Şimdi Ara

CLİO SYBOL TAVSİYE EDER MİSİNİZ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
5.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞIM 2005 MODEL R.CLİO SYMBOL ALİZE 1.4 BENZİNLİARACIM VAR YAKLAŞIK 1,5 YILDIR KULLANIYORUM.ARACIMA 4-5 AY EVVEL E_GAS MARKA İTALYAN MALI SIRALI LPG TAKTIRDIM.MONTAJI MÜKEMMEL OLDU.ŞU ANDA 5000 KM CİVARINDA YAPTIM SAAT GİBİ KM YE 100 YKR YAKIYOR.CLİO LAR KİM NE DERSE DESİN SINIFININ EN ATAK ARABALARI TAMAM KONFOR MÜKEMMEL DEĞİL AMA 100 KM YE 10-10,5 SN DE ÇIKAN BU FİYATA BİR ARAÇ DAHA GÖSTEREBİLİRLER Mİ ACABA ?? AYRICA ÇOOK SERİ..TAVSİYE EDERİMM...
  • hem az yakan hem performanslı bir araba yoktur clio gibi , hemde 2. elde altın gibi satarsın
  • hayır
    albea
  • DÜN OTOPAZARDA İKİ TANE CLİOYA GİRDİM... İKİSİ DE 2004 1.4 ARABALAR
    AMA BU ARABALARIN DURUŞU TUHAF YA... VE İÇİ DE GARİP...ARKASINDA BİR DARLIK VAR SANKİ
    VE İŞÇİLİK GERÇEKTEN KÖTÜ...AMA BENİM BAKTIKLARIM BİRAZ DA HIRPALANMIŞLARDI...
    VE ADAMLAR 15,500 YTL İSTEDİLER... 15000 OLUR DEDİLER...
  • eger kalabalık ailen varsa bagaj ihtiyacı olacaksa clio symbol al...
    yoksa Clio HB bagajda biraz zorlanırsın.
    ama clio HB daha spor duruyor..ben kullanıyorum..gören tipine bayılıyor..zevk meselesi..
  • 90 model torosla 2003 model sembolün arasında sadece motor ve kasa farkı var. reno traktör torosu kaldırdı yerine yeni traktörü semolü üretiyor. arabanın her tarafı benim içim boş donanım sıfır diye bağırıyor.[:o
    konfor sıfır,güvenlik sıfır.

• ben bu albea diyenleri anlamıyorum ya albea nın tipi symbol den çok daha mı iyi albeanın satış grafiği ne ki ya gaz yağı tenekesinden başka bişey değil ben elmadağı 5 kişiyle çıkarken motor yakan albea biliyorum ya 1.3 multijetmiş pehhhhhhhh
  • iyi o zaman alma sen.ama megan sedan peşinden de koşma.ne de olsa o aracı da reno üretiyor ve de çok satıyor,kesin dandiktir.git sen rover opel astraklasik ya da pejo 206 al.
    quote:

Orjinalden alıntı: mustik61

90 model torosla 2003 model sembolün arasında sadece motor ve kasa farkı var. reno traktör torosu kaldırdı yerine yeni traktörü semolü üretiyor. arabanın her tarafı benim içim boş donanım sıfır diye bağırıyor.[:o
    konfor sıfır,güvenlik sıfır.

• şehir içi kullanacaksan al sorun çıkarmaz ilk arabamdı
  • quote:

Orjinalden alıntı: etit

iyi o zaman alma sen.ama megan sedan peşinden de koşma.ne de olsa o aracı da reno üretiyor ve de çok satıyor,kesin dandiktir.git sen rover opel astraklasik ya da pejo 206 al.

