Şimdi Ara

CLIO II HB KULLANICILARI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CLIO II HB SAHIBI ARKADASLAR KARSILASTIGINIZ SORUNLAR +- YONLER VE YAPTIRDIGINIZ ISLEMLERLE ILGILI BISILER PAYLASIRSAK SEVINIRIM

• BENIM ARACIM CLIO II 2006 MODEL 1.2 16V 75 HP
    ARACIMA SES SISTEMI DUSUNUYORUM BUNUN ICIN SERVISTE 420 YTL FIYATA SATILAN SONY CDX GT30RN MODELINI TAKTIRMAYA KARAR VERDIM..BUNDAKI AMACIM ISE DIREKSIYONDAN KUMANDAYA UYUMLU OLMASIYDI/FAKAT YENI BI GELISMEYLE SOK OLDUM.BENIM ARACIM 1.2 VE YOL BILGISAYARI OLMADIGI ICIN DIREKSIYONDAN KUMANDA OLAYI BU GT30RN MODELINDE BILE KULLANILMIYO SERVISTE SOKTUK TAKTIK DENEDIK.YOL BILGSAYARI OLAN RENAULTLARDA ISE SORUNSUZ CALISIYOOO.SEBEP ISE DIREKSIYONDAN KUMANDADAN CIKAN BAGLANTILARIN YOL BILGISAYARI OLAN ARABALARDA ILK ONCE BURAYA GIRMESI SONA BURDA BIRTAKIM DEGISIKLIKLERE UGRAYIP TEYBE GITMESYDI.COZUMU YIKMUYDU VARDI TABIKI.YOL BILGISAYARININ ISLEVINI YAPAN BI ADAPTOR.FIYATIMI 280 YTL..BUDA IKINCI SOKTU.BENDE VAZGECTIMM.SIMDI DIREKSIYONDAN KUMANDAYI IPTAL EDIP SONY CDX GT200 VEYA CDX GT414U MODELINDEN BIRINI ALICAM..BU KONUDA YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM.SAYGILAR

• ARKADASLAR CLIO II HB ILE ILGILI MODIFIYE BILGILERI OZELLIKLE BODY KIT +JANT/LASTIK HAKKINDA BILDIKLERINIZI PAYLASIRSANIZ SEVINIRIM.ELINIZDE RESIMLER VEYA BODY KIT UYGULAMASI YAPAN YERLERIN ADRES TELEFON VE WEB ADRESI BILGILERINIDE PAYLASIRSANIZ COK IYI OLUR.
  • ekim ayında clio II HB 100hp dynamique satın aldım aracım 50.000 km de. Allah şükür bir sorun yaşamadım. bende direksiyondan kumanda edebileceğim bir cd çalar almak istiyorum sony yada pioneer... ayrıca yol bilgisiayarında benzinle daha 70 km yol yapabilecekken benzin ışığı yanıyor acaba bu normalmi? yoksa benim bilgisayardamı arıza var?
    hepinize renault lu günler dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfaonair -- 24 Aralık 2006; 20:03:43 >
  • clıo nun dınamık modelınde yol bılgısayarı oldugu ıcın sony cdx gt30rn modelı dıreksıyondan kumandaya uyuyor bu model sadece renault servıslerınde ve 420 ytl ozellık olarak ıyı ses kalıtesı ıse super.yol bılgısayarına gelınce benzı bıttı gostergesı yandıgında benzıncıye gıdıp depoyu fulledım ve 38 lt benzın aldı benım arabada 50 lt depo var demekkı 12 lt kala ısık yanıyor.bu benzınle sehır ıcınde 100 km bıle yapmak mumkun onun ıcın korkulcak bısı yok bence.
  • tesekkür ederim verdiğin bilgiler için... söylediğin sony cd çaları bilmiyordum diğer sony çeşitleri ve pioneer üzerinde yoğunlaşmıştım. galiba bunlardan birini seçersem direksiyondan kumandaya veda etmem gerekecek... benzin ışığı yandıktan sonra 50-60km yol yapıyorum sonra benzin alıyorum 97 oktan kullanıyorum. daha da gidebilirmişim öğrendiğim iyi oldu... sana ve tüm renault kullanıcılarına renaultlu günler...
    ayrıca clio II diye yeni konu açman çok iyi oldu
    quote:

