Şimdi Ara

CLİO SYBOL TAVSİYE EDER MİSİNİZ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
5.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aynen katılıyorum bir araç baba gibi seri+koca bagay+geniş+5kişişil sen bu parayı veripte 250km yapsın istemiyosun ki zaten bu ara 190 km yapabiliyor daha nolsun tipsiz diyenler çekemiyoda ondan nereis tipsiz yaw şahinin yenisi albeamı tipli söyleyin...! tipsiz oldundan dolayı en çok satan araba olmuş dimi 2001 aldım hiç sorun yaşamadım gittim 2007 aldım dewam ediyorum keçi gibi seni memnun eder kardeşim parana göre herşey beğenemeyen parayı basar gier merco alır..
  • olmasına rağmen albeanın hiçbi +sı yok farlar hala aynı düz.. şahinin 2007 si işte..
    quote:

Orjinalden alıntı: etit

tavsiye ederim kesinlikle.bu özelliklerde bu fiyata araç yok.era 2 milyar albea 1,5 milyar daha pahalı haberin ola.
  • kardeş senin bindiğin arabandan daha kaliteli olduğu kesin demir yığıntısı değil. vede hiçbiyerinden tagur tugur seslerinde geldiği falanda yok senide yolda ekmek gibi yer.. hani haberin olsun birde 16v ise zaten yaklaşma ki yaklaşamazsın...
    quote:

Orjinalden alıntı: doblom_oguz

ABİLER SYMBOL BENCE İYİ Bİ ARABA DEĞİL ARABADAN 125 KM DİKKAT 125 BİN DEĞİL ARABADAN DÖKÜLECEK GİBİ SESLER GELİYOR NERESİ İYİ BU ARABANIN ZATEN PLASTİK DOKUN KIRILIYOR. SADECE PERFORMANSI VAR KONFORDA SIFIR ESKİDEN RENAULT 12 LERE DAĞDA GEZİNİRMİŞ ARABA DAĞILMIYORMUŞ AMA ONLAR ESKİ
    RENAULT ŞİMDİKİLER BENCE HİÇ İYİ DEĞİL SYBOLDEN AYRICA TİPO UNO BİLE DAHA KONFORLUDUR. 2007 SIFIR AL TANGUR TUNGUR GEZ OLUCAK ŞEY DEĞİL ZATEN MOTORUDA 60. 70 BİN KMDEN SONRA SORUN ÇIKARTIYOR BİZİM Bİ ABİDE 2004 MEGAN OZAMAN 1 HAFTALIKKEN ARABANIN EKSOZU DÜŞMÜŞTÜ ŞİMDİ RENAULTUN NERESİ KALİTELİ SYMBOL ALICAĞINA ERE YADA ALBEA AL DERİM TABİ BUNLAR BENİM DÜŞÜNCELERİM.

• altımdaki güç benim olmadıktan sonra ne yapayım yüksek performansı. dengesizlik üzerine kurulmuş bir araçtır symbol. bastığın zaman kafadan kayar, freni çabul kilitler, dozlama yok bir ton vs...düşünsenize bundan sonra arkanızda bir sırt çantası ile dolaştığınızı. alelacele yapılmış bir clio bozması. bir aracın çok satması o aracı en iyi binek yapmaz. görüldüğü gibi %80 oranlarında şirketler kullanıyor symbolü. tutup da işçinin altına mercedes çekecek halim yok. en ucuz hangisi ise onu alır veririm altına.

yukarıda arkadaşın biri de arada 2000 ytl felan fark varmış demiş. bu araba iki ay kullanılmayacak. arkdaş aile arabasından bahstmiş. 2000 ytl fazla olsun ben rahat edeyim mutlu olayım. 2 ay kadar bu arabayı kullanmak zorunda kaldım torosdan öteye gidebilecek bir araç değil. toros symbol den çok daha konforlu. hiç olmazsa altınızda ne olduğunu bilip bu fiyata bu araba diyorsunuz. clioda da bu ne böyle deniyor.

kısacası alınacaksa düz clio alınır ancak symbol alınacak bir araba değil. dağlar kadar fark var arada hb ile sedanın.

• bence symbol yakıt ,servis ve konfor 10 üzerinden 7 ise clio hb. 10 üzrinden 9 derim.... ikisinide kullanıyorum.hb daha farklı işcilik tüketim ve konfor daha iyi.
    symbol ile ben bütün karadeniz yaylalarında suv araçlarının geçemediği dağlardan geçtim. arkadaşlarım arabalarını sahilde bırakıp minibüsle yayla yollarında perişan olurken ben 2200 mt. yüksekte keyf çatıyordum birde bu açıdan bakalım 5 yıldır kullanıyorum ancak şehir içi clio hb daha iyi..

CLİO SYBOL TAVSİYE EDER MİSİNİZ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biz -- 20 Şubat 2007; 20:22:05 >
  • tavsiye ederim 2011 dci symbol üm vardı.satmak zorunda kaldım. yine araba almak istediğimde seri ve bu modelde başka bir araba bulamadım bu fiyata tabi 506 lt büyük bagaj ve ekonomiklik nedeniyle yine symbol aldım. memnunum. bence olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.