Şimdi Ara

Clive Barker's Jericho %100 Türkçe yama (Çeviri & Test Bitti) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
4
Favori
5.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardes yamayi nezman paylasirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yama belli bir miktar bağış gelirse paylaşılacak
  • Eline sağlık kardeşim. obscure çıkınca ilk satın alıcak olanlardan biri benim. Ama bu oyun için söz veremem

• quote:

Orijinalden alıntı: freeman1930

Eline sağlık kardeşim. obscure çıkınca ilk satın alıcak olanlardan biri benim. Ama bu oyun için söz veremem

oda yakında gelecek
  • Türkçe yamayı çok beğendim. Oyunu 1 saat civarı oynadım ve oldukça memnun kaldım. Kardeşimin emeğine sağlık kendisine buradan tekrar teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Megathrone26 -- 16 Aralık 2017; 8:51:46 >
  • https://www.****larindir.com/clive-barkers-jericho-full-indir-turkce-trainer.html

buradaki ile fark tam nedir. çevirinin daha kaliteli olması mı?
  • usta o verdiğin linkteki yamaya baktım. Hem steamde satılan jerichoda böyle bir dil dosyası yok onu geçtim ayrıca dosya içindeki çeviriler bildiğin google çeviri ile kopyala yapıştır yapılmış hatadan geçilmiyor. Şahsen ben en azından oynadığım ilk 1 saatlik bölüm için şunu söyleyebilirim ki gerçekten verdiğin linkteki çeviri bu arkadaşımızın yaptığı çevirinin yanından bile geçemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Megathrone26

usta o verdiğin linkteki yamaya baktım. Hem steamde satılan jerichoda böyle bir dil dosyası yok onu geçtim ayrıca dosya içindeki çeviriler bildiğin google çeviri ile kopyala yapıştır yapılmış hatadan geçilmiyor. Şahsen ben en azından oynadığım ilk 1 saatlik bölüm için şunu söyleyebilirim ki gerçekten verdiğin linkteki çeviri bu arkadaşımızın yaptığı çevirinin yanından bile geçemez.

oynamadım o yamayla da sadece merak ettim yani teşekkürler.
  • rica ederim
  • O sözde yamayı daha önce görmüştüm, aslında tam çeviri bile degil, sanırım 60 70 satır oda google çeviri + zaten insanlar hiç çalıştıramadı bu yamayı tool'la repack yapılmadığından
    O yama değildi küfürdü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk Teknik -- 16 Aralık 2017; 19:51:56 >
  • Eline emeğine sağlık bende Bayonetta için beklemedeyim inşallah maddi manevi hak ettiğin ilgiyi görürsün.
  • Bari yamayı isteyene kendi belirlediğiniz miktarda bağış ile mailine falan yollayın daha iyi olmaz mı?
    Böyle yayımlanma süresi belirsiz, istediğiniz bağış toplam miktarı belirsiz falan biraz değişik bir durum.
  • Kardes bagis yapanlara ozelden link atsan olmazmi ne kadar bagisin gelmesi lazim oarasinda belirtmesssin

• Arkadaşlar zaten arkadaş bağış yapanlara ilk veriyor.Sen bağış yapıyorsun,başka biri bağış yapıyor bunları topluyor.Aklındaki kota neyse yama için dolduğunda free yayınlayacak.İlk bağış yapanlara zaten veriliyor.Gonlunden 10 TL kopanda oluyor,50 TL de.

Burda hem çevirmen hemde sizler sonuca ulaşıyorsunuz

• aynen öyle bağış yapana direk link veriyorum
  • mostt M kullanıcısına yanıt
    çok uzun bir süre paylaşmayacağım şimdilik bağış yapanlar yamaya ulaşabilir.
  • Türk teknik ben bu yamayı almıcam ama sana bağış göndericem sonuçta o kadar re4 ve murdered yamalarını oynadık eğerki istersen steam para koduda yollayabilirim. Kodu yollamak işime gelir. Cevabını bekliyorum

Dur bide şunu sorıyım alışkanlık oldu obscure ne alemde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeman1930 -- 25 Aralık 2017; 10:57:3 >
  • freeman1930 kullanıcısına yanıt
    steam kodu istemiyorum kardeşim.
    Obscure bu aralar bakamadım bayonettaya ağırlık verdim, az daha sabır
  • Tmm kardeşim o zaman sana nakit yollarım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.