Şimdi Ara

CLS mi? PANAMERA mi? 6.40 GRAN COUPE mi? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
4
Favori
14.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: enrique.xs

ben cls yi tercih ederdim yanlız ufak bir farkla

CLS mi? PANAMERA mi? 6.40 GRAN COUPE mi?

yok böyle bir estetik. beni benden alan en önemli olay şu bagaj zeminindeki ahşap kaplama

bu bagaja hic bir sey koymaya kiyamaz insan.
  • Tabiki hic düsünmeden CLS diyorum. 1 yil doluyor araci alali CLS 350 BlueEFF. 7G-TRONIC 225 kW (306 PS).

Kiz arkadasim ile ayni dönem almistik 2 adet ondaki Dizel 265 ps bendeki ise Benzinli 306. 1 ay önce degistirim dedim AMG serisine atliyayim diye CLS 63 vardi kafamda fakat nasip olmadi cok ucuz bir fiyata C63 AMG aldim, bakalim hic satmaya niyetim yok CLS`i gercekten dört dörtlük bir arac diyebilirim.

Böyle bir arac alacaksam hic Dizel serisini düsünmem ve Benzinliye yönelirim, zaten basmadikca degerleri 12 13 litre fakat Kickdownu birakmadikca 20 litrenin altina düsmesi zor 306 ps lik benzinlisi icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

quote:

tek bir seçim var

Şu 3 aracın yanına sokulacak bir araç değil.

Kullanım ve üretim amaçları çok farklı.

işinize gelmeyince kıvırınnn.. sağdannnn.. kullanım amacı farklıymış.. bu havada o karadamı gidiyor

Kıvırmak falan? noluyoruz? Edep.

Şu 3 aracın kullanım amacı ile Nissan'ınki tamamen farklı.

Bahsedilen bu 3 araç, lüks bir araç alıp hem konforlu olarak seyahat edebilme imkanı , hemde gereken sportifliği lüks ve prestijle harmanlayıp sunan araçlar.

Sizin GTR, gazlamaktan başka bir şey sunmuyor. Dolayısıyla amaçlar farklı.

O yüzden, belli konular üzerinde, belirli bir kültür ve bilgi birikiminiz yoksa, lütfen fikir belirtmeyiniz.

bunu yapmayı sevmiyorum ama

YA HE HE

İlla hız olacaksa 911 turbodur. Gtr ve 911 turbo 2012 modelleri daha yeni ciktigi zaman ozel tanitim videosunda 911 toz yutturuyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Istanbul icin GC ve CLS panameraya kiyasla cok daha nadir, bunu rahatlikla soyleyebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

CLS'nin içi dar geldi bana, o yüzden diğer iki seçenek arasında kalırdım.

GC'nin içini merak ediyorum 5 kasa kadar geniş değilse, onu da elerim.

Kamyon al bence cls'nin neresi dar anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozerpeker61

İlla hız olacaksa 911 turbodur. Gtr ve 911 turbo 2012 modelleri daha yeni ciktigi zaman ozel tanitim videosunda 911 toz yutturuyordu

gtr'ın tokatlamadığı araç kalmadı; hangi porşe'nin toz yutturmasından bahsediyorsun

http://fastestlaps.com/tracks/nordschleife.html

gtr'ın 911 gt2 rs ile nurburgring zamanları aynı.

911 gt2 rs: 620hp / 1370kg
    gtr : 550hp / 1736kg

buna da dikkat et kg başına hp yi de eşitlersek gt2 rs de tokadı yiyecek

konu için cevabım: cls.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 3 Mart 2013; 7:32:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

bu araçların 3ü de mükemmel sıfatını hak ediyor aslında.
    Ama sonuç olarak Porsche başka bir ligde bir araç.
    Marka imajı yeterli yani.

Durum pek de öyle değil, şu an istanbul caddelerinde bu üçü içinde en çok rastlayacağınız araç Panamera, her köşeden fırlıyor.

Beyaz renk ve dizeli grey market olarak o kadar çok getirdiler ki resmen ayağa düştü araç, kapanın elinde kalıyor.

Doğuş' un verdiği fiyatların 50-60.000 euro altında fiyat veriyor bazı galeriler ve bir şekilde kılıfına uydurmuşlar ama maliye araçlara el koyacak söylentisi de dolaşıyordu, usulsüzlükten ...

