Şimdi Ara

CLS mi? PANAMERA mi? 6.40 GRAN COUPE mi? (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
4
Favori
14.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Panamera ya da Ls panemara yakıtdan dolayı olurdu ve vergi sls bunları yakmayınca tasarımı en iyilerden biri içilerinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

Arkadaslar bu 3 aracin arasinda kalsaydiniz hangisini secerdiniz?
    Sebepleri ile yazarsaniz cok daha faydali olur. Tesekkurler.

KIYASLANACAK ARAÇLAR:

CLS350 CDI (4MATIC OLARAK GELİYOR ARTIK.)
    BMW 6.40 DIESEL GRAN COUPE
    PORSCHE PANAMERA 3.0 DIESEL

Vay bir e coupe kullanicisi daha, abimde e coupe kullaniyor, cok sanslisiniz :).
    Bu arada kesinlikle porsche diyorum neden derseniz; prestij. Babam cayenne kullaniyor, hem prestij, hem marka ve tabiki Porsche :).
  • quote:

Orijinalden alıntı: mewluthday

quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

Arkadaslar bu 3 aracin arasinda kalsaydiniz hangisini secerdiniz?
    Sebepleri ile yazarsaniz cok daha faydali olur. Tesekkurler.

KIYASLANACAK ARAÇLAR:

CLS350 CDI (4MATIC OLARAK GELİYOR ARTIK.)
    BMW 6.40 DIESEL GRAN COUPE
    PORSCHE PANAMERA 3.0 DIESEL

Vay bir e coupe kullanicisi daha, abimde e coupe kullaniyor, cok sanslisiniz :).
    Bu arada kesinlikle porsche diyorum neden derseniz; prestij. Babam cayenne kullaniyor, hem prestij, hem marka ve tabiki Porsche :).

Iyidir e coupe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cls alır yürür. Ama hava basılacaksa her türlü panamera. Memlekette parayı bulan mb aldığı için pek bir prestiji kalmadı artık mb ve bmw nin. Sokakta her gün gördüğün bmwler 200 bin tl lik arabalar ama kimse dönüp arkasına bile bakmıyor. Porsche en azından dönüp baktırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rubelhizb -- 24 Ekim 2013; 1:22:14 >
  • Kesinlikle RS7. Ötesi fasa fiso. Fetiş objesi resmen.

CLS mi? PANAMERA mi? 6.40 GRAN COUPE mi?
  • Hayırlı Olsun , iyi veya kötü uzun bi inceleme yaparmısınız acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elmanders -- 24 Ekim 2013; 1:29:37 >
  • nick mesaj uyumu yapmacagım adil olacagım panamera
  • panamera
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

Hayırlı Olsun , iyi veya kötü uzun bi inceleme yaparmısınız acaba ?

teşekkür ederim. fırsat bulursam yapacağım.
  • AĞır bir mercedes fanı olarak bmw grancoupeyi seçerim,araç muazzam ama s coupe silip atıcak onu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom_coal -- 24 Ekim 2013; 9:50:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üçünü de seçmezdim galiba : ) sırf o arka koltukların 2 kişilik olması yüzünden : ) nasıl uyuz oluyorum anlatamam .Bizde o arka koltuğa en az 5 kişi oturmazsa olmaz : )
  • Bmw pitbul gibi duruyor saldırmaya hazır......
    Genç bir sürücüsü olacaksa bmw,ağır takılacaksa mercedes yoksa porş.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: MB-CLS

nick mesaj uyumu yapmacagım adil olacagım panamera

Dogru karar :). Nerede yasiyorsunuz Bursa'daysa bir gun bulusma duzenleyelim :).
  • Panamera her yerde karsima cikiyor, o yuzden benim acimdan bir havasi kalmadi. CLSnin durusu cok farkli, mercedesin agirligi var ama bir anda ucup gidecekmis gibi duruyor. Bu araba kendini genc hisseden, gaza basacak orta yasli abilere iyi gidiyor bence. 640 cok guzel araba donup tekrar bakasim geliyor, piyasada cok olmayisi da bunu tetikliyor ama bir sey eksik gibi arabada. Genc biriyseniz panamera veya 640

• quote:

quote:

Dogru karar :). Nerede yasiyorsunuz Bursa'daysa bir gun bulusma duzenleyelim :).

Ankara hocam ankarada olursa gelmeye çalşırım
  • Panamera. Ici de disi da mukemmel.
  • quote:

quote:

quote:

Ankara hocam ankarada olursa gelmeye çalşırım

Gecen bir konunuza denk gelmistim. Bursa'da yasadiginizi belirtmistiniz galiba. Konuyu bulamadim cunku; profiliniz gizli. Hatta bu yuzden takip ediyordum sizi forumda :).
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

bu üçü dersen porshe derim çünkü piyasada oldukça az. hani diğerleride az ama bmw merso diğer araçları fazla oldugu için prestiji fazla olmaz ...

Oldukça az mı? Her Allah'ın günü bir Panamera görüyorum artık, konudaki diğer yorumlar da hep aynı şekilde. Şu an bu üçü arasında piyasada en çok görülen araç. Ciddi manada hem de.
  • Eskişehir'de 5 tane panamera gördüm ama bir tane yeni kasa cls görmedim.Eski kasa 6.40 vardı bir tane de ama Alman plakaydı o da.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

bu üçü dersen porshe derim çünkü piyasada oldukça az. hani diğerleride az ama bmw merso diğer araçları fazla oldugu için prestiji fazla olmaz ...

Oldukça az mı? Her Allah'ın günü bir Panamera görüyorum artık, konudaki diğer yorumlar da hep aynı şekilde. Şu an bu üçü arasında piyasada en çok görülen araç. Ciddi manada hem de.

2 sene öncesini hatırlıyorum da yine ben hakliyim. 2 sene önce konyada 1-2 tane vardı . ülke genelide aşağı yukarı bu şekildeydi

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.