Şimdi Ara

CLİO SYBOL TAVSİYE EDER MİSİNİZ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
5.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    CLİYO SYBOLÜ OLAN ARKADAŞLAR, BU ARABAYI TAVSİYE EDER MİSİNİZ?
    BİR ARKADAŞTA HB VAR VE BU SEDANLARLA ARASINDA ÇOK FARK VAR DİYOR.
    BU HB LER AVRUPAYMIŞ, SEDANLAR TÜRKİYE.
    AYRICA İŞÇİLİKTE VE ÖZELLİKLERDE ÇOK FARK VARMIŞ...

SİZLER BU ARABAYI (CLİO SYBOLÜ) GENEL OLARAK NASIL DEĞERLENDİRİRSİNİZ?
    VE TAVSİYE EDER MİSİNİZ?

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERCESTE33 -- 16 Ocak 2007; 17:47:02 >

• symbol güzeldir arkadaşım az yakar seridir masrafsızdır seni memnun eder
  • amaç sadece araba sahibi olmaksa ederim ama konfor da olsun birde şunu olsun bunu olsuna gireceksen accent, albea, symbol gib araçlar ekonomiktir bunlara yaklaşma sonuçta ne kadar para o kadar köfte
  • accent, albea, symbol yani bu üçünden iyi değil mi sybol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERCESTE33 -- 17 Ocak 2007; 14:49:59 >
  • tipsizlik abidesi bu sembol .bi arabaya sadece kıç takınca sedan olmuyor. tasarımın sedan olması lazım.konfor sıfır nerdeyse sadece ekonomik başka bi halt yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustik61 -- 17 Ocak 2007; 20:47:44 >
  • Bencede ekonomik olması dışıdan hiç bir albenisi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herby -- 17 Ocak 2007; 20:54:32 >
  • kesinlikle öneririm , seri çevik , 2. elde süper , yedek parça sıkıntısı yok , arkadaşım bakma sen millete ,symbolün önden görünüşü albeayıda hundayi de tek geçer , şiddetle tavsiye edilir pişman olmazsın, üstelik çok dayanıklı alet , cebini seviyorsan sana kesinlikle iyi bir clio almalısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu araçlar sadece belirli düşük hızlarda ekonomik amaçlı kallanıcılar için üretilmiştir.

ama ne yazıkki bu aracı alan arkadaşlar başka araçlarla yarışmaya başlayıp çok sayıda kazaya uğradılar.

eğer sadece ayağını ucuza yerden kesmek istiyosan evet.

ama performans vs arıyosan hayır.

quote:

Orjinalden alıntı: BERCESTE33

SLM ARKADAŞLAR...
    CLİYO SYBOLÜ OLAN ARKADAŞLAR, BU ARABAYI TAVSİYE EDER MİSİNİZ?
    BİR ARKADAŞTA HB VAR VE BU SEDANLARLA ARASINDA ÇOK FARK VAR DİYOR.
    BU HB LER AVRUPAYMIŞ, SEDANLAR TÜRKİYE.
    AYRICA İŞÇİLİKTE VE ÖZELLİKLERDE ÇOK FARK VARMIŞ...

SİZLER BU ARABAYI (CLİO SYBOLÜ) GENEL OLARAK NASIL DEĞERLENDİRİRSİNİZ?
    VE TAVSİYE EDER MİSİNİZ?

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acu___men -- 17 Ocak 2007; 22:25:06 >

• iyi arabadır seni yolda bırakmaz ikinci eldede fazla zarar etmessin
  • bu clıo smybol u kotuluyenler neden kotuluyolar anlamıyorum acaba arabayı mercedesle mı fılan kıyaslıyolar aracta performans yok demıs bence gayet serı ve kullanıslı bır motoru var +rakıplerının ıcınde bence en ıyısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrew -- 17 Ocak 2007; 22:30:22 >
  • 190 mercedesleri veya tofaş tipo vsleri çok rahat kedinin fareyle oynadığı gibi geçiyor daha ne olsun , ama virajlarda çok dikkat edeceksin süratli araba ama yol tutuş yok kaza yapabilirsin
  • konforu sıfır olan bir araç. ancak şirket arabası olabilir. yaklaşık 10-15 konu açtınız ancak cevap dönüp dolaşıp yine albea ya geliyor. accent in parçası pahalıdır, clio da konfor yoktur, albea bunların içinde en mantıklısı. 1.3 multijetin ise tadından yenmez
  • Bence iyi bir otomobil. Yakıt tüketimi makul ve motor performansı iyi. Konfor ve yol tutuş ortalama düzeyde.. Ancak bu aracı alacaksınız işçilik ve kalite açısından çok büyük beklentiler içerisine girmemenizi tavisye ederim. Selamlar..
  • ikinci eli iyi diyenler neye dayanarak diyor daha geçen hafta 14500 liraya 2003 klimalı dizel clio satıldı. rakiplerininde durumu iyi değil ikinci elde ama clionunda bi farkı yok.
  • albea sembol accent admire güzel arabalardır.
    yukarıdaki bi arkadaşın dediği gibi mercedesle passatla kıyaslarsan kötü.
    ama piyasası iyi bu arabaların tonla satmışlar yani millet sevmiş bu arabaları.
    ekonomik ve konforlu araçlar yani bana göre.
    3 modelde gayet güzel problem çıkarmaz temiz bi tane bulursan.
  • ayrıca araba lar satılırkende istisnalar kaideyi bozmaz.
    arabanın sağ kapılar hariç her yeri değişir o fiyata alırsın.
    ama orjinal araba herzaman değerinde alıcı bulur.
    bu gibi şeylerinde fark yaratması gayet doğel .
    bende parça değişmiş kazalı boyalı araba almam. 3 lira fazla veririm orjinal tercih ederim.
    yani birtek arabanın o fiyata gitmesi yanilticidir.
    temiz olanların piyasasıdır daha gecerli olan.
    ben sana dedğim gibi opel astra cd bulabirim sadece sağ kapıları orjinal olan ..
    arkadşımda var 12 liraya alırız sana.
  • Aracın görüntüsüne niye laf ediyo bazılarınız anlamıyorum, soruyu soran kişinin gözü var görüyo, aracın dışını sormuyo, hayatında ilk defa symbol görecek değil heralde...

Üstelik albenisi olup olmadığı kişiye göre değişir, ben de corollayı focusu astrayı golfü hatta rx7yi tipsiz buluyorum nolcak şindi?..
  • bence clio çok karizmatik bir ön tasarıma sahip , bazılarına göre olmayabilir ama clionun özellikle önden görünüşü mükemmel laf yok , ve ayrıca kötü bir arabaki türkiyenin 1 numaralı çok satan arabası heralde , ve ben iyi biliyorum bu gün araba alacak olsam gider yine clio alırdım
  • bence symbol yakıt ,servis ve konfor 10 üzerinden 7 ise clio hb. 10 üzrinden 9 derim.... ikisinide kullanıyorum.hb daha farklı işcilik tüketim ve konfor daha iyi.
    symbol ile ben bütün karadeniz yaylalarında suv araçlarının geçemediği dağlardan geçtim. arkadaşlarım arabalarını sahilde bırakıp minibüsle yayla yollarında perişan olurken ben 2200 mt. yüksekte keyf çatıyordum birde bu açıdan bakalım 5 yıldır kullanıyorum ancak şehir içi clio hb daha iyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biz -- 20 Şubat 2007; 20:19:17 >
  • tavsiye ederim kesinlikle.bu özelliklerde bu fiyata araç yok.era 2 milyar albea 1,5 milyar daha pahalı haberin ola.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.