Şimdi Ara

Clio III sahipleri ve sevenleri bilgi paylaşım platformu (546. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.467
Cevap
46
Favori
938.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 544545546547548
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aracınızın senkromeçleri yada baskı balatası bitmek üzere, debriyaj pedalı yukarıda kavrıyorsa baskı balata ve rulman değişecek. geri vitese takmak için aracın hiç hareket etmemesi gerekli yoksa garç diye ses yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reordinary

Arkadaşlar clio 3 dynamic 85000deki araca en fazla nekadar verilir kazasiz boyasizsa..

Selam arkadaslar mesajim aradan kaynamis Bunu kaçırdım şimdi authentic 120binde var 25bin tl çokmu lutfen yardım edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar clio 3 dynamic 85000deki araca en fazla nekadar verilir kazasiz boyasizsa..

Selam arkadaslar mesajim aradan kaynamis Bunu kaçırdım şimdi authentic 120binde var 25bin tl çokmu lutfen yardım edin

Konudaki herkez 4 e geçti sanırım son bi şansımı deneyim 116 binde 85 beygir kazasi yok bakimli 26 lira nasıl.

• Yarım kontakta benzin aldım, gösterge bozuldu :( Serviste düzeltiliyormuş ama başına gelen var mı? Ne kadara mal oluyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    merhaba

benimde aynısı oldu ben bilerek yaptım yakıt dolarken seviye yükseliyor mu diye bakayım dedim.

seviye sabit kaldı, yakıt dolmamış gibi yol bilgisayarı yakıtın yok diyor ama 300km gittim :) en sonunda 4-5 gün sonra kendiliğinden düzeldi ve seviye normala geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Yarım kontakta benzin aldım, gösterge bozuldu :( Serviste düzeltiliyormuş ama başına gelen var mı? Ne kadara mal oluyor?

bende de oldu hocam
    50 tl lik benzini yarım kontakta aldım.gösterge yükselmedi.sonra kontak kapalıyken bi 50 tl daha yükledim.gösterge yarıya yükseldi
  • Hmmm 3 culer burdymis ama beni iplemiyolarmis,neyse su an 3 alma yolundayim sorunumuz olursa bisey

sorulmiyacagini ogrenmis oldum, bunada bisey yazma zahemetindebulnmayin...

• quote:

Konudaki herkez 4 e geçti sanırım son bi şansımı deneyim 116 binde 85 beygir kazasi yok bakimli 26 lira nasıl.

Donanım nedir? Fiyat piyasa şartlarına göre uygun gözüküyor model ve donanım belirtirseniz yardımcı olabilirim ?

Evet 3'ten sonra bütçesi olan bir çok arkadaşımız değişiklik yaptı ve bu konu eskisi kadar hızlı değil malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burock26

quote:

Donanım nedir? Fiyat piyasa şartlarına göre uygun gözüküyor model ve donanım belirtirseniz yardımcı olabilirim ?

Evet 3'ten sonra bütçesi olan bir çok arkadaşımız değişiklik yaptı ve bu konu eskisi kadar hızlı değil malesef.

O arac bu hala yayinda daha once 85 binde Extreme 25bine kacirmistim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-satilik-temiz-clio-223870020/detay
    Geçen hafta Çatalca dan 2007 dci 101binde full boş otantik 65lik üç parça boyalı 24bine aldım.cekisi kaçışı çok güzel bukadarini beklemiyordum suan 100km de 5.40 gozukuyo butun bakımları tam yağ 5800km gözüküyor tek 4 lastik değiştirmek ister oradayken yag kapağından gelen buhar korkutmustu ama oda dci lerde normalmis bakalım zamanla neler gorucez..

Bu aractan once yayina giren bi clioyu aradim ist.da adam sadece ön tamponun degistigini herseyin orjinal oldugunu söyledi,ok dedim 10dk sonra arayacağımi söyledim bi mesaj 5bin kusurluk parça parça kazalar 2010 da 151986 2012de 89139 2014de 110074 fiyat 25.500du ertesi gun yayında yoktu zati 10dk sonra benim arac yayına girdi hemen aramama rağmen bir kişi gelirim diyip gitmemiş bana kısmet oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killforyou1981 -- 13 Ağustos 2015; 22:38:12 >

• Arkadaşlar clio 3 ün 1.5 dizel otomatiklerinde esp var mıdır? Bir de kronik sorun mevcut mu araçta? Ustalarla ahbap olmak istemem.

