Bildirim
Clio Sport 182 alınır mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
0km için son fiyat ne öneriyorlar?? 0-100km/s 7.0sn olan ve 2.0 16v atmosferik bir motora göre son derece iyi bir performans sunan donanımı zengin tipi şekil bir otomobil fakat yenilcencek.. Bu yüzden fiyatı "uygun"sa al derim. 1 yıl içinde o kasa itibarını bayağı kaybetcek -
listesi 51 ama 42 gibi verecekler, buna deri direksiyon, 6lı CD, xenon far, otomatik klima vs araba full, tipide yakışıklı, kasa değişecek diye kolluyordum zaten - yoksa fiyatı oynatmazlar. bu paraya bu kadar iyi araba zor diye düşünüyorum, bende eskiden subaru WRX vardı, ama yenisi geldi 80 milyar, bence iki tane Clio etmez. Kullanan var mı arkadaşlar, bugün yarın alım diyorum.. -
42.000 YTL'ye değer derim ben 2006 model 0km Opsiyonel donanım yok zaten.. Isıtmalı koltuk ve navigator harçi Full geliyorquote:
Orijinalden alıntı: kayaZ
listesi 51 ama 42 gibi verecekler, buna deri direksiyon, 6lı CD, xenon far, otomatik klima vs araba full, tipide yakışıklı, kasa değişecek diye kolluyordum zaten - yoksa fiyatı oynatmazlar. bu paraya bu kadar iyi araba zor diye düşünüyorum, bende eskiden subaru WRX vardı, ama yenisi geldi 80 milyar, bence iki tane Clio etmez. Kullanan var mı arkadaşlar, bugün yarın alım diyorum.. -
mavisi çok güzel bence.bu fiyata da çok iyiquote:
Orijinalden alıntı: Janjan
42.000 YTL'ye değer derim ben 2006 model 0km Opsiyonel donanım yok zaten.. Isıtmalı koltuk ve navigator harçi Full geliyor
Alıntıları Göster -
bence kaçırma bu fırsatıquote:
Orijinalden alıntı: muzy16
mavisi çok güzel bence.bu fiyata da çok iyi
Alıntıları Göster -
YENİ CLİO geliyor bunuda düşünquote:
Orijinalden alıntı: Guest
bence kaçırma bu fırsatı
Alıntıları Göster
26 rc den daha ii olduğunu her halukarda sölerim ama
Wede 2. el type r dan da daha ii dir 42 ye ii alıyorsun satarkende bu civarlara satar çok zarar etmessin
-
Bence al kullan satarken pek zarar etmezsin zaten alınca en az 3 sene falan kullansan çok çok iyi olur...Şekil değiştirsede bu araç kolay kolay ölmez...quote:
Orijinalden alıntı: drahte 1905
YENİ CLİO geliyor bunuda düşün
26 rc den daha ii olduğunu her halukarda sölerim ama
Wede 2. el type r dan da daha ii dir 42 ye ii alıyorsun satarkende bu civarlara satar çok zarar etmessin
Alıntıları Göster
-
saolun arkadaşlar, yumdum gözümü verdim siparişi (mavi) inşallah pişman olmam, ama yabancı dergilerde çok iyi kritikleri vardı - bu da cesaretlendirdi beni. salı çşmba gelir, ilk izlenimlerimi yazarım buraya.. sağlıkcakla kalınquote:
Orijinalden alıntı: pcpratik_editor
Bence al kullan satarken pek zarar etmezsin zaten alınca en az 3 sene falan kullansan çok çok iyi olur...Şekil değiştirsede bu araç kolay kolay ölmez...
Alıntıları Göster -
öncelikle çok güzel bir seçim yapmışsın Type-R ın referans modeli olarak gösterilen bir araç clio 182...!!!!quote:
Orijinalden alıntı: kayaZ
saolun arkadaşlar, yumdum gözümü verdim siparişi (mavi) inşallah pişman olmam, ama yabancı dergilerde çok iyi kritikleri vardı - bu da cesaretlendirdi beni. salı çşmba gelir, ilk izlenimlerimi yazarım buraya.. sağlıkcakla kalın
Alıntıları Göster
gerek yol tutuş ve performans bakımından type-R ın hemen peşinden giden araç aralarında sadece 1.2 saniye gibi bir fark var...
