Şimdi Ara

i30 önerir misiniz yakit ve tutulan motor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hyundai i30 nasildir hangi motor ve modem aralığı. Daha doludur performans yakıt nedir LPG uyumu nasıl aydinlatirsanir sevinirim bilgi paylaşıldıkça degerlenir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dizellerinin pek tasarruflu olmadığı söyleniyor heleki dizel otomatikleri benzinli gibi yakıyomuş diyolar onun dışında LPG uyumu çok iyi değil diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Dizellerinin pek tasarruflu olmadığı söyleniyor heleki dizel otomatikleri benzinli gibi yakıyomuş diyolar onun dışında LPG uyumu çok iyi değil diye biliyorum.

Hangi motorlar benzinli hangisi dizel ayrıca elit modeli dolu olan mıdır hız sabitlemeli versiyonu var midir

• 1.6 gdı olanlar benzinli modeli 1.6 crsi modeli var tabi bunlar son kasa için söylüyorum iki paketi var biri style biri elite dolu olan elite modeli içeriğini bilmiyorum o kadar .

• Benzinli tercih mj olmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: kaya000

Hyundai i30 nasildir hangi motor ve modem aralığı. Daha doludur performans yakıt nedir LPG uyumu nasıl aydinlatirsanir sevinirim bilgi paylaşıldıkça degerlenir

Suanki kasalar az yakiyor bi eski kasalar dizel+otm suankinden 1 1.5 lt fazla yakar. Hiz sabitleyici vs zaten var. I30 donanim acisindan zaten dolu bi arac. Samimi arkadasim 2015 i30 en dolusu dizel+otomatik 78 e aldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.