Şimdi Ara

CLİO SYMBOL GRUBU (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27.471
Cevap
84
Favori
1.920.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni üye olarak foruma hoş geldiniz. Sorularınıza gelince;

quote:

1.si 2008 symbol extreme bu aracın sis farının çifti montaj dahil nekadardır

1. Tahminen işçilikle 500 YTL civarındadır. Sadece sis farları monte edilmekle kalmıyor, ayrıca aracın sol sinyal kolu komple değiştiriliyor. Bu nedenle, sonradan sis farı taktırmanız -eğer çok gerekli değilse- maliyet/etkin bir çözüm değil.

quote:

2.si bu araçlarda motor acma diye tabir edilen süratı yapmaya gerek varmı (max 150 gördü)

2. Bu şekilde bir sürat yoktur. Sadece ilk 1000 Km'de yüksek devirlere çıkarak aracınızı zorlamamanız tavsiye edilmektedir.

quote:

3.sü hangi marka boya koruyucuyu tavsiye edersiniz ve zararı varmıdır (pasta filan)

3. Aracınızda ufak çizikler oluşmadığı sürece pasta attırmanızı önermiyorum, zira pasta bir çeşit ince zımparadır. Her kullandığınızda boyayı aşındırır. Ancak teflon türevi, üzerine yağmur düştüğünde kayganlık sağlayan koruyucu ürünler tercih edilebilir.

NOT:
    Aracınız 1,5 DCI 65 BG dizel mi, yoksa 1,4 8V benzinli mi?
  • bende hep soryorum ama turbox hocam bu işi gerçekten çok iyi biliyor

benımde on kaputta 3-4 cm uzublugunda bir çizik var burası küf yaparmı acaba_?
  • turbox bu işin piri piri
    çizik varsa yaptır abicim hem sen satmaktan vazcaydın heralde

ayrıca arka kapılarda hoparlör yeri yok benim otantikte.orayı kesip hoparlör takan var mı?
    7 hoparlorluk ses sistemimi 9a çıkarmayı planlıyorum da

şu anki müzik sistemim orjinal teyp
    konsolda 2 orjinal tweeter
    ön kapılarda 2 tane sony 2 yollu hoparlör
    arka panzotta 2 tane sierra hoparlör
    bagajda kenwood 30 cm 500 w subwoofer
    bide 100x4 sony amplifikatör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damonbounce -- 14 Eylül 2008; 18:54:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: damonbounce

turbox bu işin piri piri
    çizik varsa yaptır abicim hem sen satmaktan vazcaydın heralde

ayrıca arka kapılarda hoparlör yeri yok benim otantikte.orayı kesip hoparlör takan var mı?
    7 hoparlorluk ses sistemimi 9a çıkarmayı planlıyorum da

şu anki müzik sistemim orjinal teyp
    konsolda 2 orjinal tweeter
    ön kapılarda 2 tane sony 2 yollu hoparlör
    arka panzotta 2 tane sierra hoparlör
    bagajda kenwood 30 cm 500 w subwoofer
    bide 100x4 sony amplifikatör

dostum sony amfi nasıl ?? ya bır zamanlar cok arastırdım alma felan demıslerdı..
    gumbur gumburdur valla.. ıcım el vermıyo satmaya acıkcası
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı

bende hep soryorum ama turbox hocam bu işi gerçekten çok iyi biliyor

benımde on kaputta 3-4 cm uzublugunda bir çizik var burası küf yaparmı acaba_?

Derin bir çizikse, korozyon oluşabilir. Bu noktada boyanın zarar görüp görmediğini kontrol etmekte fayda var. Zarar görmemişse ve çizik derin değilse, pasta uygulanarak çizik giderilebilir.
  • amfi nasıl? amfi iyi
    üzerinde orjinal reno teybi olduğu için ve 1998 model bir subwooferım olduğu için arka camı yerinden sökmesini beklemiyorum tabikide ama çıkan ses fena değil.yani şöyle söyleyeyim ses 24ten sonra subwoofer bozulmaya başlıyor.güçlü sayılabilecek bir amplifikatör.
    amfiyi alma hikayem ise ortalama 2 yıl falan önce yani arabam yokken evkur pendik mağazasında gezerken indirim yapmışlar 150ytl fiyat vardı.piyasadada o günlerde 220 civarı bir meblaya satılıyordu.baktım ucuz dedim hemen alam şunu ilerde bakarsın bi araba alıp takarım
    260 ytl olmuş maşşallah
  • quote:

dostum sony amfi nasıl ?? ya bır zamanlar cok arastırdım alma felan demıslerdı..

Tesisat güzel kurulursa, amplifikatörle dinleyeceğiniz müzik zevk verir. Ancak, Symbol gibi 1000 Kg'ın altındaki bir otomobile çok kuvvetli bir tesisat kurulursa, oluşacak darbelerin etkisiyle aracın kanguru gibi yolda zıplaması işten değil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: turbox

quote:

Tesisat güzel kurulursa, amplifikatörle dinleyeceğiniz müzik zevk verir. Ancak, Symbol gibi 1000 Kg'ın altındaki bir otomobile çok kuvvetli bir tesisat kurulursa, oluşacak darbelerin etkisiyle aracın kanguru gibi yolda zıplaması işten değil...

