Şimdi Ara

Clio III sahipleri ve sevenleri bilgi paylaşım platformu (543. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.467
Cevap
46
Favori
938.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 541542543544545
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erkayer62

merhabalar arkadaşlar

bugün clio araç aldım. ama ne bu araç ne de genel olarak otomobiller hakkında hiç kültürüm ve bilgim yok :)
    aracın tipi:clio hb aut. 1.5 dci
    manuel
    dizel yakıt
    2010 model
    motor gücü 50 (heralde bu beygir gücü :) )
    65000 km de

iş için aldım sizce bu araç nasıldır? ve bu araç clio 3 mü 2 mi kaç oluyor onu bile bilmiyorum :)
    her türlü bilgi ve yorumlarınızı bekliyorum

hayırlı olsun, fiyat nedir ? kaç km.de.
  • 2008 yılındaki 1.2 clio extreme hb modelinin sıfır fiyatını bilen var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ankemir A kullanıcısına yanıt
    Cok sağolasın hocam

• engin_er_26 kullanıcısına yanıt
    Cok sağolasın hocam. 65 bin km de 29bin liraya aldim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkayer62 -- 29 Mayıs 2015; 13:54:55 >
  • quote:

Cok sağolasın hocam. 65 bin km de 29bin liraya aldim hocam

hasar yoksa güzel fiyata almışsınız.
    bende 108 bin km extreme modeli var 2011 34,500 TL. yazdım. 34 bin. tl. den aşağı vermem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 29 Mayıs 2015; 15:04:10 >
    hasar yok hocam teşekür ederim. bi de bu araç 70 de giderken 5. vitesde kullanıyorum ben bundan önce belediyede çalışırken hundai accent vardı 90 ı görmeden 5. vitese geçemezdim nedeni nedir acaba ?
  • quote:

hasar yok hocam teşekür ederim. bi de bu araç 70 de giderken 5. vitesde kullanıyorum ben bundan önce belediyede çalışırken hundai accent vardı 90 ı görmeden 5. vitese geçemezdim nedeni nedir acaba ?

araçların sanzuman dişli oranları farklı olduğundan
    bilgi için teşşekürler hocam
  • Arkadaşlar, aracım 2011 1.5 dci executive. bir süredir göğsün yolcu tarafında ki havalandırma ızgarası9 tarafından bir dırıltı geliyor rölantide, gaza bastıgım da veya klimayı açtığımdaki devrin yükselmesiyle ile geçiyor, klimayı kapattığımda tekrar geliyor. bu tür bir sorun yaşayan oldu mu?
  • mst105 M kullanıcısına yanıt
    merhaba ızgaradan iceri bir şey kaçmış olabilir mi? motor titremesinden kaynaklı ses yapabilir.
  • arkadaşlar merhaba bende 9 ay önce clio 3 1.2 dynamique 2009 model aracı aldım. size 1-2 sorum olacak denk geldi bir arkadaş sağ kapı içinde plastikten gelen malum herkezin bildiği ses demiş ama ben sayfa fazla olunca o plastiği bulamadım nerde yazdığını. bu bahsedilen plastik hangisi acaba. birde aracımda başka ses gelen nereler var nelere dikkat etmem gerekiyor?
    aracıma kendim 3 kat ses yalıtımı yaptım. onun haricinde kapılarda göğüste bagajda ses gelmemesi için nelere dikkat etmem gerekiyor.

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  • Bugün cliomda arka haporlorlerin çalışmadığını fark ettim.balance vs. haporler ayarlarında problem yok.kitapçıkta ya arka haporlerlerin bağlantısı çıkarılmıştır ya da haporlerler arizalidir gibi bir şey yazıyor.eğer bağlantılar cikiksa ben bunu nereden nasıl bağlayabilirim?
    Edit: yoksa arkada hoparlör yok mu
    (2008 1.2 extreme)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALTINBAŞAK -- 4 Haziran 2015; 22:03:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALTINBAŞAK

Bugün cliomda arka haporlorlerin çalışmadığını fark ettim.balance vs. haporler ayarlarında problem yok.kitapçıkta ya arka haporlerlerin bağlantısı çıkarılmıştır ya da haporlerler arizalidir gibi bir şey yazıyor.eğer bağlantılar cikiksa ben bunu nereden nasıl bağlayabilirim?
    (2008 1.2 extreme)

1 - arka kapı döşemesini söküp bakarak
    2 - bir elektronikçiye tamirciye giderek
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

quote:

Bugün cliomda arka haporlorlerin çalışmadığını fark ettim.balance vs. haporler ayarlarında problem yok.kitapçıkta ya arka haporlerlerin bağlantısı çıkarılmıştır ya da haporlerler arizalidir gibi bir şey yazıyor.eğer bağlantılar cikiksa ben bunu nereden nasıl bağlayabilirim?
    (2008 1.2 extreme)

Peki hocam haporlor olup olmadığını biliyor musunuz?

• quote:

quote:

quote:

(2008 1.2 extreme)

işte onu siz kapı döşemesini sökünce öğreneceksiniz.

• Merhaba arkadaşlar. Kardeşimin 2010 model clio 3 1.2 16v aracının silecek kolu yolda giderken birden yanmaya başlamış dumanlar filan çıkmış. Elektrikçiye gitmiş kolu sökmüş o da bir sıkıntı çıkmasın diye. Şimdi servisi arıyoruz parça değişimi için o parçaya 550tl diyorlar ve işçilik için de 100 tl toplamda 650 tl gibi bir mebla çıkıyor. Çıkma filan bakayım diyorum ama bulamadım. Önerisi olan var mı?
  • gorkemchem kullanıcısına yanıt
    Clio larda kronik sorunlardan bir tanesi yağmur tahliye deliklerinin tıkanıp silecek motorunu yakması. Dumanlar çıkmış derken ben silecek motorurunun bozulduğunu anlıyorum. Benimki 2 yıl önce bozuldu orjinal parça alıp 150 tl tamircide hallettirdim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

(2008 1.2 extreme)

arkada hoparlör yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sertay_a

quote:

quote:

quote:

quote:

(2008 1.2 extreme)

arkada hoparlör yok.

benim araç 1,5 dci extreme ve arkada hoparlör var.

• benim 2 defa 2008 exreme (1.2) aracim oldu.2 sinde de arka hoparlör yoktu.1 inde kendim taktim,diğerinde uğraşmadım.kabloları hazır zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 541542543544545
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.