Herneyse, konuya dönresek; Panemera' yı her köşede olması bir yana kendi adıma Porsche' nin ürettiği en çirkin, niteliksiz ve gösteriş budalası bir araç olarak gördüğümden doğrudan elerdim.
    Mercedes CLS ise biraz hantal görünüyor, 6 serisindeki (GC de olsa) dinamizmi Mercedes' te göremiyorum. Kırmızı ya da mavi bir 6 serisini Cls ya da Panamera' ya değişmezdim;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 3 Mart 2013; 8:34:27 >
  • panamerayi farkli buluyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: can bora
    Herneyse, konuya dönresek; Panemera' yı her köşede olması bir yana kendi adıma Porsche' nin ürettiği en çirkin, niteliksiz ve gösteriş budalası bir araç olarak gördüğümden doğrudan elerdim.

Şu cümlenin konusunu açsan yanlış düşündüğünü söyleyen 3409320949023 tane mesajla karşılaşırsın.
    Panamera bir cls ile karşılaştırıldığında çok daha sade ve spor bir dizayna sahip.
    6 serisi coupe un bir kapı eklenmiş versiyonu.
  • CLS tabii ki , Yıldızın olduğu yere güveneceksin
  • Bu bütçelere çıkınca panamera ya da cls alırdım herhalde ama bu bütçelerde bmw'ye para yatırmazdım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PANAMERA çok kısa zamanda model değişiyor elinde kalır,

CLS güzel olsada sanki büyük bi Amerikan aracını andırıyor,

BMW GC bunların arasında en taze ve çekici araç, dizel böyle araca yakışmasada 640d çok sessiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onucsifiryedi

Tabiki hic düsünmeden CLS diyorum. 1 yil doluyor araci alali CLS 350 BlueEFF. 7G-TRONIC 225 kW (306 PS).

Kiz arkadasim ile ayni dönem almistik 2 adet ondaki Dizel 265 ps bendeki ise Benzinli 306. 1 ay önce degistirim dedim AMG serisine atliyayim diye CLS 63 vardi kafamda fakat nasip olmadi cok ucuz bir fiyata C63 AMG aldim, bakalim hic satmaya niyetim yok CLS`i gercekten dört dörtlük bir arac diyebilirim.

Böyle bir arac alacaksam hic Dizel serisini düsünmem ve Benzinliye yönelirim, zaten basmadikca degerleri 12 13 litre fakat Kickdownu birakmadikca 20 litrenin altina düsmesi zor 306 ps lik benzinlisi icin.

hollanda belcika civarina benziyor. ama vergilerden dolayi bu araci ancak belcikada olan biri almis olabilir diyerek soruyorum:

belcikada mi yasiyorsunuz ya da belki avusturya ve hatta isvicre... hepsi ayni ama nedense belcika diye tahmin yurutesim geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_gunner -- 3 Mart 2013; 10:25:37 >
  • Bu arada listeye Quattroporte'yi de mi eklesek?

• BMW'nin ön farları uyumsuz.
    Ayrıca bu 3 marka içerisinde Porsche imaj, kalite, işçilik, performans ve sürüş dinamikleri olarak önde.
    Ferrari'nin rakibi olan bir araç Porsche. Diğerlerinin 1-2 level üstü.
  • Grancoupe
    Bavyera Motoren Werke

• Noluyor yaw burda

• quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

Bu arada listeye Quattroporte'yi de mi eklesek?

Maserati pek gunluk kullanim icin uygun blr arac degil. 22 litre yakiyor 100 km'de. Benzinli motor. Parcasi bakimi pahali. Cls, 6.40d ve panemera daha gunluk kullanima musayet.

• Hayalımde her zaman ıcın bır bmw almak var hem gonul hem mantık kendı dusuncem cercevesınde Bmw 6 serısı dıyor. Oturdugum semtte buyuk zengın ıs adamları da mevcut ve 3 aracı da gormuslugum var. Bmw bana acayıp bır sekılde sıradısı gelıyor tasarımı konusunda...

Renk konusunda ise tartışmasız salsa kırmızı tercihim olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondaPower -- 3 Mart 2013; 13:16:19 >
  • CLS. Gerçek hayatta yanınızdan geçişini görmek bile yeter.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.