Şimdi Ara

CLS mi? PANAMERA mi? 6.40 GRAN COUPE mi? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
4
Favori
14.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

tek bir seçim var

Şu 3 aracın yanına sokulacak bir araç değil.

Kullanım ve üretim amaçları çok farklı.

yani...
  • İstanbul'da Panamera almayanı dövüyorlar herhalde. Beyaz Turbo jantlı Panamera doldu ortalık. CLS daha az görünüyor. 6 GC zaten yeni çıktı o hepsinden az. 6 Alırdım o olmazsa CLS alırdım.
  • Ben de CLS diyorum, Panamera ilk çıktığındaki kadar etkilemiyor artık 6.40 ve CLS çok daha taze, 6.40 tasarım anlamında çok iyi ama CLS'nin yeri bu konuda apayrı. Bir de zaten bu sınıfın öncüsü CLS. Bir de Mercedes ikisine oranla TR şartlarında daha sorunsuz kullanılır diye düşünüyorum.
  • Hocam sen memur degilmiydin nasil aliyosun bu araclari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçenlerde çektiğim cls350 cdi 4matic resimleri.

CLS mi? PANAMERA mi? 6.40 GRAN COUPE mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: OnlyLove

Hocam sen memur degilmiydin nasil aliyosun bu araclari

ne memuru? karıştırdınız sanırım.
  • quote:

quote:

tek bir seçim var

işinize gelmeyince kıvırınnn.. sağdannnn.. kullanım amacı farklıymış.. bu havada o karadamı gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

quote:

Memursunuz diye biliyordum meslek ne hocam sizin bir aralar iddaa topiginde takilmiyormuydunuz yoksa yanlismi hatirliyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

quote:

Memursunuz diye biliyordum meslek ne hocam sizin bir aralar iddaa topiginde takilmiyormuydunuz yoksa yanlismi hatirliyorum

yok dostum memur değilim yanlış hatırlıyorsunuz. evet iddaa merakım var. arada yurt dışı sitelerinde oynarım. o da arada sırada yani heyecan olsun. fazla basmam zaten. meslek konusunda bilgi vermek istemiyorum. özel şirket diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evren7 -- 3 Mart 2013; 1:13:08 >
  • Gel de seç,çık işin içinden...
    3 araç da fazlasıyla güzel,kolaysa seç,çık işin içinden.
    Panamera sayısı azımsanacak kadar da az değil,özellikle son İstanbul'a gittiğimde çok şaşırmıştım,bu kadar fazla görebileceğimi düşünmüyordum.Yine de bu fiyatlarda bir araç alacak olsam Panamera ilk tercihim olurdu.
  • Hepsi harika arabalar ama CLS'nin dışı sportif içi ise pek bi yaşlı kesime hitap ediyor gibi. Arabaya b*k atmak için söylemiyorum ama bana hitap etmiyor iç tasarımındaki ağırlık, kendimi iyi hissedemem.

Onun haricinde dizelse 640d alırım, VW motorlu Porsche olmaz olmamalı. Benzinli motorlar da ise Panamera 4s tercih ederim. 6 GC piyasada daha az olduğu için ibre biraz daha 6 serisine dönük kalır her zaman.
  • Hocam belli ki performans ve kalite arıyorsun. Spor araç olarak sorsan Porsche tek geçerim ancak Panamera bana göre "Safkan Porsche" değil ve gerçi bu tip araçlara binecek kişi önemsemez ama işletme maliyeti CLS'ye oranla daha yüksek bir araç. BMW Motor teknolojisi olarak iyi ama kasa dayanımi karoser kalitesi ve motor ömrü yine CLS'le kıyaslanmaz.

AMG paket, 6'lı DVD comand+kör nokta+şerit takip+aktif park asistanı+ Distronic+ gece görüş+ Bang Olufsen ses sistemi+Tabela tanıma sistemi+ digital-analog TV Tuner olan bir araç yaptığında ve renk olarak sedefli beyaz içi kırmızı yaptığında tadına doyamazsın.

