< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Cloudstream Ücretsiz Film Dizi Canlı Yayın Tüm Platformlar İndir İzle (18. sayfa)

-
-
Teşekkür ediyorum. Hepsini kuracağım evet :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hepsini kurmayın hepsini indirin içinden çalışan siteleri seçerek ayrı ayrı kurun. Yoksa çalışan bir kaynak bozulursa diğer çalışanları da bozuyor çakışma oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 25 Nisan 2025; 8:40:49 >
Cloudstream'de son 4.5.2 sürüm güncellemesinden sonra kekikdevam ve nikstream'da İnatbox çalışmıyordu
makoto reposunu kurarsanız İnatbox eklentisini aktif edin. Kekikdevam ve nikstream'deki İnatbox'ları silin
4.5.2 güncellemesinde İnatbox çalışıyor
Filmmakinesinin ana sayfası kekik ve nik'te açılmıyordu, ferroxxcs3 reposunun içindeki filmmakinesi eklentisini aktif edin diğerlerini silin filmmakinesi açılıyor
Belki kullanmıyorsunuz ama UğurFilm kekikdevam'da çalışmıyordu burada silin nikstream'de aktif edin filmler açılıyor
Diğer sitelere daha bakamadım. Herkesin kullandığı izlediği platformlar,siteler farklı tabii. Gözümden kaçmayanlar bunlar
Herkeste değişkenlik gösterebilir bende durum böyle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 25 Nisan 2025; 10:4:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayriyetten dizilla kategorilerdeki geçmiş dizileri sadece nikstream gösteriyor
Dizibox yeni çıkanları da sadece nikstream gösteriyor
Yapmak istediğim şey aslında android boxda Netflix izleyip bunu Netflix in bilgisayar, tablet gibi görmesini sağlamak. Biliyorsunuz Netflix paylaşımı oluyor bir kişi TV hakkı varken diğerleri tablet ,bilgisayardan izleyebiliyor. Ben de android boxa apk olarak Netflix yüklediğimde bunu sağlayabilir miyim acaba diye deneyimli arkadaşlardan fikir almak istedim.
-
Tamamdır 👍 💯
Tabii kanalları kekikdevam da da var
-
Lisanssız tvbox ile ne işin var
Ben de lisanssız Ugoos UT8 Pro kullanıyorum, çok çok memnunum. Netflix vs. ile işim yok, o yüzden 8 GB ram olan bu cihazı kullanıyorum. İnanın çok kaliteli cihaz.
Sadece netflix değil ki.
Turkcell tv plus
Tivibu go
Disney plus
Blu tv
Exxen
Gain
Amazon video
Vsvs
Tüm resmi platformlara giriş sıkıntı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagleoneye -- 25 Nisan 2025; 13:57:52 >
Tv 65 inç LG ama andoid boxu iptv ve film uygulamaları için aldığımdan dolay sorun yok. Görüntüsü hdmi 2.1 ile çok iyi. Ne istediğiniz çom önemli aslında.
Tabi herkesin kendi kişisel tercihi. Ama bana uymuyor. Benim için resmi uygulamalar çalışmadığı için lisanssiz tvbox ın bir değeri yok.
Sorunuz bana mı, genel mi? Mesajım zaten kullanılmaması gerektiği ile ilgili.
-
Genel olarak söylemiştim. Herkes için tabi ki.
Yeni repolarla birlikte eklenen film siteleri,dizi siteleri,platformlar...vs
DDizi
Dragon tv
FilmBip
Powerboard dizi
Tabii
TLC Türkiye
Torrent filmler
Yerel diziler
Yerel programlar
DaddyLive Mor Spor ve Events
TO grubu spor kanalları
Tv bahçesi
Not: herkeste farklılık gösterebilir.
makoto reposuna SSportPlus eklendi
Kekik niye bu işten vazgeçti acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
belki sitelerin domain'lerini değiştirme işi ona angarya gelmiş sıkılmış olabilir
bu iş takip istiyor. siteler kapanıyor domain değişiyor hemen değiştirmen lazım güncellemen lazım
-
Dizipal herkeste patlak mı? Aktif olan depo var mı şu an
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X