Şimdi Ara

Cloud Atlas (2012) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
4
Favori
13.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzleyen yokmu yorum yapsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: domaskinos

İzleyen yokmu yorum yapsın.

hocam daha bugün vizyona girdi kim izleyecek bu saatte gitmeyi düşünüyorum bugün gidersem yazarım
  • Bu gün sinemaya gitmeyi düşünüyom forum istanbula buna gitsemmi aceb.
  • Filmi izledim beyler şimdi yorumuma gelelim.
    Öncelikle film çok güzeldi ve sürükleyiciydi bide karışık gelebilir lakin şimdiden uyarayım hayatı komedi ve aksiyon filmlerinden öteye geçememiş kişiler bu filme zahmet edipde gitmesin sonra efendim film çok karışıktı bi halt anlamadım diyipte filmi karalamasınlar lütfen, hatta film bitince bu tiplerden bazıları film çoh götüydü bi halt anlamamışam looooo deyip duruyolardı.
  • 8.4 ile giriş yapmış imdb listesine.hadi hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

Filmi izledim beyler şimdi yorumuma gelelim.
    Öncelikle film çok güzeldi ve sürükleyiciydi bide karışık gelebilir lakin şimdiden uyarayım hayatı komedi ve aksiyon filmlerinden öteye geçememiş kişiler bu filme zahmet edipde gitmesin sonra efendim film çok karışıktı bi halt anlamadım diyipte filmi karalamasınlar lütfen, hatta film bitince bu tiplerden bazıları film çoh götüydü bi halt anlamamışam looooo deyip duruyolardı.

Inception memento prestij tarzı kafa ütüleyici filmlerden mi hocam?
  • Yarın gidip izliyicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Haine

quote:

mementoyu izlemedim ama inceptionu karışık bulduysan bu filmin oynadığı salonun önünden bile geçme

Beyler filmdeki karışıklığa örnek olarak Mr. Nobody filmini örnek verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drejtc -- 26 Ekim 2012; 19:55:18 >

• quote:

quote:

quote:

mementoyu izlemedim ama inceptionu karışık bulduysan bu filmin oynadığı salonuın önünden bile geçme

İzledim mr.nobody filmini.inception derken onun gibi zeka kokan bir film mi demek istedim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

mementoyu izlemedim ama inceptionu karışık bulduysan bu filmin oynadığı salonuın önünden bile geçme

İzledim mr.nobody filmini.inception derken onun gibi zeka kokan bir film mi demek istedim.

Hocam Mr. Nobody izlediysen tamamdır film aynı onun gibi karışık, bu filmde reankarnasyon ve karma felsefesi işlenmiş geçmişten geleceğe kadar olan farklı hikayelerin birbiriyle olan bağlantısı işlenmiş., sürekli geçmiş gelecek gidip duruyor film yani filmi anlayabilmek için zeka gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drejtc -- 26 Ekim 2012; 20:00:03 >

• Oncelikle wachowski brothers Film anlayana kadar oldukca karisik gelebilir ancak Matrix te oldugu gibi sistem uzerine harika cikarimlar ve elestiriler var.Filmi iyice kavramak icin 2-3 defa izlenebilir.Inception karisikti birsey anlamadim diyen arkadaslar filmin oynadigi salonun onunden gecmesin.10/10 olaganustu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel filmlerden bir tanesi... (izlenmesi lazım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mabovski

Larry Wachowski cinsiyet değiştirerek kadın olmuş,bundan sonra ismi Lana Wachowski

Cloud Atlas (2012)

Konudışında Larry'i çekici bulacak 100 kişi bulabilirim.
  • oldukca gec bi seansa gittik . film watchovski kardeslerden beklenilen gibiydi bence buram buram karma kokuyordu. 6 ayri oykunun ic ice gecmesini ve ayni anda ilerlemesini guzelce islemisler efektlere diyecek yok zaten. amayine de tekrar izlemek isterim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acayip merak ettim şimdi, İstanbul' a döndüğümde hemen seyredeceğim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmden az önce geldim. Akşam 23.00 seansına gittim. Film gece 2 de bitti Bu film varya bu film yılın filmi. Nasıl matrix,yüzüklerin efendisi,inception gibi filmler çığır açtıysa bu filmde çığır açacak. Müthiş ötesi bir film. Çok iyi anlayabilmek için en az 2-3 kere izlemek lazım. Kafamda binlerce soru işareti var filmle ilgli. En yakında zaman 1-2 kere daha gitmeyi düşünüyorum filme. Puanım. 9/10

Yaşamın nasıl sırlarla dolu olduğu ve her bir anın bile kaderimizde, hayatımızda ne kadar büyük değişikliklere yol açtığını görüyoruz. Aslında yaşam sadece nefes alıp verip hergün aynı şeyleri yapmaktan çok daha farklı birşey. Neyse filme gidin ve izleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KonsolMania -- 27 Ekim 2012; 3:40:19 >

• Filmdeki sozlerde guzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _LegendmJ_ -- 27 Ekim 2012; 7:44:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bend dün gittim,

Matrix gibi (Kıyaslandı diye söylüyorum) çığır açabilecek bir film değil.Güzel hoş& ciddi emek harcanmış değişik bir yapım.Akılda kalan bir sürü repliğe sahip.Kendi dinamikleri için de gerçekten iyi bir film.Hikaye gelişimi yavaş ve kopuk gibi gelse de zaman ilerleidkçe nedeni anlaşılıyor.Film'in bir sürü can alıcı noktası var ve hespini bir sefer izleyip yakalamak herhalde olanaksız.Sakin kafa ile izlemeyi öneririm Oyunculara ile söyliyebilecek laf yok.Hepsi çok iyi performans göstermişler.
  • Evet filmi yarım saat önce izledim öncelikle film gayet güzel ama genelin belirttiği gibi çığır açacak bir film beklemek biraz yersiz filmin altında yatan fikir öyle çokta yepyeni bir fikir değil hatta filmin bir yerinde gerçekten matrix'i anımsadım.Film hiç tam olarak doruğa ulaşmıyor gibime geldi bana hatta filmin bazı boğum noktalarında (yani ana fikir vs açıklandığında)böyle irkilip heyecanlanmak isterdim fakat çok küçük bir coşku hissetim sadece üzüldüm... Bunlar dışında filmin 6 hikayesi birbirine gayet iyiy bir kurguyla bağlanmış çok hızlı bir giriş yakalanmış fakat dediğim gibi hep mükemmeli aramaya çalışmış ve tam olarak doruğa hiç ulaşamamış yönetmenler şahsımca.Özetlersek Film güzel gidip izleyin öneririm fakat bir matrix değil diyerek bitireyim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.