Üstüne bide Racechip+Sprintboost yaptınmı ohhh ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoMM3L -- 3 Mart 2013; 1:46:29 >
  • quote:

quote:

quote:

tek bir seçim var

işinize gelmeyince kıvırınnn.. sağdannnn.. kullanım amacı farklıymış.. bu havada o karadamı gidiyor

Kıvırmak falan? noluyoruz? Edep.

Şu 3 aracın kullanım amacı ile Nissan'ınki tamamen farklı.

Bahsedilen bu 3 araç, lüks bir araç alıp hem konforlu olarak seyahat edebilme imkanı , hemde gereken sportifliği lüks ve prestijle harmanlayıp sunan araçlar.

Sizin GTR, gazlamaktan başka bir şey sunmuyor. Dolayısıyla amaçlar farklı.

O yüzden, belli konular üzerinde, belirli bir kültür ve bilgi birikiminiz yoksa, lütfen fikir belirtmeyiniz.
  • Hiçbiri. A7 .
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoMM3L

Hocam belli ki performans ve kalite arıyorsun. Spor araç olarak sorsan Porsche tek geçerim ancak Panamera bana göre "Safkan Porsche" değil ve gerçi bu tip araçlara binecek kişi önemsemez ama işletme maliyeti CLS'ye oranla daha yüksek bir araç. BMW Motor teknolojisi olarak iyi ama kasa dayanımi karoser kalitesi ve motor ömrü yine CLS'le kıyaslanmaz.

AMG paket, 6'lı DVD comand+kör nokta+şerit takip+aktif park asistanı+ Distronic+ gece görüş+ Bang Olufsen ses sistemi+Tabela tanıma sistemi+ digital-analog TV Tuner olan bir araç yaptığında ve renk olarak sedefli beyaz içi kırmızı yaptığında tadına doyamazsın.

Üstüne bide Racechip+Sprintboost yaptınmı ohhh ;)

Bana göre de mercedes her zaman mercedes.
    ve 2. elde de fazla değer kaybetmiyor. 2. el araç piyasası en iyi olan markanın zaten mercedes olduğunu herkes biliyor.
    bakacağız artık duruma göre.
  • Ciddi ciddi araba alırken bu rakamlara ulaşıyorsan sana yardımcı olabilirim, Porsche kullanırsan neler olacağını vs.
    CLS , 6,40 vs. az var Panamera almayanı dövüyorlar falan gibisinden yazmışlarda Porsche her ortamda kendini ortaya çıkarıyor.
    Çok fazla diikat çekiyor, merak uyandırıyor Ve Hantal değil acaip seri bi araba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

Ciddi ciddi araba alırken bu rakamlara ulaşıyorsan sana yardımcı olabilirim, Porsche kullanırsan neler olacağını vs.
    CLS , 6,40 vs. az var Panamera almayanı dövüyorlar falan gibisinden yazmışlarda Porsche her ortamda kendini ortaya çıkarıyor.
    Çok fazla diikat çekiyor, merak uyandırıyor Ve Hantal değil acaip seri bi araba.

Porsche kullanınca neler oluyormuş merak ettim. ?
  • ben cls yi tercih ederdim yanlız ufak bir farkla

yok böyle bir estetik. beni benden alan en önemli olay şu bagaj zeminindeki ahşap kaplama
  • quote:

quote:

quote:

quote:

tek bir seçim var

Kıvırmak falan? noluyoruz? Edep.

Şu 3 aracın kullanım amacı ile Nissan'ınki tamamen farklı.

Bahsedilen bu 3 araç, lüks bir araç alıp hem konforlu olarak seyahat edebilme imkanı , hemde gereken sportifliği lüks ve prestijle harmanlayıp sunan araçlar.

Sizin GTR, gazlamaktan başka bir şey sunmuyor. Dolayısıyla amaçlar farklı.

O yüzden, belli konular üzerinde, belirli bir kültür ve bilgi birikiminiz yoksa, lütfen fikir belirtmeyiniz.

bunu yapmayı sevmiyorum ama

YA HE HE
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.