[image]http://www.pashy.co.uk/images/wheel.jpg[/image
-
BUDA ÇOK İYİ AMA YENİ KASA ALIRSAN MİLLET DÖNÜP DÖNÜP SANA BAKICAK.quote:
Orijinalden alıntı: infinite
öncelikle çok güzel bir seçim yapmışsın Type-R ın referans modeli olarak gösterilen bir araç clio 182...!!!!
gerek yol tutuş ve performans bakımından type-R ın hemen peşinden giden araç aralarında sadece 1.2 saniye gibi bir fark var...
[image]http://www.pashy.co.uk/images/wheel.jpg[/image
Alıntıları Göster
-
yeni kasası illa ki çok güzel ...!!!quote:
Orijinalden alıntı: ART
BUDA ÇOK İYİ AMA YENİ KASA ALIRSAN MİLLET DÖNÜP DÖNÜP SANA BAKICAK.
Alıntıları Göster
42 bin ytl ye yeni kasasını alma şansı olabilirmi...!!!
yoksa 50 küsür dan piyasaya girerse biraz düşündürücü olur...!!!
-
offffffffffffffffff büyük koymayın şu resimleriii içim gidiyoquote:
Orijinalden alıntı: infinite
yeni kasası illa ki çok güzel ...!!!
42 bin ytl ye yeni kasasını alma şansı olabilirmi...!!!
yoksa 50 küsür dan piyasaya girerse biraz düşündürücü olur...!!!
Alıntıları Göster
-
valla çok güzelllllllllllquote:
Orijinalden alıntı: ART
offffffffffffffffff büyük koymayın şu resimleriii içim gidiyo
Alıntıları Göster -
karar verdim ya yeni kasa honda 1.8 alcam yada privillege clio 3 bekliom ikisinide....quote:
Orijinalden alıntı: kürsad
valla çok güzelllllllllll
Alıntıları Göster -
fiyat baya uyunmuş bence yeni kasaya bayılacağın fiyat farkıyla araca biraz modifiye yaparsın yeni kasa alanların eline vere vere adamların iflahını keser aldıkları günü yas ilan etmelerini sağlayabilirsin -
bu araba sportif görünüşüyle çok etkileyiciquote:
Orijinalden alıntı: Platinium
fiyat baya uyunmuş bence yeni kasaya bayılacağın fiyat farkıyla araca biraz modifiye yaparsın yeni kasa alanların eline vere vere adamların iflahını keser aldıkları günü yas ilan etmelerini sağlayabilirsin
bence kesinlikle kaçırma -
walla benzin koymuyosa ki Clio Sport düşünen adami rahatsız etmicektir al gitsin süper -
bencede clio 3 ü bekle ... araba sonuçta yeni en az 3 sene güncelliğini koruyacak bi kasaquote:
Orijinalden alıntı: tonberry
walla benzin koymuyosa ki Clio Sport düşünen adami rahatsız etmicektir al gitsin süper -
yeni kasasıda eskiside gerçekten çok yırtıcı ve sportif.........quote:
Orijinalden alıntı: gzksmz
bencede clio 3 ü bekle ... araba sonuçta yeni en az 3 sene güncelliğini koruyacak bi kasa
Alıntıları Göster
karar senin ikiside alınabilir
Benzer içerikler
- muayene tekrarında sadece ağır kusuramı bakılır
- buji tırnak aralığını daraltınca ne olur
- kare plaka
- sıfır araç mtv kim öder
- hankook lastik yorumları
- toyota cross hybrid yorum
- 2024 passat sedan
- skoda kodiaq 2024
- togg 4x4 ne zaman çıkacak
- honda civic 2022 fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X