Şimdi Ara

clk cabrio hakkında bilgisi olan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar araba aşığıyım 3 yaşından beri ,hertürlü bilgimde vardır.clk cabrio veya çok temiz olursa coupe modelini düşünyorum 3-4 aya ,kullanan bilgi sahibi olan var mı ?200 kompresör ne kadar yakar ,320 kompresör nasıl ? vergisi yakıtı önemli değil şuanki aracım 50 krş yakıyor

• Vergi,yakıt ve bakım vs. giderler sıkıntı değilse cabrio araçlar arasında en iyilerden birisi CLK 230 Komp. Avantgarde 98 model'ine binmiştim uzun bir süre önce yaklaşık 6-7 ay kadar bindim ancak benim bindiğim coupe'idi.Performans ve konfor açısından bana göre tatmin ediciydi.Donanım olarakda zengin bir araçtı koltuk ısıtma ve soğutmasına kadar vardı.Tavsiye ederim ancak dediğim gibi yakıt,vergi ve parça olarak biraz tuzlu bir araç ama siz zaten az çok biliyorum diyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Vergi,yakıt ve bakım vs. giderler sıkıntı değilse cabrio araçlar arasında en iyilerden birisi CLK 230 Komp. Avantgarde 98 model'ine binmiştim uzun bir süre önce yaklaşık 6-7 ay kadar bindim ancak benim bindiğim coupe'idi.Performans ve konfor açısından bana göre tatmin ediciydi.Donanım olarakda zengin bir araçtı koltuk ısıtma ve soğutmasına kadar vardı.Tavsiye ederim ancak dediğim gibi yakıt,vergi ve parça olarak biraz tuzlu bir araç ama siz zaten az çok biliyorum diyorsunuz.

benim için önemli olan arıza çıkarması arıza çıkarır mı zırt pırt tek korkum bu,zaten işten güçten hafta sonu kullanırım,kışın hard topla yazında tenteyle kullanırım yazın yazlıkta bırakırım zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUBARU XV HAKKINDA FİKRİ OLAN!
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.