kışın soğukta fark edio sorun çöıkarsa lpg de işin zor bizima bide hava soğudu fln araba benzin gibi 250 yakmaya başladı 1.4 motor toros oraya ayar buraya ayara e noldu bunu masrafı zaten motora yararlı bişey değil ben haftasonları arad kullanıorum garajda duruyo genelde şehirlarası 190 200 fln yakıo en son geçen hafta 45 km yol gittim 3.2 litre gösterdi yol bilg da kullanımına dikkat et yüksek dewir sakın yapma aç yol bilg oraya bakarak kullan 5.vites 90 100 110
İşte size sıcağı sıcağına bilgi 213 km yol 70 kmsi ş.dışı 143 kmsi karma 40 liralık 95 oktan benzinle kmde 19 kuruş yapar 3 kişi+100kg bagaj
kardş ben senin işini çözemedim bir türlü.. 225 ytl benzinle 925 km yol yaptım..475 şehir dışı 450 şehiriçi karmada 2,44 ytl yapıyor..araba 1.4 8v 75 beygir seninkinden yani..tek farkı model eski..dünde adamın biri geldi ışıkta arkadan küütt..araç 2003 model..debriyaj balatasını bile değiştirdim tık yok..acaba bu beyin için bilgisayara girsem yakıt düşermi..bi de bu bilgisayara girmek kaç para..malum teknik servisler tokatlıyor bir güzelde:))
2000 cc ve üstü için lpg düşünmek mantıklı gibi görünüyor benim için... bence değmezz...
Benim arabada EKOYAK var
quote:
Orjinalden alıntı: CLİO SYMBOL
Benim arabada EKOYAK var
o ne demek?
aynı dertten muzdaribim. aslında km de 10 kuruş fena tasarruf değil. ama birde ne taktıracağıma bi karar verebilsem. ekonomik bir sıralı sistem arıyorum. tavsiyelerinizi esirgemeyin lütfen. selamlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme