Şimdi Ara

CLS mi? PANAMERA mi? 6.40 GRAN COUPE mi? (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
4
Favori
14.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ülkemizde porsche süper araba olarak görülüyor, sokağa çıksan mercedes'ten iyi marka diyecek bir ton adam var. yurtdışında buradaki kadar değerli bir marka değil.
    birçok kişide porsche demiş belki bu yüzden.

soruya gelirsek arabaya kim binecek o önemli. bmw daha bir genç işi duruyor. mercedes daha ağırlığı olan araba. panamera'nın hacmi geniş sanırım.
    ihtiyaca göre şekillenir bence.
  • Genç işi yaşlı işi anlamam ben.

CLS mi? PANAMERA mi? 6.40 GRAN COUPE mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

CLS'nin içi dar geldi bana, o yüzden diğer iki seçenek arasında kalırdım.

GC'nin içini merak ediyorum 5 kasa kadar geniş değilse, onu da elerim.

Kamyon al bence cls'nin neresi dar anlamadım

Mercedes E serisine göre oldukça dar, bindiyseniz farkı görmüşsünüzdür.

e serisinin özelliklerini taşısaydı cls serisi olmazdı , farklı sınıftaki arabalar ile kıyaslıyorsunuz gibime geldi

bmw'de 7 serisine göre dar derken sonu gelmez , neyse açıklama için teşekkürler
  • 6 serisi fiyat olarak epey yukarda bilhassa CLS'ye göre.Panamera desen rakipleri F segment araçlar.

Bu 3 aracın aykırı dizaynları dışında karşılaştırılabilir pek bi yönleri yok..
  • Panamera tabi ki. CLS de neymiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaman06

Genç işi yaşlı işi anlamam ben.

CLS mi? PANAMERA mi? 6.40 GRAN COUPE mi?

+1
  • Arkadaş paylasmayin şöyle resimleri yeni aldigim arabadan soğudum :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

Öyle bir aracı dizel alan akla tüküreyim demek istiyorum yanlış anlamazsınız

Benzinli ve dizel arasında bu araçlarda o kadar çok ağım şahım tüketim farkı yok kaldı ki 300bin TL veren adam niye benzinli konforundan vazgeçip dizel alır anlamam... O kadar paraya araba alıp 50TL mazot mu koyacaksınız? En babasından 97 oktan benzin çek

CLS

İnsanlar pahali araba aliyor diye yakiti onemsemiyor mu saniyorsunuz? İki hafta ince panemare alan arkadasim 30 tl'lik bile benzin aliyor. Ne var ki bunda? İnsan lux ve konfor icin cok paralar veriyor. Havaya giden yakita verilen parayi onlarda hesap ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

panamera ne zaman kasa değiştirecek peki?

bu arada 640 gc nin fiyatı ikisinden de daha yüksek. bunun sebebini anlamak zor. o araba o fiyatları kesinlikle etmez. nisan mayıs ayında bir kampanya ile bu seviyelere çekeceklermiş gc nin fiyatını.

En son 6.40i cabrio'da cok fazla indirim vardi. Yakinda gc'ada indirim gelecektir dedigin gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: can bora
    Herneyse, konuya dönresek; Panemera' yı her köşede olması bir yana kendi adıma Porsche' nin ürettiği en çirkin, niteliksiz ve gösteriş budalası bir araç olarak gördüğümden doğrudan elerdim.

Şu cümlenin konusunu açsan yanlış düşündüğünü söyleyen 3409320949023 tane mesajla karşılaşırsın.
    Panamera bir cls ile karşılaştırıldığında çok daha sade ve spor bir dizayna sahip.
    6 serisi coupe un bir kapı eklenmiş versiyonu.

O halde yaklaşık 3.4 trilyon mesaj umrumda olmazdı, herkesin fikri kendine. Panemera benim için Porsche ruhu taşımayan bir model ve de CLS' i değil 6 GC' yi sportif bulduğumu belirtmiştim. Panamera tasarım olarak da hoşuma gitmiyor. Gran Coupe' deki zerafeti ve sportif, hırçın bakışları göremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can bora
    Gran Coupe' deki zerafeti ve sportif, hırçın bakışları göremiyorum.

gran coupe adından da anlaşıldığı gibi 6 serisinin sedan versiyonu.
    Panamera ise devşirme bir model değil.
    Artı logolarını söksen bir porsche olduğunu 100 metreden anlarsın.
    Ayrıca olanca konforu ve rahatlığına rağmen Porsche den alıştığımız mükemmel sürüş dinamiklerine sahip.
    Zevkler ve renkler tartışılmaz tabii,ama şahsen bu kadar param olsa alışıldık alman markalarına vermem,özel bir şey isterim altımda.
  • yalnız panamerada anahtarsız çalıştırma özelliği yokmuş. hatta hiç bir porsche modelinde yokmuş. bu beni çok şaşırttı. biz mercedeste böyle görmedik.
  • quote:

yalnız panamerada anahtarsız çalıştırma özelliği yokmuş. hatta hiç bir porsche modelinde yokmuş. bu beni çok şaşırttı. biz mercedeste böyle görmedik.

Evet porschelerde anahtarsiz calistirma ozelligi yok hicbirinde kontagin solda olmasida hala haribime gider

• quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

quote:

yalnız panamerada anahtarsız çalıştırma özelliği yokmuş. hatta hiç bir porsche modelinde yokmuş. bu beni çok şaşırttı. biz mercedeste böyle görmedik.

