Şimdi Ara

CLİO SYMBOL GRUBU (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.471
Cevap
84
Favori
1.920.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de arabamla (1.4 8V) şehir içinde ölçülü kullanım ile (ani hızlanmalardan kaçınarak, yeşil yandığında drag yapıyor gibi kalkmayarak) 1 tam dolu depo ile 680 km yol yapmıştım ve hala benzin lambam yanmamıştı.ancak klimayı hiç açmamıştım hava iyiydi ve araç 10.000 kilometrenin altındaydı..ki @brkcad34 742 km yol yapmış...
    yni kısaca birkaç tavsiyem var size.diyelim 100metre ileride kırmızı ışık yanıyor.ışığı gördüğünüz anda ayağınızı gazdan çekmeniz bile (tabi trafik yoğun değil ise) yakıt tüketiminizde büyük tasarruf sağlayacağı gibi fren balatalarınızında gereksiz aşınmamasına neden olacaktır.
    ben görüyorum bazı adamlar ışık yanarken beni solluyor gidiyor gidiyor ışığa 30 mt kala bi fren...hem çöpe attığı benzin hem balataları...yazık günah
  • Sırf şehirdışı 46 litre benzin 800 km
  • quote:

Orjinalden alıntı: CLİO SYMBOL

Sırf şehirdışı 46 litre benzin 800 km

çok çok iyi bi yakıt dostum gerçekten cliolar dendıgı kadar az yakıyormuşş
  • Arkadaşlar, benzinde ve mazotta indirimler oldu, arabalarınızın ne kadar yaktığını tekrar bir toplayabilir miyiz size zahmet. Mesela 100 Litrede şu kadar veya bir depoyla şehir içinde bu kadar gibi.
  • Klima: Kapalı
    Hız:90-110 Km/s arası
    Yol: Şehirler arası ve açık
    Yük: 2 Kişi+ 3/4 Dolu Bagaj (Hacmen)
    ------------------------------------
    Tüketim=5,6 Lt/100 Km 95 Oktan Kurşunsuz Süper Benzin
    Bu Tüketimle Ulaşılabilecek Menzil=50/5,6=893 Km

Klima: Açık
    Hız:90-110 Km/s arası
    Yol: Şehirler arası ve açık
    Yük: 2 Kişi+Komple Dolu Bagaj (Hacmen)
    ------------------------------------
    Tüketim=6,0 Lt/100 Km 95 Oktan Kurşunsuz Süper Benzin
    Bu Tüketimle Ulaşılabilecek Menzil=50/6=833 Km

NOT:
    Arkadaşlar tüketim değerlerinin hangi şartlarda gerçekleştiğini yazarlarsa daha doğru sonuçlara ulaşabiliriz. Örneğin, ben de aracımla klima kapalı, yokuş aşağı boşa atıp, devamlı 5'inci viteste seyredip, ani hızlanmalardan kaçınarak 70-80 Km/s hızla 100 Km'de 4,9 Lt'nin altını gördüm. Ancak, aracımın 100 Km'deki fabrika verisi tüketim değeri 5,4 lt'dir. Bunun altına inmek mümkün değildir. Bilgilerinize..
  • bu yakıt olayını yol bilgisayarını kullanarak hesaplayamazmıyız beyler?
    yani günlük km sayacını ve kullanılan yakıt miktarı sayacını sıfırlayalım. 100 km gittikten sonra bakalım kaç litre benzin kullanılmış son sıfırlama işleminden sonra. doğru sonuç alabilirmiyiz acaba
  • Olabilir.
  • Arkadaşlar clio için orjınal mp3 çalar bulmamız mumkunmu? araca fm verıcılerden aldım ilki yandı ıkıncısını aldım.
    mp3 çalar takarsamda gostergeler gıdecek .. ne yapmamız lazım ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı

Arkadaşlar clio için orjınal mp3 çalar bulmamız mumkunmu? araca fm verıcılerden aldım ilki yandı ıkıncısını aldım.
    mp3 çalar takarsamda gostergeler gıdecek .. ne yapmamız lazım ?

Renault için Philips'in ürettiği orijinal ekrana entegreli mp3 çalar var. Ancak fiyatı 600 YTL civarında. Bu paraya değmez. En iyisi kaset adaptörü alın ve mevcut ile keyfinize bakın.
  • Sanırım ismi fm verici cihazlardan aldım.. gayet ıyı ses verıyor.. mp3 kalitesinde olmasada bir nebze ıdare edıyor..
    tabi mp3 çaların yerını almaz ama..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı

Sanırım ismi fm verici cihazlardan aldım.. gayet ıyı ses verıyor.. mp3 kalitesinde olmasada bir nebze ıdare edıyor..
    tabi mp3 çaların yerını almaz ama..

En iyisi.. Aracın orijinalini bozmamak lazım.
  • mp3 çalarınızı direk amfiye de bağlayabilirsiniz.arabanın teyibiyle işiniz olmaz. o da ayrı bir yöntem tabi ama güzel bi mp3player olmalı yoksa ses kalitesi bişeye benzemiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: damonbounce

mp3 çalarınızı direk amfiye de bağlayabilirsiniz.arabanın teyibiyle işiniz olmaz. o da ayrı bir yöntem tabi ama güzel bi mp3player olmalı yoksa ses kalitesi bişeye benzemiyor

Doğrudan amplifikatöre bağlama usulü nedir?
  • yani aracın bu fm gostergelerı gıtmeden mı ?
  • aracın efemiyle falan alakası yok sadece mp3 playeri direct oalrak amplifikatore bağlıyosun.

CLİO SYMBOL GRUBU
  • İlave amplifikatör koymak gerekiyor o zaman. Zaten Clio'ların iç hacmi sınırlı.. Koysanız, ön panelde nereye monte edilebilir?
  • valla 500ün üzerinde bagaj hacmi olduğu için ben bagaja kabin koydum.30 cmlik kenwood subwoofer bu kabine takılı.kabinin arkasına da amplifikatörü monte ettirdim .güzel oldu baya
    @turbox amfiler bagaja konur genelde ön tarafa takanı görmedim henüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damonbounce -- 14 Eylül 2008; 12:19:48 >
  • arkaslar hepinize slm boyle bir site olusturanlara tskk ediyorum size birkac sorum olacak 1.si 2008 symbol extreme bu aracın sis farının çifti montaj dahil nekadardır 2.si bu araçlarda motor acma diye tabir edilen süratı yapmaya gerek varmı (max 150 gördü) 3.sü hangi marka boya koruyucuyu tavsiye edersiniz ve zararı varmıdır (pasta filan) simdilik bukadar sorularımın devamını eklemeye devam edecegim 2008 symbol-extreme.abs-klima-s hava.y-6250km
  • sadece şunu merak edıyorum teybın kanallarını sesını gosteren panel var ya on kısımda mp3 player amfi felan taktıgımızda göstermeyecek değilmi ?
  • @cozep sis farları ne kadar hiç bilmiyorum.ayrıca max nasıl 150 görüyor? benzinlimi dizelmi seninki? kaç motor?
    @Sessiz@Saglıkcı evet çizdiğim şema gibi bişey yaparsan o ekrandan hiçbişey göremezsin malesef
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.