Orjinalden alıntı: antitrol

clıo nun dınamık modelınde yol bılgısayarı oldugu ıcın sony cdx gt30rn modelı dıreksıyondan kumandaya uyuyor bu model sadece renault servıslerınde ve 420 ytl ozellık olarak ıyı ses kalıtesı ıse super.yol bılgısayarına gelınce benzı bıttı gostergesı yandıgında benzıncıye gıdıp depoyu fulledım ve 38 lt benzın aldı benım arabada 50 lt depo var demekkı 12 lt kala ısık yanıyor.bu benzınle sehır ıcınde 100 km bıle yapmak mumkun onun ıcın korkulcak bısı yok bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfaonair -- 25 Aralık 2006; 19:30:58 >

• ben bugun sony cdx gt414u yu aldım ve eskı arabamda olan tesısatın tamamını alıp bı marangoza gıttım ve cıft kat mdf kestırdım. sonada amfı baglantılarını bagladım.dıreksıyondan kumandadan vazgectım ama ben ses sıstemım ıcın bunu goze alırdım.cunkı bu sony cd çaların yanında bende sıerra hurrıcane gıbı bı woofer ve efsane 2 tane pıoneer ts 6985 hoparlor var.amfım ıse yurt dısından geldı.ratho hamburg marka çok kalıtelı bı amfı.ozellıkle ev ve dısco sıstemlerınde kendını kanıtlamıs bı urun.benımkının yenı modellerı 1200 ytl cıvarında ben gecen sene 400 e aldım.ratho hamburg kullanan varmı daha oncelerı model tavsıyesı verıcek olanlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    clıo 1.2 16v alınırmı ?
    15 yıl önce açıldı
    Megane II Jant Düşünceleriniz?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • clıo II hb'e yaptırabıleceğimiz body kit uygulamalarından bazıları

CLIO II HB KULLANICILARI

CLIO II HB KULLANICILARI

CLIO II HB KULLANICILARI

CLIO II HB KULLANICILARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antitrol -- 27 Aralık 2006; 11:37:44 >

• buda clioooo

CLIO II HB KULLANICILARI

CLIO II HB KULLANICILARI

CLIO II HB KULLANICILARI

CLIO II HB KULLANICILARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antitrol -- 27 Aralık 2006; 11:40:25 >

• arkadaşlar bu resimlerde gordugunuz body kitlerın tamamı orjınal olup yurtdışından gelmektedır.bunları turkıyeye getıren bı fırma mevcuttur oda ıstanbulda tabiki.bu ürünlerin yurtdışı fiyatı komple set 1000 euro civarıdır.bunlar kesinlikle fiber degil orjinal abs denilen çok dayanıklı bı malzemedir.renaultun orjinal sert plastıklerınden çok daha kaliteli ürünlerdir.türkiyede bunların fiyatı 1900 euro dur.nasıl ama verginin gözü kör olsun.ama değer....süperlerrrr
  • ARKADAŞLAR MERHABA;

CLİO II HB 2001 MODEL 1,4 16 VALF ARACIM VAR.ARACIMDA YOL BİLGİSAYARI MEVCUT.
    BENİM SORUM CD ÇALAR YADA MP3 ÇALAR UYUMLU MODELLERİ HAKKINDA.SİZİN BASHETTİĞİNİZ ARAÇLAR 2005 VE ÜSTÜ MODELLER.2001 MODELE UYGUN KUMANDA İLE ÇALIŞABİLECEK(UYUM SAĞLAYABİLECEK)CD MP3 ÇALARLAR VARMI.
    Bİ ARKADAŞ SONY NİN BİR MODELİNDEN BAHSETTİ.SERVİSTE 420 YTL YE TAKIYOLAR DEDİ.ACABA BENİM ARACA UYAR MI?

YADA 1,6 SPORT CLİO LARDA KULLANILAN YOCU ÖN KOLTUK ALTINDAKİ CD CHANGER YERİ VE BAĞLANTI KABLOSU MEVCUT.ACACA CD (6 LI) CHANGER İ NEREDEN TEMİN EDEBİLİRİM?
  • merhaba arkadaşlar, yeni araç aldığım için 2001 model clio 1.4 RTA aracımı satıyorum. malum sitedeki ilan numarası: 227887431
    alana hayırlı olsun şimdiden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.