Şimdi Ara

Clive Barker's Jericho %100 Türkçe yama (Çeviri & Test Bitti) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
4
Favori
5.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: freeman1930

Tmm kardeşim o zaman sana nakit yollarım.

sıkıntı yok takıl kafana göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk Teknik -- 7 Nisan 2018; 4:34:4 >
  • güncel...
  • Bu oyunu 2.sini neden yapmadılar hayret zamanın en iyi oyunlarındandı içerik ve oynanış olarak ise tek di

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deluxx

Bu oyunu 2.sini neden yapmadılar hayret zamanın en iyi oyunlarındandı içerik ve oynanış olarak ise tek di
    haklısın, böyle oyunlar nadir geliyor gerçekten. Ve devam oyunlarıda olmuyor genellikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türk Teknik

haklısın, böyle oyunlar nadir geliyor gerçekten. Ve devam oyunlarıda olmuyor genellikle.

Alıntıları Göster
    Obscure çevirisini yapacakmısın indirimdeyken alayım kaliteli nadir korku oyunlarındandır nostalji yapmak istiyorum zamanında bitirdik konusunu bilmeden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cozepud

Obscure çevirisini yapacakmısın indirimdeyken alayım kaliteli nadir korku oyunlarındandır nostalji yapmak istiyorum zamanında bitirdik konusunu bilmeden.

Alıntıları Göster
    yama çıkacak, ama oyunu alıp almamak sana kalmış, sonra yama gecikince yok o yüzden aldım bu yüzden aldım gibi söylemlere ağır tepkiler veririm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türk Teknik

yama çıkacak, ama oyunu alıp almamak sana kalmış, sonra yama gecikince yok o yüzden aldım bu yüzden aldım gibi söylemlere ağır tepkiler veririm...

Alıntıları Göster
    o zaman alıyorum :D ikinci oyuna da gelecek değil mi ?
  • şimdilik kesin diyemem ama muhtemelen gelecek, sevdiğim bir seri çünkü
  • hocam 2 sene olmuş ya, yayınlamayacak mısın hala yamayı :(
  • Hala Aktifmi sonuc nedir

• oyunu bulamıyorum.steamde yok. malum yerden indirdim windows 10 oldugu için sinematik sornası masaüstüne dönüyor.çok üzgünüm bu oyunu oynamam gerek yardımcı olun lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: rerea

oyunu bulamıyorum.steamde yok. malum yerden indirdim windows 10 oldugu için sinematik sornası masaüstüne dönüyor.çok üzgünüm bu oyunu oynamam gerek yardımcı olun lütfen

PhysX kurmalısın. Link aşağıda.

www.nvidia.com
    NVIDIA PhysX Legacy System Software 9.12.1031
    https://www.nvidia.com/en-us/drivers/physx/9_12_1031/physx-9-12-1031-legacy-driver/
  • çok sağol.

yüklerkende soruyor aslında ama tikleri kaldırmıştım.

peki türkçe yamaya nasıl ulaşabiliriz ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.