almayı düşünmüyorum zaten. istediğim arabayıda alırım meganıda para benim değilmi saçarım istersem seni ilgilendirmez.2004 sonrası megane hariç renonun hiç bi arabasınada para vemem.torosda aldım zamanında reno 19 da eski kasa megane da tofaşın kuşları bile bunlardan daha rahat.hepsini kullandımda söylüyorum.uzaktan atış yapmıyorum.arabayı ucuzlatıcaz diye reno yakında sembolün çamurlukları bile opsiyonel satacak.sembolün donanın listesinde emniyet kemeri için bile opsiyonel yazıyor.bu ne biçim bi mantıktır. yinede rakiplerinden pahalı.konfor sıfır tip sıfır sadece ekonomi aynen toroslar gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustik61 -- 25 Ocak 2007; 22:54:04 >

• 'yinede rakiplerinden pahalı' lafın yanlış.liste fiyatlarına aldanma.bayiye git pazarlık yaparsan emsali era dan 2 milyar albea dan da 1,5 milyar ucuz olduğunu göreceksin.çamurluklar artık gövde rengi.arkada 3 emniyet kemeri var.Ha dersen ki başlık yok tamam.ama başlık olunca da dikiz aynasından iyi görüntü alamıyorsun.
    umarım ben 7 sene sonra satarken de toroslar gibi değerli olur 2.eli.
    quote:

Orjinalden alıntı: mustik61

quote:

Orjinalden alıntı: etit

iyi o zaman alma sen.ama megan sedan peşinden de koşma.ne de olsa o aracı da reno üretiyor ve de çok satıyor,kesin dandiktir.git sen rover opel astraklasik ya da pejo 206 al.

almayı düşünmüyorum zaten. istediğim arabayıda alırım meganıda para benim değilmi saçarım istersem seni ilgilendirmez.2004 sonrası megane hariç renonun hiç bi arabasınada para vemem.torosda aldım zamanında reno 19 da eski kasa megane da tofaşın kuşları bile bunlardan daha rahat.hepsini kullandımda söylüyorum.uzaktan atış yapmıyorum.arabayı ucuzlatıcaz diye reno yakında sembolün çamurlukları bile opsiyonel satacak.sembolün donanın listesinde emniyet kemeri için bile opsiyonel yazıyor.bu ne biçim bi mantıktır. yinede rakiplerinden pahalı.konfor sıfır tip sıfır sadece ekonomi aynen toroslar gibi.

• onu bunu bilmem ben pek fazla araç kullanmadım ama bir arkadaşımda albea var 8 valf olanından tüplü diye II.el aldı geçen yaz. Arabaya 5 kişi binince klimayı açamıyosun araba kasılıyo benim clio dan da fazla yakıyo. Arkadaşın ev borcu bitsin ilk işi arabayı satacak sadece vergisi ucuz ve fiyatı uygun diye araba almak olmuyo. Eğer Arabadan aşırı beklentin yoksa benim gibi çoğunlukla şehir içi bineceksen ve şehir dışına çıkarken bebek arabası dahil yükleyip klima açıkken seyahat edeceksen ve 110-120 yi geçmiceksen yani arabayı amacına uygun kullanacaksan al bi clio derim.

Araba alıp alıp hız yapacaksan, onla bunla yarışacaksan başka araç bak çünki bu performans arabası değil
  • tabbiki clio bu arada traktör ne oluyor clio ya çok süper bir makina al çünkü
    türkiye'de üretiliyor
    motoru dci delphi yapıyor
    dizel az yakıyor
    her türlü yola geliyor
    ben tarlayada götürüyorum karda mükemmel
    yokuşta hiçbir arabayı tanımazsın
    hızlanmasına laf yok

ben fiatta tipo ve uno yu gördükten sonra fiata bakmam oysa toros dağların yiğidi
  • CLİOYUMU KESİNLİKLEBİKERE ARABAYA SAĞ VEYA SOL ÇAMURLUĞUNDAN BİR DARBE GELDİMİ GERİ DÖNÜŞÜMÜ YOK VURUNCA KIRILIYOR MEGANEDE AYNI BEŞ PARA ETMEZ

