Şimdi Ara

Cloudflare DNS, Türkiye'de jet hızıyla engellendi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
2
Favori
13.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cloudflare DNS, Türkiye'de jet hızıyla engellendi
  • superonline kullanıyorum bende çalısıyor galiba 1.1.1.1 . cmd den ping ile test ettim,öteki dns'ler 8.8.8.8 , 4.2.2.2 ve 208.67.222.222 ile aralarında 30 ping kadar fark oluyor,bu baya iyi gerçekten,konuyu açan kişiye teşekkürler bu dns'den haberdar değildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d3f3ct3d -- 5 Nisan 2018; 14:24:6 >
  • Modem'e gömdüm DNS'i problem yok umarım böyle devam eder.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://internet.btk.gov.tr/sitesorgu/

her hangi bi karar olmsada btk filitreden geçirdiği anlaşıldı

Biz de BTK Başkanı’na DNS uygulamalarını sorduk. vide osunda var alta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaq999 -- 7 Nisan 2018; 4:26:50 >

• modem arayüzün den bu dns'yi ayarladım 100 mbit hız oldu mu 8 mbit ne oluyor ne bitiyor demeden yine otomatik dns ye kaldık online oyunlar için yok mu hızlı dns çözümü.
  • bu dns'yi girdikten sonra modem kendini resledi hızım 100mbps simetrik oldu anlamadım

• LGR9 kullanıcısına yanıt
    o dns alakalı değil huawei altyapı olt cihazı acs server nadirde olsa oolumlu yonde sapıtabiliyor, periyodik güncelleme gele kadar kullan faydalan eleşme modeme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaq999

o dns alakalı değil huawei altyapı olt cihazı acs server nadirde olsa oolumlu yonde sapıtabiliyor, periyodik güncelleme gele kadar kullan faydalan eleşme modeme.

arada sapıttığını biliyorum da DNS değiştirdikten sonra olması manidar oldu, yoksa biliyorum DNS ile alakalı olmadığını.
  • Futurisma kullanıcısına yanıt
    restart atın modeme düzelir dns engelli değilse hızınız o yüzden düşmemiştir.
    iyi işte güzel olmuş keşke hep olsa bizde isterik canım çekti.
    2-8 aralığına denk geleydi daha iyiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaq999 -- 5 Nisan 2018; 21:16:57 >
  • zaq999 kullanıcısına yanıt
    dns değiştirdikten sonra reset attım saten ama aynı bende otomatik aldım dns'yi.
  • zaq999 kullanıcısına yanıt
    indirme yapmaya okula gidiyorum, 2018'in başında kullanıcı başına 250mbps limit koymuşlar, yoksa kablo ile 950mbps civarı çıkıyordu hız. kablosuzdan yapmıştım testi, al bak iyice aşerirsin.

eve, çaktırmadan cat7 çek okuldan yan oda boşmu geliyorum
  • Ben an itibariyle 1.1.1.1'i kullanabiliyorum DNS olarak. Nasıl engellenmiş anlayamadım.

• KOCAMAN REZALET

• Türknet kullaniyorum dün gece deneyeyim dedim modem dnslerini degistirdim baya hizli siteleri aciyor doğrudur ancak youtube da yavaşlama sikintisi vardi videoya tikliyorum biraz geç aciyordu dün akşam mi böyleydi hep mi boyle bende mi sorun türknet kullanip bu dnsleri modemde kullanan varsa bilgi verebilir mi??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi Üniversite buarası? Bu arada bizim TurkNet'te de 1.1.1.1 ile hız testi sorucu böyle:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fireforge35 -- 6 Nisan 2018; 18:54:21 >
  • Cloudflare DNS 1.1.1.1 hizmeti neden engellendi?
    Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Cloudfire ücretsiz DNS hizmeti 1.1.1.1’i hizmete sunmuştu. Hizmetin yayına girmesinden saatler sonra BTK duruma el atmış ve uygulamanın bazı özelliklerini kullanılamaz hale getirmişti. Biz de BTK Başkanı’na DNS uygulamalarını sorduk.
    Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
    Cloudflare DNS 1.1.1.1 neden engellendi? Teknoloji Haberleri
    https://shiftdelete.net/1-1-1-1-neden-engellendi-video

https://shiftdelete-net.cdn.vidyome.com/videos/04-2018/4tewbDJ4nfA52gXCarP4.mp4

-----

her hangi bi yasal mahkeme kararı olmsada btk filitreden geçirdiği anlaşıldı.

yani ne kullanırsanız kullanın btk filitresi kulanıyorsunuz bazı sitelerde ip bazlı filitre yasaklanmış durumda, dns ve ip dinlemesi yapılıyor kayıtları tutuluyor.

tüm biligilerimiz her bastığınız tuş btk tarafından izleniyor, zaten biliyorduk da bu da kanıtı tüm kullanıcılar fişleniyor profili çıkarılıyor indexleniyor ne amaçla kulanırlar orasını bilemem siz düşünün ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaq999 -- 7 Nisan 2018; 4:33:6 >

• yazık 2018 yılında bu tarz engellemeler türkiye arabistan değildir
  • Süperonline kullanıyorum kullanan varmı arkadaşlar engellimi engelli oldugunu nasıl anlarız teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.