Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.865
Cevap
78
Favori
1.606.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 16.000 YTL. civarı bir fiyata alıcı bulabilirsiniz tahminimce.

quote:

Orjinalden alıntı: hicretkus

Sevgili arkadaşlar, ne iyi ettik de burada toplandik, forumumuz giderek renkleniyor. Her gün birseyler ögreniyoruz. Ben simdi sizlere birsey danışmak istiyorum. Aracımı satmam gerekiyor. Subat ta daha üst modelini almak niyetindeyim, tabi kii yine clio 2 olacak. Ama üst donanımlısını istiyorum kısmetse tabi. Bunlar daha düşünce. Sie sorum aracım ne kadar eder,

- 52.000 km de, komple orjinal. Hic bir parcasi degismedi yani. 0 km den beri ben kullanıyorum. Direksiyona 2nci bir sahis oturmadi. Fikirlerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

arkadaşlar gidin bosch servisine 4 tırnak buji taktırın. gerçekten çok farkı oluyor.

araç daha rahat çalışıyor ve tüketim 0.70-1.5 lt kadar düşüyor. lpg de 9 lt tüketirken 8-8.5 a düştü şehir içi.

8v 75 bg

edit: 4 tanesi 38 ytl civarı

Benzinli kullanımda da aynı ekonomiyi sağlıyor mu acaba?
  • Bu arada kimse ön koltuklarını sökmeyi denemedi sanırım.Bi döşemeciye sorucaz artık.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_17653341/tm.htm

clio2 sahibi ankaralı renocular,ankarada bi buluşma gerçekleştirmek istiyoruz.katılmak isteyen arkadaşlar lütfen linke girip adını yazdırsınlar
  • imzadaki arabanın teknik verileri elinde olan var mı?

tork değerine bakacağımda. kaç devir de olduğuna. 117nm olduğunu biliyorum devir lazım.

gerek kalmadı buldum, isteyenler bakabilir

http://arabam.e-kolay.net/testArsiv.aspx?rowid=46

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccaparli -- 20 Eylül 2007; 20:46:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Falmor

Bu arada kimse ön koltuklarını sökmeyi denemedi sanırım.Bi döşemeciye sorucaz artık.

Hocam ben denedim.Aracın alt tarafında 4 tane lastik conta var onları çıkar altta somunları görürsün vidalar simetrik diil.Yani aracın altına giriyosun uzun bir lokma anahtarı buluyosun çünkü somunlar baya bi derinde.

Bu arada motor ışığı yolda söndü ama nasıl oldu eski orijinal hava filitresini temizleyip tekrar taktım sanırım yüksek süratlerde hava filitreleri tıkanıyor.Çünkü tekrar 120 üzeri kullandım yeniden yandı ama sorunu öğrendim.

Bu arada katalitik konvertör üzerindeki oksijen sondası 234 ytl imiş parça fiyatı.

LPG de 110 km bazen 120 süratle kullandım 6.7 lt lpg tükettim.LPG süper olay istediğin süratle kullanabiliyosun yazın işin var motoru kapatmıyorum klima sürekli çalışıyo :)) vs vs.

İstediğin kadar km yapabiliyosun uzakmış çok yakarmış olmuyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: alfa-x

quote:

Bu arada kimse ön koltuklarını sökmeyi denemedi sanırım.Bi döşemeciye sorucaz artık.

Hocam ben denedim.Aracın alt tarafında 4 tane lastik conta var onları çıkar altta somunları görürsün vidalar simetrik diil.Yani aracın altına giriyosun uzun bir lokma anahtarı buluyosun çünkü somunlar baya bi derinde.

Çok teşekkür ederim hiç aklıma gelmemişti arabanın altından olabileceği.Raylarla beraber çıkıyor o zaman.
  • Forumda clio 2 kullanan arkadaşlardan acil cevap bekliyorum..2001 hb 1.4 16 v rxt donanımına sahip 66 bin km de 60 bin bakımını yeni yaptırmış bir araca 14 bin ytl fiyat uygun mudur?Sahibi aracın bir çamurluğunun ufak bir kaza nedeniyle değiştiğini, ön cam da da hafif bir çatlak olduğunu söyledi..Bunun dışında araçta bir problem yok..Sizce aracın ön camının değişmesi bana ne kadara mal olur.eskisinin orijinalliğinde olur mu?Bu şartlardaki bir araca bu fiyat uygun mudur?