• blackcurse B kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

ESP hiçbir versiyonunda yok, kronik sorun da bildiğim kadarı ile yok.
  • Arkadaşlar ben de clio III kullanıcılarından birisi olarak aranıza katıldım. Benden önceki sahibi aracın cd çalarını çaldırdığı için Pioneer teyp taktırmış fakat direksiyon kumandası çalışmıyor.

Aracım 2011 model extreme herhangi bir aparat kullanmadan direksiyon kumandası ile kullacağım bir teyp marka ve modeli var mıdır? Şimdiden teşekkürler, herkese iyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: algins

Arkadaşlar ben de clio III kullanıcılarından birisi olarak aranıza katıldım. Benden önceki sahibi aracın cd çalarını çaldırdığı için Pioneer teyp taktırmış fakat direksiyon kumandası çalışmıyor.

Aracım 2011 model extreme herhangi bir aparat kullanmadan direksiyon kumandası ile kullacağım bir teyp marka ve modeli var mıdır? Şimdiden teşekkürler, herkese iyi forumlar.

hocam bildiğim kadarıyla öyle bir aparat yok. ama renaultclub diye bir site var orda birisi vardı araca özel aparat yapıyordu. yanlız teyp çıkışınızın wr mi neydi ondan olması gerekiyor.
    http://www.renaultfanclub.com/clio-2-fan-club-clio-2-kulubu/11027-direksiyon-kumanda-kolunun-aktif-edilmesi-53.html hocam linkini yazdım konunun umarım işine yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahyademirci -- 25 Ağustos 2015; 23:03:00 >

• Teşekkürler. Biraz inceleyip araştırayım

• arkadaslar mrb. 2011 model 60,000 de dizel otomatik extrem clio 3 almak uzereyım kapaorasını vardım kullananlardan yorumlarını artı ve eksılerını kronık sorunlarını ogrenmek ısterım ayrıcada servıslerde esp taktırmak ıstesem nasıl bı cevap alırım acaba deneyen varmı_?
  • guncel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: redline_59

arkadaslar mrb. 2011 model 60,000 de dizel otomatik extrem clio 3 almak uzereyım kapaorasını vardım kullananlardan yorumlarını artı ve eksılerını kronık sorunlarını ogrenmek ısterım ayrıcada servıslerde esp taktırmak ıstesem nasıl bı cevap alırım acaba deneyen varmı_?

esp sonradan taktırılacak bir şey değil, hele ki konu olan araç renaultsa :)

aracı kaça aldınız?
  • 2009 model 1.4 16v 100 bg aracımda 3000 devirde yakşık 90-95 arası hız yapıyorum. 2-3 yıldır böyle. Baskı balata da problem olurmu. Daha önceki bakımlarda ustalar baskı balata da problem yok demişti. Tam olarak nasıl anlaşılır bittiği.
  • chemsul kullanıcısına yanıt
    Hangi devirde kaç km hız yaptığınızın pek ilgisi yoktur baskı balata ile. Bitik debriyaj yüklenme anında kaçırabilir fakat sabit hızla giderken bir etkisi olmayacaktır.

Balata değişimi vakti geçti ise araç boşta iken dahi derinden bir sürtme sesi gelir. Debriyaja bastığınızda bu ses kesilir.
  • beyler biz clio 2007 extreme aldık,park sensörü var arabada,sonradan takılmamış aracın orjınalınde var ama park ederken duvara yanaşırken geri geri daha mesafe olmasına rağmen fazla ötmeye başlıyor acaba arızamı var sizce bi türlü şu sensör olayını kullanmayı çözemedim arabayı çarpmıştım önceden ondn dolayı korkuyorum tekrar çarpacam diye
  • 
Sayfa: önceki 544545546547548
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.