Evet porschelerde anahtarsiz calistirma ozelligi yok hicbirinde kontagin solda olmasida hala haribime gider

aynen solda olması da bir garip. satıştaki kişi anlattı bir şeyler neden solda olduğunu falan ama çok ta dinlemedim açıkçası. yarışlardan falan bahsetti. anahtarsız kullanım bana göre çok rahat oluyor. ben alıştım keyless go olarak bilinir mercedeste.

bir de bir şey daha sorayım. bu panameranın diesel motoru audi motoru. acaba benzinli olan da mı audi motoru? yoksa porschenin kendi motoru mu var?
  • quote:

quote:

Benzinli ve dizel arasında bu araçlarda o kadar çok ağım şahım tüketim farkı yok kaldı ki 300bin TL veren adam niye benzinli konforundan vazgeçip dizel alır anlamam... O kadar paraya araba alıp 50TL mazot mu koyacaksınız? En babasından 97 oktan benzin çek

CLS

İnsanlar pahali araba aliyor diye yakiti onemsemiyor mu saniyorsunuz? İki hafta ince panemare alan arkadasim 30 tl'lik bile benzin aliyor. Ne var ki bunda? İnsan lux ve konfor icin cok paralar veriyor. Havaya giden yakita verilen parayi onlarda hesap ediyor.

yapmayin yahu. cimrilik rezillik veya baska bir sey ama bunun adi zenginlik degil. o kadar paraya araba alan adam yilda 3-5bin fazla yakiti dert ediyor demeyin rezillik. insan daha konforlu ve rahat yasamak icin para kazanir. tum zamanini yolda geciriyor derseniz ona lafim yok bazilari var yilda 50bin km dolayinda geziyor. luks 5yasinda araclarin geneli 100binlerde oluyor 20bin icin bile dizel akla kizarim. ya da hepsi daha karaktersiz km dusuruyor bilemem. ayrica 30tl alan arkadasiniza tebessum ettim guldum bir sey diyemiyorum. kendini rezil ediyor. zenginsen zenginler gibi yasarsin orta kesim gibi yasamazsin. ben bile 50-60tl den asagi benzin almiyorum. onu gectim o arac kontak cevirsen zaten 20tl yi yakar.

• CLS muazzam güzel bir otomobil. Panemeranın ayrı bir karizması var. Grancoupe yi bu 2 aracın arasında çok güzel bulmuyorum açıkcası. Bence artılar eksilerden ziyade hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın. Ben olsam CLS alırdım herhalde, aşırı güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonheart07 -- 4 Mart 2013; 10:02:28 >
  • quote:

quote:

quote:

CLS

yapmayin yahu. cimrilik rezillik veya baska bir sey ama bunun adi zenginlik degil. o kadar paraya araba alan adam yilda 3-5bin fazla yakiti dert ediyor demeyin rezillik. insan daha konforlu ve rahat yasamak icin para kazanir. tum zamanini yolda geciriyor derseniz ona lafim yok bazilari var yilda 50bin km dolayinda geziyor. luks 5yasinda araclarin geneli 100binlerde oluyor 20bin icin bile dizel akla kizarim. ya da hepsi daha karaktersiz km dusuruyor bilemem. ayrica 30tl alan arkadasiniza tebessum ettim guldum bir sey diyemiyorum. kendini rezil ediyor. zenginsen zenginler gibi yasarsin orta kesim gibi yasamazsin. ben bile 50-60tl den asagi benzin almiyorum. onu gectim o arac kontak cevirsen zaten 20tl yi yakar.

Yanlis dusunuyorsunuz. Zengin diye yakita para verip parayi cope atmak sacmalik. Zaten zengin gibi yasiyorlar. Bir aksam yemegine 1000 tl verebiliyorlar ama yakita verilen para cop paradir. Bu yuzden her zaman tasarruflu araba alinir. 500 bin tl'lik araba alicam her gun 100,150 tl yakita vericem oldu..

• merso her zaman mersodur arkadaşlar,yani kalitesi ve hitap ettiği kesim bellidir.
    panamera içinde söylenecek söz yok açıkçası,tasarım harika ve sıradışı bi otomobil,ancak bu araçları 6.40 d gran coupe ile mukayese bile etmemek gerekir diye düşünüyorum.sebep:

1.Mercedes ister CLS olsun ister clk veya slk ,her modelinde mercedes konsepti hissedilmektedir. Yani bu araçlar modeli hiç farketmez belli bi yaş grubunun üzerine hitap etmektedir.(benim görüşüm)

2.panamera yukarda da söylediğim gibi sıradışı bi araç ancak bi arkadaşında burda ifade ettiği gibi audi motorlu porsche bence de porsche değildir.bence porsche 2 kapılı spor bir araba olarak kalmalı ve benzinli olmalıdır.az yakan porsche biraz garip olmuyor mu?

benim tercihim 6.40 D gran coupe olurdu,bu araç 313 hp ve coupe tarzı sedan tasarımın son noktasıdır bence.

sonuç olarak aşk üç harflidir: BMW
  • Panamera alindi. Bayagi oldu. Ramazan basi idi sanirim. Herkese tskler arkadaslar. Iyi forumlar.

• Panamera
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.