Fikirlerinizi bekliyorum selamlar..
  • Fiyat çok fazla değil bence ama biraz daha pazarlık et düşür fiyatı,en azından cam fiyatını çıkart.Ön çamurluk değişimi çok önemli değil plastik zaten.
  • Bende buradayım.2000 symbol 1.4 RNA
  • ben 2001 clio yu 57.000 km de 13.000 ytl ye aldım ağustos ayında. serviste sorduğumda 60.000 bakımıının yaklaşık 750 ytl olduğu söylendi. benimde sol kapıda ve tamponda çizik var. Fiyat iyi gibi geldi bence :D

bendekide sedan 1.4 16V

quote:

Orjinalden alıntı: x15

Forumda clio 2 kullanan arkadaşlardan acil cevap bekliyorum..2001 hb 1.4 16 v rxt donanımına sahip 66 bin km de 60 bin bakımını yeni yaptırmış bir araca 14 bin ytl fiyat uygun mudur?Sahibi aracın bir çamurluğunun ufak bir kaza nedeniyle değiştiğini, ön cam da da hafif bir çatlak olduğunu söyledi..Bunun dışında araçta bir problem yok..Sizce aracın ön camının değişmesi bana ne kadara mal olur.eskisinin orijinalliğinde olur mu?Bu şartlardaki bir araca bu fiyat uygun mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jipsy -- 21 Eylül 2007; 21:30:14 >

• Bence lpg yoksa 12500 YTLden fazla verme.Çünkü şehiriçi kullanımda çok yakar.
  • Benim yol bilgisayarında ortalama tüketim 7.1 lt olarak gösteriyor.Sizlerde nasıl?
  • memlekete gitmeden önce benimkide 7.1 di..
    yolculukta 6.0lt'ye kadar düşmüştü..bugün 6.5..
    eski değerine dönüyor yavaş yavaş.şehir içi için normal sanırım..

quote:

Benim yol bilgisayarında ortalama tüketim 7.1 lt olarak gösteriyor.Sizlerde nasıl?
  • Bunların dışında herhangi bi değişen/boya yoksa ve sunroof varsa normal fiyat. 60 bin bakımını belgeleyebiliyorsa sorun yok. Malum triger değişiyor bu bakımda. Değiştiğinden emin olmanızda fayda var.

Hayırlı olsun.

quote:

Orjinalden alıntı: x15

Forumda clio 2 kullanan arkadaşlardan acil cevap bekliyorum..2001 hb 1.4 16 v rxt donanımına sahip 66 bin km de 60 bin bakımını yeni yaptırmış bir araca 14 bin ytl fiyat uygun mudur?Sahibi aracın bir çamurluğunun ufak bir kaza nedeniyle değiştiğini, ön cam da da hafif bir çatlak olduğunu söyledi..Bunun dışında araçta bir problem yok..Sizce aracın ön camının değişmesi bana ne kadara mal olur.eskisinin orijinalliğinde olur mu?Bu şartlardaki bir araca bu fiyat uygun mudur?

• 1.4 16V 98 BG.lik RXT şehiriçinde 7.5-8.0 lt. arası yakar. Neye kime göre çok yakar diyorsunuz?

Ayrıca iyi durumdaki bir RXT'yi 12.500'e alamazsınız. RTA yada Symbolle karıştırmayın.

quote:

Orjinalden alıntı: CLİO SYMBOL

Bence lpg yoksa 12500 YTLden fazla verme.Çünkü şehiriçi kullanımda çok yakar.
  • Milletin ağzına bakma doğru 8-8,5 yakıyor
    http://www.youtube.com/watch?v=oZWGv4Tpoig

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biz -- 24 Eylül 2007; 11:12:51 >
  • Milletin ağzına bakmayacaksa burda ne işimiz var. Deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Bide bunu söyleyip 8-8,5 lt. yakar derseniz sizin ağzınıza kim nasıl güvenip bakacak

quote:

Orjinalden alıntı: biz

Milletin ağzına bakma doğru 8-8,5 yakıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: biz

Milletin ağzına bakma doğru 8-8,5 yakıyor

O milletin hangi arabayı kullandığına bi bak istersen
  • EN.ES arkadaşım ben şehiriçi çok yakar derken şunu kastediyorum;benzin pahalı şehirdışı az yakıyo ama şehiriçi benzin pahalı olunca çok yakıyo diye algılanıyo.Yoksa litre olarak yakıt değişmiyo.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.