Genelde şehir içi kullanım amacıyla almayı planlıyorum. Hangisini önerirsiniz? 400.000 tl civarı bütçem var. |
clio4 1.5 dizel icon vs clio5 1.0 tce joy
-
-
Biraz geçiyorda şöyle Touch baksanız daha iyi olur bence. Joy çok boş.
-
Renault grubunda icon donanım altındaki araçlar bana tat vermiyor. Çok donanım farkı var hem içinde hem dışında.
Şehiriçi kullanılacaksa km maliyeti dizelin daha az olacaktır ama artısını eksisini değerlendirip kendi ihtiyaçlarınıza göre seçim yapmalısınız. Bende Clio 4 dizel icon manuel var. Clio 5 1.0 icon otomatikle birebir takas deseler kabul etmem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 14 Eylül 2022; 16:45:39 > -
clio 5 alırım. dizel araba sevmiyorum.
-
" Bende Clio 4 dizel icon manuel var. Clio 5 1.0 icon otomatikle birebir takas deseler kabul etmem." Neden acaba, çok merak ettim, Dizelin size ne gibi bir artısı var???
-
Ben de anlamadım 6 yıldır clio 4 icon manuel aracım var, arkadaşımın 1.0 touch otomatik var clio 5, her türlü daha iyi otomatik benzinli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şehiriçi ortalama tüketimim eco modu kapalı 4,6 litre.
Clio 5'te CVT şanzıman var. CVT şanzımanı sevmiyorum. Çift kavramaya da sıcak bakmadığım için manuelini aldım.
Clio 5'te icon donanımda dahi sis farı ve yedek lastik opsiyon.
Maliyetten kısa kısa bir hal oldular Clio 5'te. Örneğin Clio 4 icon donanımda anahtarsız giriş için ön iki kapı kolunda açma düğmesi var ama Clio 5'te sadece şoför kapısında düğme var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 18 Eylül 2022; 14:38:40 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X