Arakdaşlar selamlar, cloudex borsasından bir süre önce arandım yatırım yapmamı istediler vs. ilk önce ufak bir miktar ile başlamam istendi. Güvenilir mi bilemiyorum bazı yerlerde yorumlar çok kötü bazıları da savunmuş işi bilenlere sorayım dedim. Konu doğru yerdemi bilemedim kripto konusu olduğu için yazıyorum. |
cloudex kripto borsası güvenilir mi?
-
-
Güvenilmez ! Böyle iş yapmaz güvenilir olan bir borsa yada yatırım danışmanlığı. Beni de bugün aradılar ve işin ilginci benim kim olduğum hakkında bilgileri de var! Mesleğimi, medeni durumumu falan bilmeleri çok ilginçti. Bir de konuşan kişi Fırat bey ismini verdi. Aşırı samimi, öyle 5-10 senedir hemen her gün tanıdığım bir arkadaşımla sohbet edebileceğim bir seviyede laubali olmaya evrildi 3 dakika sürecinde! İşiniz para yönetimi ise ciddi bir iştir. Böyle insanların özel aile vb. işlerin asla sizi ilgilendirmemeli. Zaten sanırım bir oltalama biçimi 4'üncü dakikada telefon kapandı, sonra başka bir numaradan aradı !..
"Ben sizden çok hoşlandım size benden 75$ hediye" dedi !
Bize 150$'lık yatırım ile başlayın, ben de size 75$ hediye veriyorum. Bunu 1 hafta sonra 50 $ kar ile çekeceksiniz. Sonra size o gün güncel analizler ile yeni yatırım önerileri vereceğim yatırımınız büyüyecek
Şeklinde konuşunda dedim tamam bu %100 dolandırıcı ! Yalnız bu sırada sesimizi kayıt etti ise neler olabilir bilemiyorum.
Bana ulaştıkları bildiğim tel nolarını sizinle paylaşacağım ki arkadaşlarımız da burada kendilerini koruyabilsinler.
05xx x09 51 69
05xx x91 69 47
Bunlar bizi nasıl buluyor, arıyor, böyle garip tekliflerde bulunuyorlar ! Öyle büyük dolandırıcılık işleri çevriliyor ki biri size 75$'ı gerçekten de hediye edebilir ama elde edeceği IBAN numaranız ile kimbilir sizin başınızı ne büyük belalara sokabilir?!
Google araştırmalarımda "ŞikayetFar.gom" sitesinde birçok şikayete rastladım ama ilginç bir şekilde de tüm şikayetler çözülmüş ve şikayet edenler 5 yıldız vermiş. Buna da çok güvenemedim çünkü reklamın iyisi-kötüsü olmaz, bu şikayetler bile "Bakın işte ne kadar güvenilir, müşterilerin şikayetlerini hemen cebaplamış ve problemsiz bir şekilde müşterilerinin sorununu çözmüş" dedirtmek için bile sahte hesaplar ile bu şikayetler varmış gibi yazılıp çözülmüş gibi yapılmış olabilir !!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 7 Ocak 2025; 19:20:9 >
-
Tam düşündüğüm gibi, şimdi araştırmaktayım ve bulduğum bir bilgi de şöyle
https://eksisozluk.com/cloudex-crypto--7864127
Bu işler kolayca böyle yorum, şikayet vb. şeklinde reklama yönelik işler olabilir diye düşündüm ki evet. Aklın yolu bir. Ben cimer'e bir şikayet dilekçesi bildireyim.
-
Bugün 1 sabit olmak üzere 1 de gsm yeni ve farklı numaralardan aynı yer tarafından ve aynı kişi tarafından yine taciz edildim! ŞikayetVar'da da yeni şikayetler gördüm. Eğer doğru ise birisini fena ...
Resmen taciz ediliyorum ! Her seferinde farklı numaralardan aranmamın amacı nedir yani? Bu 2 günde kendilerine ait öğrendiğim 5 farklı telefon numarası oldu. Sanki av bulmuş gibi saldırıyorlar! Çok ayıp, çok rahatsız edici.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X