Şimdi Ara

Cloud Hosting Hakkında ACİL YARDIM!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. benim isimtescilde normal hosting paketim var ve onu kullanıyorum fakat sitem çok ağır ve bunu kaldırmıyor. Şimdi ben bunu cloud hostinge taşıyayım dedim ama bilmediğim bazı şeyler var sanırım. Birincisi cpaneli normal hostingde ücretsiz kullanıyordum fakat cloud da aylık 20 dolar civarı cpanel. Ve mesela MARKUT ücretsiz maestropanel sunuyor. NATRO ise Windows Server 2003 + Entenix Kontrol Panel i ücretsiz sunuyor. Şimdi ben cpanele aylık 20 dolar civarı para ödemek istemiyorum. Size sormak istediğim ilk soru bu paneller hakkında. sizce bu ücretisz paneller nasıl? kullanmada farklılık yada sıkıntı yaratacak bir durum var mı? Ayrıca windows ve linux olarak onlarca seçenek var. Ben hangisini neye göre seçmem gerekiyor bilmiyorum.
    İkinci sorum ise sizce hangi firmayı seçmeliyim cloud hosting için? Natro ve Markut fiyatı cazip çünkü ücretsiz panel sunuyorlar. Herkes her firma hakkında yaşadığı olumsuz yorumları yazmış. Şimdi onlara bakarsak hiç kimseyi seçmememiz gerekiyor

Lütfen bana yardımcı olun. Teşekkürler şimdiden.....

edit: linux centos 5 ve linux centos 6 ile linux cpanel vds sunucu ve linux plesk vds sunucu aralarındaki fark nedir acaba? bu ihs.com.tr nin cloud seçenekleri. Onların ayrıca kendi panelleri varmış. Şimdi linux centos 5 ve 6 ne oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husame38 -- 17 Şubat 2015; 17:25:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: husame38

Merhabalar arkadaşlar. benim isimtescilde normal hosting paketim var ve onu kullanıyorum fakat sitem çok ağır ve bunu kaldırmıyor. Şimdi ben bunu cloud hostinge taşıyayım dedim ama bilmediğim bazı şeyler var sanırım. Birincisi cpaneli normal hostingde ücretsiz kullanıyordum fakat cloud da aylık 20 dolar civarı cpanel. Ve mesela MARKUT ücretsiz maestropanel sunuyor. NATRO ise Windows Server 2003 + Entenix Kontrol Panel i ücretsiz sunuyor. Şimdi ben cpanele aylık 20 dolar civarı para ödemek istemiyorum. Size sormak istediğim ilk soru bu paneller hakkında. sizce bu ücretisz paneller nasıl? kullanmada farklılık yada sıkıntı yaratacak bir durum var mı? Ayrıca windows ve linux olarak onlarca seçenek var. Ben hangisini neye göre seçmem gerekiyor bilmiyorum.
    İkinci sorum ise sizce hangi firmayı seçmeliyim cloud hosting için? Natro ve Markut fiyatı cazip çünkü ücretsiz panel sunuyorlar. Herkes her firma hakkında yaşadığı olumsuz yorumları yazmış. Şimdi onlara bakarsak hiç kimseyi seçmememiz gerekiyor

Lütfen bana yardımcı olun. Teşekkürler şimdiden.....

edit: linux centos 5 ve linux centos 6 ile linux cpanel vds sunucu ve linux plesk vds sunucu aralarındaki fark nedir acaba? bu ihs.com.tr nin cloud seçenekleri. Onların ayrıca kendi panelleri varmış. Şimdi linux centos 5 ve 6 ne oluyor?

Merhabalar;

Sorularınız aslında oldukça basit ancak karmaşık hale getirmişsiniz. Elbette ki burada bilmeniz gerekenleri bildiğiniz sürece kendiniz zaten yanıt alacaksınız.

Öncelikle, bazı konulara açıklık getirelim,

Cloud hosting nedir? Sorunun yanıtı, her hosting hesabına özgü kullanılabilir alanlar ayrılabilen ve kesinti oranı neredeyse sıfır olan birden çok sunuculu platformdur. Yani, cloud hosting hizmetlerinde cPanel veya diğer panellerin ücretlerini almazlar. ( Alan varsa da onu tercih etmeyiniz. ) Aldığını düşünüyorsanız, kendileri ile iletişime geçiniz, biryerde sorun olabilir.

Diğer bahsettikleriniz sanıyoruz ki VPS/VDS sunuculardan oluşmaktadır. Bunların cloud yapıda olmaları sadece ekstra ücret almanına gelecektir. Elbette ki, daha fazla uptime oranına sahip olabilirler.

Şimdi gelelim sorularınızın yanıtlarına, cloud hosting hizmetine geçerseniz, cpanel veya diğer panel için ücret ödemezsiniz. Ancak, sorununuzu da çözmeyebilir. Denemek gerekiyor... Her firma belirli gün oranında ücret iade garantisi sunar. Web sitenizi taşıyabilir, denersiniz, olmazsa ücret iadesi istersiniz.

Enterix kontrol panel konusunda bir fikrimiz yok ancak maestro panel kullanışlı ve güvenlidir. cPanel'i zaten biliyorsunuzdur. Kullanımları hepsinin kolay olacağını düşünüyorum, bunlar son kullanıcı düşünülerek hazırlanmış panellerdir.

Eğer web siteniz .Php ile kodlanmışsa Linux, .asp ile kodlanmışsa Windows kullanmanızı öneririz. Tabiiki, durum bu kadar kolay değil aslında ancak en basit ayırt etme yöntemi budur.

İsterseniz, web sitemizi sunucularımıza taşıyabiliriz. 7 gün koşulsuz para iade garantisi ve tüm yıl boyunca kullanılan miktar kesilerek talep edebileceğiniz ücret iade garantimiz bulunmaktadır. Cloud hosting hizmeti sunmuyoruz. Diğer firmaları da benzer şekilde deneyebilirsiniz. Ancak, biz bunun çözüm olacağını düşünmüyoruz.

VPS/VDS sunucu tercih ederseniz, belki web siteniz hızlanabilir. Bunun için yavaşlatan kaynaklara yönelmek daha ekonomik ve daha kesin çözüm olacaktır.

Bilginize...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.