Şimdi Ara

CLİO SYMBOL GRUBU (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.471
Cevap
84
Favori
1.919.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen katılıyorum.galiba lastik seçimi konusunda michelin olarak hemfikiriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: damonbounce

aynen katılıyorum.galiba lastik seçimi konusunda michelin olarak hemfikiriz

Michelin'in yanı sıra, Continental Eco Contact ve aracıma taktırmış olduğum Good year Duragrip'te seçenekler içerisine dahil edilebilir. Her üç lastikte aşağı yukarı aynı fiyata ve özelliklere sahipler..
  • michelin için asfalatta iyi diyolar.çoğunlukla asfaltta kullandığım için birdahakine michelini tercih edicem
    galiba pirelli lassa bridgestone fulda vs lastik öneren yok :)

CLİO SYMBOL GRUBU

ayrıca yeni kılıf yaptım

CLİO SYMBOL GRUBU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damonbounce -- 5 Eylül 2008; 21:08:15 >
  • hepsiburada comdan almıştım 70 ytl civarı bişeydi

CLİO SYMBOL GRUBU
  • Oldukça şık ve fonksiyonel görünüyor.
  • quote:

hepsiburada comdan almıştım 70 ytl civarı bişeydi

CLİO SYMBOL GRUBU

tesbihte ayrı bi hava katmış
  • Arkadaşlar Bu da benım aracım bıraz tozlu ama yinede yorumları alalım

CLİO SYMBOL GRUBU

CLİO SYMBOL GRUBU
  • Maşaallah araban diri duruyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: CLİO SYMBOL

Maşaallah araban diri duruyor

tşk ederim
  • Araban gayet güzel sessiz sağlıkçı. Alaşımlı jantları, sis farları, gövde renkli ve elektrikli aynaları ile full paket.
  • quote:

Orjinalden alıntı: brkcad34

Araban gayet güzel sessiz sağlıkçı. Alaşımlı jantları, sis farları, gövde renkli ve elektrikli aynaları ile full paket.

Bir tek güvenlik paketi yok
  • @Sessiz@Saglıkcı

Aracınız gayet şık görünüyor. Güle güle kullanın. Resimden algıladığım kadarıyla aracın lastikleri bir hayli yıpranmış görünüyor. Bu nedenle kış girmeden değişim yaptırmanızı tavsiye ederim. Belki de aracınızın lastikleri Manisa'nın üzüm bağlarının o güzel yollarının cazibesine dayanamamış olabilir..
  • quote:

evet hep şunu bilir şunu söylerim:
    arabanızda abs yoksa abs sizsiniz
    arabanızda asr yoksa asr sizsiniz
    ve tabiki devir saati yoksa da devir saati sizsiniz
    ama klima yoksa ona bişey diyemicem

• Çok teşekkür ederim arkadaşlar..Bir tek güvenliksiz işte araba

@turbox

kesinlikle haklısın arkadaşım,ama nasipse 3-4 ay sonra askere gidicem epey geç kaldık askerlik için o yuzden 15 ay araç yatacak almasam idadre edermi diye düşünüyorum :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı

@turbox

kesinlikle haklısın arkadaşım,ama nasipse 3-4 ay sonra askere gidicem epey geç kaldık askerlik için o yuzden 15 ay araç yatacak almasam idadre edermi diye düşünüyorum :)

3-4 ay sonra askere gidecekseniz ve dönüşünüze kadar araç hiç kullanılmayacaksa, lastikler idare eder.
  • quote:

Orjinalden alıntı: turbox

quote:

Orjinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı

@turbox

3-4 ay sonra askere gidecekseniz ve dönüşünüze kadar araç hiç kullanılmayacaksa, lastikler idare eder.

inşallah bakalım eğer bi sorun cıkartmazsa aklımda gelınce degıstırmek var arac hiç kullanılmıycak..

Nasıl yatırıcam ben bu aracı ya çok özliycem valla arabayı

insan alıştımı tuvalete bıle onla gıdesı gelıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sessiz@Saglıkcı -- 7 Eylül 2008; 23:44:51 >
  • benim symbol hastalığım nasıl başladı eski işyerimin karşısında bir dükkan çalıştırıyodu çok sevdiğim bi abim dükkan sahibide almancı ve adam arabaya sadece yaz mevsiminde biniyo adamıda bir görseniz 1.90 boy 100kilo almanyaya döndüğünde telefon açıp arabayı takoza al akünün kutup başlarını sök demiş bizim abiye o da arabadan pek anlamaz gelip bana söylerdi beraber arabanın altına 4 ağaç takoz koyup askıya alırdık kutup başlarını bilhassa elektrik teknisyeni olduğu için bana söktürürdü gel zaman git zaman bu iş böyle 1-2 sene devam etti ve bendeki symbol hastalığı o arabadan bulaştı
  • Aynı sorun bendede var.
    quote:

Orjinalden alıntı: CLİO SYMBOL

geçenlerde bende lastik diş derinliklerine baktım 5mm çıktı orjinali GOODYEAR GT2 çok sağlam olmasına rağmen bir o kadar sert ve ses yapıyo bir dahakine MICHELIN düşünüyorum İnşallah
  • orjinal lastıklerı goodyear dımı clıoların ?
  • evet şu an satılan symbollerde goodyear gt2 takılı

Sessiz@Saglıkcı ayrıca araban güzel de yıkat abicim onu ne o öyle lastikler falan

hem sen askere giderken nereye bırakacan onu?sokağamı brakacan.garaj maraj varmı?
    inş vardır.yıkatırsın şöyle güzel çekersin garaja olar biter

CLİO SYMBOL GRUBU

bak aynen bu şekil temiz olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damonbounce -- 8 Eylül 2008; 18:47:33 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.