• Arkadaşlar branda kullanımını önerirmisiniz ? internete buldum bı tane sanırım 35 ytl civarıydı
    boyaya zarar verme ihtimali var mı acaba ?
  • içine toz girerse çiziyo diyolar.bide terleme yapıyomuş.ben hiç kullanmadım
  • quote:

Arkadaşlar branda kullanımını önerirmisiniz ? internete buldum bı tane sanırım 35 ytl civarıydı
    boyaya zarar verme ihtimali var mı acaba ?

* Kuru iklimli bir bölgede branda kullanımı, güneşten koruma sağlar.

* Ancak, nemli veya yağışlı bölgede kullanılırsa, araçta terleme yapar ve iç mekanda kötü kokuların oluşmasına neden olur.

* Kullanımda dikkat edilecek birinci husus, kasanın kesinlikle tozdan arındırılmış ve temiz olmasıdır. Aksi taktirde, branda boyayı çizer ve toz nedeniyle kasada halkalar oluşabilir.

* Kullanımda dikkat edilecek ikinci husus, örtünün toparlanırken dıştan içe toplanmasıdır. Bu sayede, örtü üzerindeki toz ve kirler örtünün iç tarafına nüfuz etmemiş olur.

* Kullanımda dikkat edilecek üçüncü husus, yıkamanın hemen sonrasında brandanın örtülmemesidir. Önce kasa güneş altında kurumaya bırakılmalı, daha sonra branda örtülmelidir.

* Aracımı ilk aldığımda, branda almış ve 2 yıl süre ile kullanmıştım. Daha sonra, brandanın dışının kirlenmesi ile örtmeyi bıraktım. Çıplak kasa daha güzel oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbox -- 15 Eylül 2008; 18:56:24 >
  • bugun yine gittim kartal asfye bizim yeni nesil renault symbol gelmemiş.20sinden sona gelcek dio
  • quote:

Orjinalden alıntı: damonbounce

bugun yine gittim kartal asfye bizim yeni nesil renault symbol gelmemiş.20sinden sona gelcek dio

Muhtemelen bayramdan önce lansmanı yapılır ve Ekim ayında satışına başlanır. Bu arada değişecek halihazırdaki kasaların 2009 modelleri çıktı mı, yoksa hala 2008 model olarak mı satılıyor?
  • sis farlarımı ben kendim alıp taktım 2 adet far 50 YTL 2adet ampul 15 YTL 1 adet mini röle 5 YTL birde arka sis farından öne kadar kablo çektim 70-75 YTLye mal ettim kendim elektrik teknisyeniyim biraz el becerisi lazım ayrıca arka camın ordaki pandizotu 13 cm hoparlöre göre kesip ses sistemine 2 adet hoparlör ekledim piyasa malı 15 YTL
  • quote:

Orjinalden alıntı: CLİO SYMBOL

sis farlarımı ben kendim alıp taktım 2 adet far 50 YTL 2adet ampul 15 YTL 1 adet mini röle 5 YTL birde arka sis farından öne kadar kablo çektim 70-75 YTLye mal ettim kendim elektrik teknisyeniyim biraz el becerisi lazım ayrıca arka camın ordaki pandizotu 13 cm hoparlöre göre kesip ses sistemine 2 adet hoparlör ekledim piyasa malı 15 YTL

Aldığınız sis farı zannediyorum orijinal değil+ orijinallerinde sol silecek kolu üzerinde yer alan kumanda anahtarını farklı bir yere monte ettiniz. Zira, orijinal taktırsanız sadece çift ön sis farı işçilik hariç 250 YTL civarında. Orijinal kumanda kolu da 100 YTL civarında. Siz nasıl 70 YTL'ye aldınız, merak ettim?
  • yani turbox hocam branda işini boşver mi diyosun
  • quote:

yani turbox hocam branda işini boşver mi diyosun

Sadece çıplak kasa daha güzel oluyor dedim.
  • 100 kmdeki yakıt tüketimini ölçmek için yol bilgisayarını kullandım..
    sabah günlük kilometre sayacını ve kullanılan yakıt miktarını sıfırladım.ve akşam 100 km olduğunda kullanılan yakıt miktarına baktım 6,2 litre gösteriyordu..
    bu 100 kmdeki tüketim değerleri zaman zaman klima açık,zaman zaman şehir içi yoğun trafikte, zaman zaman temde 140-150 km hız ile alınan değerlerdir.

CLİO SYMBOL GRUBU

CLİO SYMBOL GRUBU

CLİO SYMBOL GRUBU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damonbounce -- 16 Eylül 2008; 20:21:30 >
  • Ortalama tüketim gayet iyi..
  • Arka hoparlörleri 3 yollu hoparlörlerle değiştiren var mı? Hangi marka/model ve kaça aldınız?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.