CLİO SYBOL TAVSİYE EDER MİSİNİZ?
  • evet o sebeple zaten euroncap ten 4 yıldız aldı darbe emiciliğinden.sen aracına demir tampon takdır o zaman.
    quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_0606

CLİOYUMU KESİNLİKLEBİKERE ARABAYA SAĞ VEYA SOL ÇAMURLUĞUNDAN BİR DARBE GELDİMİ GERİ DÖNÜŞÜMÜ YOK VURUNCA KIRILIYOR MEGANEDE AYNI BEŞ PARA ETMEZ

• hayır

quote:

Orjinalden alıntı: BERCESTE33

SLM ARKADAŞLAR...
    CLİYO SYBOLÜ OLAN ARKADAŞLAR, BU ARABAYI TAVSİYE EDER MİSİNİZ?
    BİR ARKADAŞTA HB VAR VE BU SEDANLARLA ARASINDA ÇOK FARK VAR DİYOR.
    BU HB LER AVRUPAYMIŞ, SEDANLAR TÜRKİYE.
    AYRICA İŞÇİLİKTE VE ÖZELLİKLERDE ÇOK FARK VARMIŞ...

SİZLER BU ARABAYI (CLİO SYBOLÜ) GENEL OLARAK NASIL DEĞERLENDİRİRSİNİZ?
    VE TAVSİYE EDER MİSİNİZ?

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
  • arabam ekonomik olsun ikinci elde satıyım diyorsan al derim ama arabaya binmek istiyorum konfor sürüş keyfi istiyorum diyorsan alma derim. zaten yıllardır ikinci eli iyi parçası ucuz bilmem ne diye teneke tofaşlara bindirdiler bizi hala insanlar 7-8 milyar para verip 90-93 şahin alıyorlar. aynı paraya rahatlıklar bir honda civic 91 avrupa toyota vs şimdi aklıma gelmeyen bir çok harika araba alınabilirken şahin almayı mantığım kabul etmiyor. yani lafın kısası alıp almamak senin amacına bağlı konfor sürüş keyfiyse hayır derim selamlar
  • clio sembol de güvenlik sıfır,

yakıt ve ekonomiyi bilmem ama gözümün önünde adam köpeğe vurmamak için sadece frene bastı araba spin attı yan yan kaydı ve 5cm topraga
    takıldı ve hooop sağ ön ve arka tekerler havaya kalktı ve duvara yaslandı içindeki elemanı biz çıkarttık içinden. başka bi arkadaşta
    100 den sonra direksiyonu hissetmiyorum demişti zamanında. araçta denge sıfır. değil almak mecbur kalmadıkca binmemeye çalışırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_0606

CLİOYUMU KESİNLİKLEBİKERE ARABAYA SAĞ VEYA SOL ÇAMURLUĞUNDAN BİR DARBE GELDİMİ GERİ DÖNÜŞÜMÜ YOK VURUNCA KIRILIYOR MEGANEDE AYNI BEŞ PARA ETMEZ

güldürmeyin abi adamı o çamurlukların niye plastik olduğunu öğren de ondan sonra yorum yap arkadaşım sen

• http://www.renault.com.tr/news/newsdetail.asp?newsID=10&navigationID=24

500 bin satan bir araç için hala alayaım mı almayayım mı demek yerine adrese tıkla yerinden öğren. Fiat marea sını da üretim bandından kaldırdı. 100 km de şehirler arasında 13 lt benzin yakan döküntülere binmekten iyidir. Puntoya deneme sürüşü yaptım yemin ediyorum Clio Symbolün tozu olamaz. Bazıları neyini kötüler anlamıyorum. Yerli düşmanlığı mı desem ama millet doğrusunu biliyor hala piyasada para eden araçlar RENAULT. Başka söze hacet var mı?

birde mesaj başlığını SYMBOL olarak değiştir lütfen...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.