayabiliyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.